Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV, Pozorisnog i Filmskog sveta ~ Nova Tema!  (Pročitano 734952 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Eva Ras za „Blic” o karijeri, penziji i ljubavi
Jedan čovek me voli već 50 godina
Autor: Simonida Milojković | Foto:K. Nikolić | 09.02.2009. - 05:00

Iako je u penziji, kaže da mora da radi da bi živela. A mora da živi da bi sve svoje planove ostvarila, pobegla od nesreća koje je prate i jednom možda, kao njena imenjakinja Adamova Eva, ipak osetila raj. Eva Ras u intervjuu za „Blic” otkriva da postoji čovek koji je voli već 50 godina, a zatim kaže: „Ljubav treba zabraniti i ukinuti”.

Da li vam je ime Eva, po prvoj ženi, odredilo život?
- Nije mi se posrećilo. Ili sam ja bila bolesno ambiciozna. Zato valjda još i živim jer mnoge stvari koje hoću nisam uradila. Znate da sam bolesna. Mnogi koji su se lečili sa mnom već su odapeli. Oni koji su pobedili rak, umrli su. Ja ga nisam pobedila, ali, evo, živim.

I Eva je prognana iz raja.
- Ja sam ceo život bila u paklu! Preskočila sam onaj deo u raju. Zato još živim da bi to moje ime došlo na svoje mesto. Ali, nikada mi ništa nije išlo lako.

Imate običaj da svakome sve saspete u lice. Koliko vas je to koštalo u životu?
- Sve drkadžije koje su igrale sa mnom po filmovima dobile su nacionalnu penziju. Ja nisam. Kao da nikada ništa nisam uradila, kao da ne postojim. Tri puta sam bila na Kanskom festivalu, tri puta sam svet oborila na leđa… Ali meni to ne pomaže. Zato pljujem gde god treba pljunuti. Vidite da me košta, ali ja ponekad više i ne želim da živim… Ali pošto sam ipak živa, moram da radim da bih imala od čega da živim. Nije problem Srbije što je moja penzija mala, već što ima još 800.000 penzionera koji ne mogu da prežive od tih para. Eto, nosim sudbinu svog naroda.

Da li ste u kontaktu sa baletskim igračem koji sada ima svoju školu baleta u Parizu, a bio je vaša prva simpatija?
- Srela sam ga na Bitefu. On je bio dirnut što me vidi, a ja nisam bila dirnuta. Nije on bio moja ljubav, ja sam bila njegova. I sada, kada sam ga srela pre desetak godina, bilo mi ga je žao.

Zašto?
- Zato što on mene još voli. Već 50 godina me voli.

Kao u knjizi „Ljubav u doba kolere”.
- Da, kao da ga je Markes napisao. Eto, to je neka greška. Ja znam da je njega trebalo voleti, ali nisam ga volela.

Kako ste vi fatalni!
- Svako od nas je za nekoga fatalan. Eto, on je mene ufiksirao i posvetio mi je život. A pri tom opet ima neki svoj paralelni život, kao što i ja imam svoj.

Kažete da je osrednjost blagodet i da svako iskakanje u veliki uspeh poremeti ravnotežu duha.
- Srećan je čovek koji nema ambicije. Ništa na svetu nema lepše nego biti običan čovek i posle radnog vremena doći kući, izuti cipele, igrati se sa decom, voditi ljubav sa ženom, ogovarati sa taštom... Od toga nema veće sreće. Ali mi koje je Bog zaj… da imamo ambicije i talenat ne možemo tako da živimo, niti takvi ljudi mogu sa nama da žive. Jer, taj naš talenat nas stalno goni da menjamo svet, da popravljamo, da ga učinimo boljim, a osrednji ljudi traže samo dobro za sebe. Volela bih da sam i ja takva. Ali moj talenat stalno u meni nešto radi protiv mene.

Jednom ste rekli da ljubav treba ukinuti da bismo bili slobodni i srećni. I dalje to mislite?
- Jeste. Ja ne znam nikoga ko je živeo u srećnoj ljubavi. Osim ako je, kao moj Ras, umro. A da je Ras sada živ, on bi isto video kako sam se udaljila od njega. Iako ni sa kim nisam bila. Fizički ga ni mrtvog nisam prevarila. Ali, bez obzira, da se on vrati sa onog sveta, ne bih umela više ni sa njim da živim. Ali taj 20. vek, u kom sam se ja rodila, tako je lažno uzdigao ljubav da su nas ubeđivali da je ljubav sve i ubedili su nas da mi bez ljubavi ne možemo. A bolje bi bilo da su nas naučili da volimo sebe. Jer ako sebe volimo, onda možemo i druge da volimo. Onda bi, u tom slučaju, možda i bilo srećnih ljubavi. Ovako su svi nesrećni.

Ali zašto?
- Zato što su osećanja kratkotrajna i nema te ljubavi koja se može protegnuti za ceo život. Pa i taj baletski igrač iz Pariza… Ko zna šta je sve doživeo i proživeo, ali ja sam mu ostala neispunjena želja i on sada pati za tim. A koliko li je žena unesrećio, ko bi znao! I koliko dece rasuo po svetu! Znate, muška priroda ne dozvoljava da ljubav traje. Mužjake je Bog stvorio da seju svoje seme i ne mogu oni dugo i uzalud sedeti sa jednom ženom. Žure, nema zadržavanja. A ako oni ne mogu biti verni, onda ni ljubav ne može biti dugotrajna. Jer kako da volite nekoga ko vas ne voli?

Nikad se ne kajem
Kajete li se zbog nečega?
- Nikada se ne kajem, uvek nađem neki izgovor da oprostim sebi. Ja Evu volim najviše na svetu i puno razumevanja imam za sebe. Svi mi koliko god voleli druge ljude, koliko god smo požrtvovani i bliski, moramo da sačuvamo jedan kutak u srcu gde nikoga ne puštamo. Jer kada sve izgubimo u tom kutku ćemo uvek naći sebe.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Političko iskustvo Šonu Penu donelu ulogu u filmu "Milk"
Autor: Beta-AP | Foto:iamnotobessed.com | 11.02.2009. - 11:29

Američki režiser Gas Van Sant izjavio je da je politički aktivizam Šona Pena doprineo da glumac bude odabran za ulogu Harvija Milka, političara i gej aktiviste u filmu "Milk".

Van Sant je u utorak predstavio svoj film na međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu, gde je prikazan van takmičarske selekcije.
Kada su tvorci filma razmišljali o tome da li da Penu ponude ulogu, uzeli su u obzir da je on održao "mnogo političkih govora", zbog čega su smatrali da bi mogao dobro da uradi taj deo filma, rekao je Van Sant na konferenciji za novinare.
"Njegovo bavljenje politikom, nevažno kakvo je, ali (činjenica) da je politički motivisan i aktivan i da se javno izražava pred ljudima", doprineli su da Pen bude pravi izbor, dodao je američki režiser. Pen je bio veliki protivnik rata u Iraku i pozivao je na opoziv bivšeg američkog predsednika Džordža Buša. Film "Milk" ima osam nominacija za Oskara, uključujući onu u kategoriji najbolji film. Pen i Van Sant nominovani su za najboljeg glumca i režiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Francuskinja Mari Iv Sinjerol snima film „Alice”
Kusta igra čuvara Mokre Gore
Autor: M. Čule | Foto:D.Danilović | 11.02.2009. - 05:00

Film „Alice” francuske rediteljke Mari Iv Sinjerol počeće da se snima u aprilu ove godine na Mećavniku, u Drvengradu, etnoselu reditelja Emira Kusturice. U filmu će igrati Karolina Frosard, Sofi le Telije, Kristijan Mulo, Nebojša Lipanović, Kohi Hasei, Japanac koji je bio pobednik ovogodišnjeg „Kustendorfa”, i sam Kusturica.

Radnja filma prati priču o depresivnom policajcu Saši (Kristijan Mulo) koji je na ivici nervnog sloma. Pomračenog uma, Saša otima svoju trudnu ženu Suad (Sofi le Telije) i svoju ljubavnicu i koleginicu Alis (Karolina Frosard), te ih na silu stavlja u svoja kola i sve troje kreću na nepoznati put. Nakon nekoliko dana vožnje, auto sa taocima i depresivnim policajcem kvari se u neobičnom i nesvakidašnjem srpskom selu. Saša gubi razum i kontrolu nad sobom i situacijom u kojoj se nalazi. Njegovu agoniju prekida čudni čuvar (Emir Kusturica). On rešava njihov problem, a njihove duše vraća tamo gde pripadaju. Samo dvoje će preživeti…

Rediteljka je otkrila kako je došla na ideju da film snimi baš u Drvengradu.
- To je sudbina. Nisam znala da postoji takvo mesto kao što je Mećavnik. A onda sam stigla u taj kraj i bila zapanjena - to je mesto u koje sam želela da smestim moju priču. Dalje, Kusturica je bio oduševljen idejom, odmah mi je izašao u susret i obećao svesrdnu pomoć na projektu. Posetila sam Mećavnik tokom festivala „Kustendrof” i bila oduševljena svim što sam videla - objašnjava Mari koja je i ranije sarađivala sa Kusturicom.
- Volim njegov rad, ranije smo sarađivali i bila sam presrećna što imam mogućnost da učestvujem u njegovom radu, njegovoj avanturi. Za svoj filmski debi odabrala sam intrigantnu priču, vanvremensku i neograničenu prostorom, u neku ruku nadrealnu - kaže Mari koja je radila kao Emirov asistent na operi „Vreme Cigana” u Parizu.
Film „Alice”, bajkovita i nadrealna priča, jeste road movie. Tri glavna lika, policajac, njegova žena i ljubavnica prolaze kroz agoniju i nemogućnost da drže situacije pod kontrolom. Ova moderna bajka se pretvara u tragikomediju.

Kusturičine glumačke role
Emir Kusturica je glumačku karijeru započeo davne 1972, u ostvarenju „Valter brani Sarajevo” je igrao omladinca, zatim je glumio u filmovima „Nevjeste dolaze”, „13. jul”, „Vizantija”, a pojavljuje se i u svojim filmovima „Dom za vešanje”, „Arizona Dream” i „Andergraund”. Kusturica je igrao i u nekoliko stranih ostvarenja, a u filmu „Hermano” glumi Čomskog. U francuskom filmu „Farewell” glumi Vladimira Vetrova, pukovnika KGB-a koji je francuskoj službi odao podatke o sovjetskim špijunima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nikolet Šeridan napušta seriju „Očajne domaćice”

Glumica Nikolet Šeridan napušta seriju „Očajne domaćice”, saopštila je televizija ABC. Nikolet Šeridan (45) u seriji igra zavodnicu Idi Brit, a ABC nije saopštio kada će njena uloga biti okončana. U „Očajnim domaćicama”, jednoj od najuspešnijih serija ABC, glavne uloge igraju Teri Hačer, Felisiti Hofman, Marša Kros i Eva Longorija Parker.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Milan - Lane Gutović o ulozi u „Beloj lađi”
Političar Šojić zna gde leže pare
Autor: Simonida Milojković | 14.02.2009. - 05:00

Hteo je da bude kapetan bele lađe, ali su njegove lađe odavno otplovile - jadao se čuveni direktor Srećko Šojić. Ipak, on je naučio da pliva u svim vodama, pogotovo onim mutnim. Zato je i ušao u politiku. Njemu, onima na koje liči, ali i sebi, smejemo se svake nedelje u 20 časova u seriji „Bela lađa” koja obara rekorde gledanosti. A Lane Gutović u intervjuu za „Blic” objašnjava zašto je to tako.

Da li vam je bilo interesantnije u koži Šojića dok je bio direktor državnog preduzeća ili sada kada je političar?

- Poznato je da ništa ne može tako da obogati kao ta famozna, „materijalna odgovornost”. Šojić i njemu slični se bore i zauzimaju uvek mesta na kojima snose tu „materijalnu odgovornost”. U tom smislu između direktora lopova i političara koji je lopov nema razlike.

Da li je to logičan sled, ili uobičajen, da direktor postane ministar?
- Na našoj političkoj sceni nije obavezan taj redosled. Sve varijante su moguće, ali se ipak neka zakonitost može nazreti. Neophodno je da ministar bude pomalo blesav, jer se u protivnom ne bi nikada prihvatio tog ćoravog posla.

Kažete da se ljudi dok se smeju Šojiću, u stvari smeju sebi. Objasnite to.
- Pravilo kaže: ako u društvu nikako ne umeš da otkriješ ko je ovca, da znaš da si ovca ti. Svaki gledalac vidi jasno da je Šojić baraba i tome se smeje. I neka se smeje dok se ne zapita ko je u ovom društvu ovca.

U seriji, učite i engleski, pa kažete: „Vot ju vont tu drinkić?”. Ovako su i konobari po kafanama počeli da pitaju goste.
- Godi kada reči koje izgovaram postaju deo svakodnevnog žargona.

Imaju li Srbi specifičan humor?
- Srbi imaju mnoge specifičnosti... I očaj im je specifičan.
Ima li istine u tome da nas, kao narod, smeh na sopstveni račun spasava? Smejemo se od muke da ne bismo pukli od muke…
- Nama i u shvatanju humora preti opasnost. Baš kao što su Amerikanci iz varvarstva prešli direktno u dekadenciju preskočivši civilizaciju, tako i nama preti opasnost da preskočimo ironiju i da od primitivnog postanemo banalni.
Čemu se vi smejete?
- Kada neko hoće da pošalje poruku: „Ja sam pozitivan”, obavezno podvriskuje i kliberi se kao da mu je ofinger u ustima. Ja imam dvotarifni osmeh. Jeftin kada sam raspoložen i skup kada sam tužan.

Čarls Bukovski je rekao: „Nije da ne volim ljude, samo se bolje osećam kada nisu u blizini”. Prepoznajete li sebe?
- Čini mi se da je Bukovski prepričao reči jednog glumca koji je rekao: „Ne plašim se smrti, ali ne bih voleo da budem tu kada dođe”. Možda je prepričao i onoga koji je rekao: „Sve za ljude, a ništa sa ljudima”. Ko zna. Što se njih tiče, ne znam, ali što se mene tiče, više volim da se igram sam... Mada, kada si sam možeš da igraš samo pasijans i čoček.

Mnogo se trošite na sceni i pred kamerama. Kako vraćate energiju?
- Jedan ker je bio ćopav, ali samo na jednu nogu. Na ostale tri je skakutao sa puno energije. Verovatno je kod onih koji su obraćali pažnju na njega hteo da popravi utisak koji je bio okrnjen onom sakatom nogom. Tako i ja... Nemam energije... Samo skakućem i popravljam utisak.

Šojić sutra u pozorištu
Nova epizoda Pavićeve serije „Bela lađa” biće prikazana u nedelju u 20.05 na RTS 1. Alamunja (Dejan Lutkić) donosi veliku svotu novca u banku u kojoj radi Slađana (Dubravka Mijatović) i priča joj da se dogovorio sa Blaškom (Nebojša Ilić) o poslu preko koga će ovaj naplatiti svoj opljačkani novac. Ona će razumeti da ju je Blaško u stvari prodao. Šojić se priprema za izlazak u pozorište u kojem treba da sretne stranog ambasadora i kako nema nikoga s kim bi išao na premijeru, odlučuje da povede Tiku Špica. U kući Pantića (Petar Kralj) Blaško angažuje kuma da rade zajedno na splavu „Bela lađa”…

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Britanci dodelili nagrade

Drama "Milioner s ulice", čija radnja je smeštena u Mumbaju, apsolutni je pobednik godišnje dodele nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umetnosti (BAFTA). Ovaj film odneo je nagrade u kategoriji najboljeg filma, režije, fotografije, scenarija, montaže, muzike i zvuka.

Za najboljeg glumca proglašen je Miki Rork, koji je primajući nagradu za film "Rvač" zahvalio i koleginici Marisi Tomei, koja je zbog uloge u ovom filmu morala često da se skida.

Za najbolju glumicu proglašena je Kejt Vinslet za ulogu u "Čitaču". Za sporednu žensku ulogu nagrađena je Penelope Kruz za rolu u filmu "Ljubav u Barseloni", a za sporednu mušku ulogu Hit Ledžer za "Mračnog viteza". Svojevrsno razočaranje ceremonije je film Breda Pita "Neobičan slučaj Bendžamina Batona". Iako je nominovan u 11 kategorija, film je dobio samo tri nagrade, i to za najbolju šminku, scenografiju i specijalne efekte.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Zlatni medved peruanskom filmu "Mleko tuge"
Autor: Tanjug | Foto:Reuters | 14.02.2009. - 21:31

Peruanski film "Mleko tuge" dobio je nagradu "Zlatni medved" na ovogodišnjem, 59. Filmskom festivalu u Berlinu.

Ostvarenje peruanske rediteljke Klaudije Ljose, snimljeno u špansko-peruanskoj koprodukciji, sumorna je priča o Fausti, koja je na svet došla nakon što je njena majka silovana tokom političkog nasilja u Peruu, osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Režiser Darko Lungolov o filmu „Tamo i Ovde“
Beogradska priča jednog stranca
Autor: M. Čule | Foto:S. Stoiljković | 15.02.2009. - 00:01

Film reditelja Darka Lungulova, srpsko-američka romansa „Tamo i ovde“, premijerno će biti prikazan na zatvaranju ovogodišnjeg Festa 1. marta. U razgovoru za „Blic“, Lungulov kaže da očekuje pozitivne reakcije publike u Beogradu, te da se radi o komediji, jednoj ljudskoj priči koja nije patetična.

Glavne uloge u filmu „Tamo i ovde” tumače Branislav Trifunović, Jelena Mrđa, Mirjana Karanović, potom velikan svetskog glumišta Dejvid Tornton, njegova supruga, slavna pevačica Sindi Loper, Goran Radaković, Feđa Stojanović, Antoan Pagan. Film je sniman u Srbiji i Americi, a njegova radnja prati propalog njujorškog muzičara, koga glumi Tornton. On prihvata ponudu srpskog emigranta Branka (Trifunović) da za novac dođe u Beograd i oženi se njegovom devojkom (Jelena Mrđa) kako bi dobila vizu za ulazak u SAD. Karanovićeva igra Brankovu majku Olgu u koju se Amerikanac neplanirano zaljubljuje tokom boravka u Beogradu. Torntonovu bivšu ljubav u filmu igra upravo njegova žena Sindi Loper koja je snimila i pesmu inspirisanu filmom.
Darko Lungulov, scenarista i reditelj filma, za „Blic“ navodi da jedva čeka da vidi na kakvu će reakciju naići film.
– Na Festu će film „Tamo i ovde“ prvi put biti prikazan za publiku. Želim da ga što više ljudi vidi jer se u njemu dosta govori o Beogradu, koji je ujedno glavni junak filma. Zanima me šta će ljudi reći na tu pomešanost Beograda i Njujorka. Takođe, na premijeru nam dolazi i Dejvid Tornton – kaže Darko Lungulov i otkriva šta očekuje od filma.
– To je jedan, da tako kažem, ljudski film, jedna drama, komedija, on se bavi ljudima, ali ne na patetičan način. Posle gledanja filma „Tamo i ovde“ ne treba da budete tužni – navodi Lungulov i nada se da će film biti prihvaćen svuda u svetu.
– Proces rada na filmu „Tamo i ovde“ trajao je dugo. Tu je radila jedna velika, internacionalna, iskusna ekipa ljudi, filmskih umetnika. Za „Tamo i ovde“ vlada veliko interesovanje svetskih filmskih festivala. Nadam se da će film svuda biti prihvaćen na pozitivan način. Beograd, naš grad, prikazan je u jednom veoma lepom ruhu, pozitivnom svetlu. U njemu je jedan stranac doživeo nešto veoma lepo. Muzičar u filmu kojeg igra Tornton u našem gradu pronašao je ljubav – ističe poznati reditelj i sa misterioznim osmehom nastavlja pričom o prekookeanskom uspehu filma.
– Ima jedan veliki filmski, prekookeanski festival koji je zainteresovan za film, ali ne smem da otkrivam koji. Bitno je da su nas zvali. Čak su nas zvali sa previše festivala, tako da ćemo neke morati i da odbijemo – priča Lungulov, koji je film napravio po uzoru na jedan deo svog života.
– Iskoristio sam jedan manji deo svog života iz Njujorka za film. Ostalo je sve fikcija. Ja jesam vozio taj kombi za selidbe u Njujorku, ali ostatak priče je izmišljen, a opet je to nešto što se svakodnevno dešava – objašnjava Lungulov, i navodi svoje mišljenje o likovima poput emigranta Branka iz filma „Tamo i ovde“.
– Svi traže neku sigurnost u životu. Neku bolju budućnost. Stalno sam se šalio da će se kod nas, dok snimimo film, situacija promeniti, da ćemo ući u Evropu i da će priča za film, da tako kažem, biti bajata. Ali eto, sve je isto – kaže reditelj, i navodi da je snimanje bilo divno iskustvo.
– Ceo projekat je bio jedno divno, fenomenalno iskustvo. Kako se film snimao, tako je sve više i više privlačio veoma talentovane ljude. Tu se našao producent Džim Stark, zatim slavni Mirko Ilić, Dejan Pejović… Stalno su se okupljali divni ljudi i zbog njih je ovaj projekat tako bogato iskustvo. Sva ta njihova emocija će se osetiti na platnu – kaže Lungulov.

Planira film o Majklu Džekson
Darko Lungulov završio je s pisanjem scenarija za svoj novi film „Spomenik Majklu Džeksonu“, koji će predstaviti na forumu u programu „BtoB“ na Festu, na kojem komisija bira najbolje tekstove i potom daje novac za snimanje tog filma.
– Inspirisan modom građenja spomenika pop ikonama i uopšte slavnim ličnostima, napisao sam nov scenario. Tačnije, ta tema mi je baza za film. Voleo bih da i za taj film okupim ekipu kao i za „Tamo i ovde“ – kaže Lungulov.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Novi filmski izazov za kraljicu popa
Madona želi ulogu Volis Simpson
Autor: Blic online | Foto:AP | 16.02.2009. - 14:16

Kraljica popa želi da snimi film u kojem bi glumila Volis Simpson, ženu zbog koje je britanski kralj Edvard VIII abdicirao, piše "Telegraf".

Madona (50) kaže da je fascinirana pričom o ovoj Amerikanki koja je prouzrokovala krizu poretka Velike Britanije. Pevačica sada namerava da preko filma prikaže kako se Edvard odrekao engleskog prestola nakon manje od godinu dana, kako bi oženio Volis Simpson 1936. godine, koja je iza sebe već imala dva braka.
Madona je rekla da postoje sličnosti između nje i Simpsonove, kasnije Vojvotkinje od Vindzora, jer su "obe Amerikanke koje su se preselile u Britaniju i prouzrokovale nemire u svojim odnosima sa drugim ljudima".
Madona, koja se prošle godine razvela od britanskog režisera Gaja Ričija, prekrila je zid svoje kuće u Londonu člancima o Volis Simpson i čak je pisala kraljici tražeći dozvolu da snimi film o njenom životu.
Neimenovani izvor rekao je za "San" da Madona vidi Volis kao svoj sledeći veliki filmski projekat.
"Veoma je zagrejana za to, kao što je bila za ulogu Eve Peron u filmu Evita", podvukao je izvor.
"Madona je rekla da je fascinirana ovom običnom američkom građankom koja je odbila poslušnost i nije pružila bilo kakvo objašnjenje svog zamršenog ljubavnog života".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Večeras počinje „Plesom do snova”
Humani ciljevi plesača

Autor: V. Đ. Đ. | 18.02.2009. - 05:00

U novom serijalu „Plesom do snova”, koji počinje večeras na TV „Pink”, predstaviće se deset plesača, takozvanih sanjara. To su nepoznati ljudi koji imaju humane ciljeve da nekom pomognu i da na taj način ostvare neki svoj san, a oni plešu sa popularnim ličnostima.

Siniša Manić, koji pleše sa pevačicom Slađom Delibašić, želi da sakupi novac za operaciju malog Nemanje Jaranovića koji ima tumor na mozgu. Ljubica Arsenović pleše sa političarem Aleksandrom Vučićem, a želi da jedanaesetogodišnjem Safetu Radojičiću iz Beograda omogući da živi u svom stanu. Zlatko Lenhart, koji pleše sa pevačicom Aleksandrom Perović, želi da porodici Todorović, koja je slepa, pomogne da dođe do stana. Marko Mitrović iz Niša, koji pleše sa pevačicom Enom Popov, želi da nabavi nova invalidska kolica za Bojana i Ivana Kocića. Katarina Milanović, koja pleše sa glumcem Sašom Pantićem, želi da pomogne drugarici Ani, koja je posle saobraćajne nesreće vezana za krevet da ponovo prohoda. Miodrag Pantović, koji pleše sa glumicom Ljiljanom Jakšić, bori se da mali Ilija Zdravković progleda, a Miroslav Mitrović, koji pleše sa pevačicom Nedom Ukraden, bori se da njegov sin Miljan progleda.
Jelena Prazić iz Zemuna igraće sa voditeljem Vladom Stanojevićem, a one želi da pomoću pomogne prijatelju Srđanu Verbabiću koji je kvadriplegičar. Nataša Vlainić, koja pleše sa glumcem Žarkom Lazićem, želi da pomogne blizancima Luki i Marku kojima treba operacija očiju, a Bisera Robović iz Mladenovca, koja pleše sa Goranom iz „OK benda”, želi da pomogne porodici Rančić iz Pirota.
I četvrti serijal „Plesom do snova” vodiće popularni par Nataša Pavlović i Boško Jakovljević.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.