Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV, Pozorisnog i Filmskog sveta ~ Nova Tema!  (Pročitano 735942 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung Galaxy Nexus
Bez skupih poklona u plemenu Branđelina
Petak, 19. decembar 2008. 10:49    

Iako proglašena za najbolje plaćenu glumicu u Holivudu, Anđelina Džoli i ne namerava da razmazi svoje šestoro dece skupim poklonima.

I sama dete Holivuda, (ćerka je Džona Vojt,iz braka sa francuskom glumicom Maršel Bertran ), Anđa zna posledice odgajanja u “fabrici snova” I još jednom odbija da se uklopi u kliše.

Pit je magazinu "Hello! ispričao da, kad je reč o darivanju dece za praznike, on i Andjelina Džoli nisu skloni kupovini skupih poklona za njehovo šestoro dece: "Mi razmenjujemo poklone, mada se ne osećamo obaveznim da im kupujemo velike, skupe poklone", rekao je 44-godišnji glumac.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
tom Kruz i Šarliz Teron snimaju triler
Subota, 20. decembar 2008. 11:50    

Zvezde filmova "Nemoguća misija", "Valkiri" i "Monstrum" Tom Kruz i Šarliz Teron, glumiće naslovne uloge u rimejku francuskog filma "Anthony Zimmer".

Kako prenosi holivudska štampa, američki rimejk francuskog trilera iz 2005. godine režiraće Barat Naluri, a na scenariju će raditi "sajentolog lično" i Kristofer MekKveri, scenarista filma "Valkiri".

Film "Anthony Zimmer", u kojem su u originalu naslovne uloge tumačili Ivan Atal i Sofi Marso, govori o čoveku koji beži od ruske mafije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
Ris Viderspun u komediji "How do you know"
Subota, 20. decembar 2008. 10:07    

Glumica Riz Viderspun koju domaća publika trenutno gleda u komediji "Četiri Božića", igraće glavnu ulogu u komediji filmskog studija Columbia.

Film će snimiti Džejms L. Bruks kome će to biti peto ostvarenje u karijeri i čiji je poslednji film bio "Sobarica iz Meksika" iz 2004.

Bruks će biti i autor scenarija za film čiji je radni naslov "How Do You Know?".

Studio nije saopštio detalje o filmskoj priči, ali je najavio da bi snimanje moglo da počne u martu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Bred Pit je Bendžamin Baton

Na drugom mestu liste najgledanijih filmova protekle nedelje u Americi našao se film "Priče za laku noć" ("Bedtime Stories"), koji će odmah posle Božića debitovati i u domaćim bioskopima. Film je režirao Adam Šenkmen (Adam Shankman), a glavne uloge poverene su Adamu Sendleru (Adam Sandler), Kortni Koks (Courteney Cox), Aiši Tajler (Aisha Tyler), Keri Rasel (Keri Russell) i Gaju Pirsu (Guy Pearce).

Film "Priče za laku noć" je fantastična komedija o hotelskom službeniku Skiteru Bronsonu (Adam Sendler), koji pomaže sestri čuvajući njeno dvoje dece. Njegov život će se zauvek promeniti kada priče za laku noć koje priča svojim sestrićima misteriozno počnu da se ostvaruju. Kada odluči da taj dar iskoristi za vlastitu dobit, njegovi sestrići kojima je pričao svoje otkačene bajke uključuju se u pripovedanje, što dovodi do potpune katastrofe i okreće svima život naopačke. Može li Skiter kontrolisati svoju maštu?

Na trećem mestu liste našao se "Neobični slučaj Bendžamina Batona" ("The Curious Case of Benjamin Button"), koji se smatra ozbiljnim pretendentom na visoke filmske nagrade ove zime u Los Anđelesu. U pitanju je veliki filmski hit nastao prema klasičnoj priči F. Skota Ficdžeralda iz dvadesetih godina prošlog veka, o čoveku koji se rodio kao starac sa 80 godina.

Pratimo njegovu priču smeštenu u Nju Orleans od kraja Prvog svetskog rata 1918. godine kroz dvadeseti vek, i na taj način proživljavamo i njegov neobičan život. U režiji Dejvida Finčera, s Bredom Pitom, Kejt Blanšet, Tildom Svinton, Džejsonom Flemingom, Elijasom Koteasom i Džulijom Ormond, "Bendžamin Baton" je priča o putniku kroz vreme, o ljudima i mestima na koje nailazi usput, o ljubavima koje gubi i pronalazi, o radosti života i žalosti smrti, i o tome šta je trajnije od vremena.

Film "Neobični slučaj Bendžamina Batona" u naše bioskope stiže 5. februara. Zanimljiv je podatak da je ovaj film već dospeo na 100. mesto najboljih 250 filmova na sajtu najvećeg svetskog filmskog pretraživača - IMDb.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Kejdž glumi bivšeg egipatskog predsednika

Slavni holivudski star Nikolas Kejdž uskoro će početi da snima televizijsku seriju u kojoj će glumiti pokojnog egipatskog predsednika Anvara el Sadata. Za ulogu u seriji će dobiti odličan honorar od četrdeset miliona dolara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Miki Manojlović za „Blic”
Televizije ruše srpski film

Filmska i pozorišna glumačka veličina stare i ostalih Jugoslavija Predrag - Miki Manojlović je tokom karijere ostvario niz uloga koja su ga označile kao beskompromisnu glumačku figuru čije bravure teraju na razmišljanje. Miki je trenutno u Srbiji, gde snima seriju „Na terapiji” u kojoj tumači lik psihijatra Ljubomira Božovića, a isto vreme u Zagrebu posle 23 godine ponovo sarađuje sa Rajkom Grlićem na filmu „Neka ostane među nama”. U razgovoru za „Blic”, Miki priča o ulogama, životu, srpskoj kinematografiji, televiziji, glumi, ćerki Čarni…

Radnja serije „Na terapiji” prati život psihoterapeuta Ljubomira Božovića (Manojlović) i jednu njegovu radnu nedelju. Scene serije se odvijaju u njegovoj sobi, ordinaciji u koju dolaze pacijenti…

Na terapiji…
- Sigurno da terapija može da pomogne. Kod nas je shvatanje da je svaki čovek koji odlazi na neku vrstu psihoterapije lud, da je mentalno oboleo. To je netačno. To je predubeđenje. To je jedna veoma važna i razvijena grana medicine koja ljudima pomaže puno - priča Miki i objašnjava kakav je njegov lik.
- To je veoma složena ličnost i to je ono što je zanimljivo. Ne snimamo mi ovu seriju iz produkcionih razloga, iako ima mnogo, čak 45 epizoda. Ne snimamo da producenti zarade novac, da im se gurne veliki deo u džep, a ostali ako dobiju neku ratu, budu srećni. Ova serija ima drugu ideju. Razlozi leže u suštini i srži ove priče, to je mera u kojoj pratimo pet ozbiljnih pacijenata, te njega, Božovića, i njegovog mentora (glumica Branka Cvitković). Milena Marković je izvorni izraelski scenario (serija je licencna) prilagodila našem društvu. Ovo je krajnje ozbiljna televizijska serija i ona ima zaista veoma dubok zaron, spada u veoma ozbiljno dramsko štivo. U formalnom izvođenju, ona će biti televizija kakve ovde nema, kakve nikada nije ni bilo. Podsetiće po svom trajanju i formi na ono vreme kada je Radio-televizija Beograd imala dramski program. Imaćemo tih 45 malih drama i to je ono što je jako dobro.

Ponovo sa Grlićem
Traje snimanje i novog filma Rajka Grlića „Neka ostane među nama” u kojem Miki igra čoveka koji vodi trostruki život.
- To nije erotska drama, to je film o trostrukim životima koji se žive do kraja. U tome je tajna filma - priča Miki, a mi konstatujemo da je Grlić ranije izjavio da „jedino što čovek danas može da menja je partner u krevetu, da je to jedina vrsta pobune koja mu ostaje”.
- Mislim da ta izjava ima svoje uporište. Ovaj lik Nikole koji igram, on živi te živote do kraja i u tome i jeste njegova misterija. Čovek koji ima jedan srednji život i živi ga do kraja, pa otvara drugi i živi ga do kraja, ne može lako da opstane. Ta dva života su, zajedno sa trećim, u užasnom konfliktu. Ljudi imaju tu potrebu, to je tako, on uspeva da živi do kraja. Engleski genetičari bi za tako nešto, za potrebu prevare, rekli da je u genu muškarca, da im je to upisano… da se sve to svodi na oplodnju, na razmnožavanje. Mada, možda smo mi to sakrili, sakrili sve naše vrline i mane, slabosti - kaže Miki koji sa Grlićem radi ponovo posle 23 godine.
- Saradnja posle toliko godina je zanimljiva. Zajedno smo radili kultne filmove.

Albanac Azem
U filmu „Besa” Srđana Karanovića igra Albanca Azema, čini se da je taj lik veoma komplikovan jer je rastrzan između davno datog obećanja i emocije koja ga tera da poništi to obećanje.
- U filmu je ta stvar mnogo kompleksnija. Ne možemo odvojiti reč i osećanja. Ali možemo ući u sferu moralnosti, šta je moral u svetu u kojem danas živimo? To je bio krajnje zanimljivi rad. To je sasvim drugačiji film od Rajkovog, i od ove serije. Veoma je bitno imati različite uloge jer čovek stalno sebe otkriva kroz te uloge. Ja to stalno i radim, to će biti sasvim tri različita događaja („Na terapiji”, „Neka ostane…”, „Besa”) snimljena kamerom, a u jednom kratkom i relativno stisnutom vremenskom tesnacu. To je teško da se izvede, a ponekad veoma zanimljivo i intrigantno. Ja tako kopam po sebi, izazov je to i dalje. Svaki lik je poseban proces, priča za sebe i tu ima mnogo poteškoća.

Uloge način života
Prekidamo Mikija da bismo ga pitali da li su onda uloge, u neku ruku, način života.
- Teško bih to mogao da kažem jer uloga imam puno, a i imam načina života mojih. Ali pozorište, do pre dve godine, „Molijer”… to je zaista bio moj život i moj način života. Isto tako je moj život i moja ćerka Čarna i moj sin Ivan i moja žena Tamara i ovo što sad radim. I sve to što sam snimio, sve što sam radio - priča Miki koji glumom putuje po svetu.
- Snimao sam filmove svuda, u Parizu nedavno „Largo Vinč”, pogledajte, to je vrlo velik film. S druge strane, Srbija kao zemlja postoji, ali nije izgrađena do kraja. Mora da postoje institucije koje se poštuju, to su ozbiljna politička pitanja, za tako nešto treba da se borimo.

Umetnički film
Manojlović je poznat kao neko ko je odbio Holivud i kao neko ko poštuje umetnički film.
- Dobro je što postoje fondovi koji finansiraju male kinematografije, to je „Euroimaž”, a postoje i regionalni fondovi koji daju novac. Dobro je što kod nas još uvek ima ljudi koji mogu da utiču na razvoj umetničkog filma, znaju kako da ga finansiraju. Dobro je da izlaze generacije klinaca koji su kreativni, jer mi kao kinematografija imamo dugu tradiciju filmskih radnika. Ono što je loše je nasleđe devedesetih, odakle su producenti povukli ružnu naviku dovijanja na razne načine, koja je danas potpuno nepotrebna i srozava nivo filmova. Potreba producenata da rade površno, da rade loše, to je ono što ne valja jer oni danas ne rade filmove zbog filmova samih, već da bi zaradili novac. S druge strane imamo televiziju, gde ima novca, ali se i tu projekti svode na novac, zaradu, komercijalu. Današnji televizijski program nije ni na pragu osnovnih vrednosti koje smo imali nekada kada je bio JRT. To je bila ozbiljna televizija, a ove današnje i te kako učestvuju u rušenju i urušavanju srpske kinematografije. Prikazuju svašta na tim svojim programima, ne proizvode ništa što vredi i to mora da se menja odmah. To su ozbiljna, politička pitanja. Nadam se da će serija „Na terapiji” biti jedan od primera koji će pokušati da opovrgnu ovu priču - priča Miki, a na pitanje da li ga je gluma naučila životu, odgovara: „Gluma me je učila da učim u životu”.

Podrška ćerki Čarni
- Ćerka Čarna kreće u rediteljske vode. Uspeh zavisi od nje, ja nisam neko ko se meša u ono za šta me neko ne pita. Kada me pita, ja joj kažem. Kada me pita, tu sam za nju. Naravno da bih voleo da uspe jer ništa na svetu se ne voli kao svoje dete.

Radionica za integraciju
Manojlović već dugo sa prijateljima ima zanimljivu radionicu koja pomaže ljudima koji životare na margini.
- Radionica je centar za pomoć ljudima koji su na margini društva, ljudima koji su u neku ruku hendikepirani, to je moja radionica integracije, to je nešto što smatram svojom obavezom. Svi moji prijatelji su sa mnom, radimo sve što možemo. Napravili smo pozorišta za slepe, sledeći korak je ulazak u interaktivni rad… To će biti jako zanimljivo jer siguran sam da su njihovi duhovni dometi ogromni. To su ljudi koji ne vide, slabo vide i čija je percepcija sveta krajnje specifična i posebna, oni mogu da daju jedan ozbiljan doprinos. Marginalizovani ljudi ne moraju biti samo oni koji ne vide, samo oni koji imaju neki hendikep, to su i siromašni ljudi, margina je sve ono što nije deo društva, a zaslužuje da bude.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Uroš Stojanović snima film o glumcu Emiliju Fernandezu
Autor: V. Đ. Đura | Foto:N. Pavlović | 08.01.2009. - 05:00

Poslednje nedelje decembra prošle godine, naš reditelj Uroš Stojanović, koji je sa debi ostvarenjem „Čarlston za Ognjenku” osvojio čak i holivudske producente, potpisao je ugovor za realizaciju biografskog filma o meksičkom glumcu i reditelju Emiliju - El Indio Fernandezu.

Uroš je u pregovorima da režira i naučnofantastični horor „Night Fall”, ali će na proleće ipak prvo snimiti film koji je i sam želeo, priču o meksičkom genijalnom glumcu i reditelju Emiliju Fernandezu, koga naša publika zna po legendarnom ostvarenju „Jedan dan života”. Pesma iz tog filma „Mama Huanita” postala je evergrin, a život Fernandeza je zaista filmska priča. Rođen je iz braka kavkaskog izbeglice i Indijanke, pa je otud dobio nadimak El Indio (Indijanac). Kao mladić, Fernandez bio je učesnik meksičke revolucije u kojoj je ubijen legendarni odmetnik Pančo Vilja. Kao pobunjenik, Emilio je uhapšen i osuđen na zatvorsku kaznu od dvadeset godina, međutim, zajedno sa vođom pobunjenika generalom De la Huertom, uspeo je da pobegne i da se prebaci u Los Anđeles. Kada je 1934. na vlast u Meksiku došao Lazaro Kardenas, Fernandez se vratio kući i tada je počeo da snima svoje filmove kao glumac i reditelj.
Svetski uspeh doživeo je sa pomenutim filmom „Jedan dan života” i sa remek-delom „Marija Kandelarija” za koji je dobio najveću nagradu na Kanskom filmskom festivalu 1946. godine. Sarađivao je sa slavnim direktorom fotografije Figueroom, sa rediteljima kao što su Džon Ford, Džon Hjuston, Sem Pekimpo. Poslednju ulogu, neposredno pre smrti, odigrao je u filmu „Pirati” Romana Polanskog 1986. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Moj festival je spoj iskustva i energije
Autor: Vladimir Lojanica | 08.01.2009

Emir Kusturica

„Zanimljivost ovog festivala je u njegovoj želji da podstakne autorstvo jer su filmovi postali roba masovne proizvodnje, gde se kvantitet opasno suprotstavlja kvalitetu. Filmovi se danas proizvode na razne načine, ima dobrih ostvarenja, ali nema više atmosfere u kojoj su veliki autori određivali estetske pravce i čiji su pogledi uticali na budućnost“, kaže u intervjuu za „Blic“ reditelj Emir Kusturica povodom drugog Filmskog festivala „Kustendorf“ koji danas počinje na Mećavniku u Mokroj Gori.

Tokom sedam dana festivala u bioskopu „Prokleta avlija“ u okviru takmičarskog programa biće prikazana 33 filma, čiji autori, koji će se takmičiti u pet kategorija, dolaze iz šesnaest zemalja – Meksika, Amerike, Egipta, Kube, Španije, Škotske, Češke, Poljske, Italije, Japana, Turske, Nemačke, Japana, Slovačke, Gruzije i Srbije. Autori tri najbolja ostvarenja poneće sa Mećavnika tri festivalske nagrade – Zlatno, Srebrno i Bronzano jaje.

Nije li prerano već uoči drugog „Kustendorfra“ prognozirati budućnost festivala?
- Još prošle godine pokazalo se da „Kustendorf“ ima dobru perspektivu jer druga osnova ove priče je da na jednom mestu okupi realizovane autore i studente koji dolaze sa svojim prvim filmovima. To je festival koji polako zadaje nove estetske mere i ostavlja depozit srpskom i evropskom filmu. Zapravo, naša budućnost kao malom narodu određena je u toj konstantnoj potrazi za identitetom.

Nećete odustati od prakse da festival i ovoga puta uveliča neko od poznatih imena svetske kinematografije?
- Reditelj Džim Darmuš sigurno dolazi. Biće tu nekoliko autora koji su pobrali priznanja u Kanu, Veneciji i Berlinu. Na primer, Rus Sergej Drovtsevoj čiji je film „Tulipan“ pobedio u Kanu i Turčin Bilge Sejlan koji je na istom festivalu osvojio nagradu za režiju filma „Tri majmuna“. Među gostima će biti i selektor kanskog festivala Tijeri Fremon, producent i predsednik kompanije „Vajld Bič“ Vinsent Marvel i producent filma „Hanger“ (Glad) Karl Baumgartner. Oliver Stoun, iako najavljen, otkazao je posetu jer radi film o Ugu Čavesu. Imam obećanje i njegovo i Alena Delona da će doći sledeće godine. I Dijego Maradona bio je u igri da se pojavi na „Kustendorfu“, ali uprkos njegovoj želji da dođe, morao je da ostane u

Argentini zbog obaveza prema fudbalskoj reprezentaciji čiji je selektor.
U tom društvu biće i Džoni Dep?
- Džoni Dep je moj odličan prijatelj i on je siguran gost Mećavnika januara 2010. godine. Ono što je na „Kustendorfu“ prošle godine bio Nikita Mihalkov, ovoga puta biće Džim Džarmuš, na sledećem festivalu biće Džoni Dep. On je sjajan glumac, jedan od pokazatelja kinematografije koja vezuje umetničko i komercijalno.

Dokle se stiglo u vašem novom projektu, filmu o meksičkom gerilcu Panču Vilji?
- Trenutno Gordan Mihić završava scenario; producent je kuća „Fidelite“ iz Pariza, a uloge još uvek nisu podeljene. Snimaćemo u Meksiku, Španiji i Srbiji, odnosno u ovde u Mokroj Gori. Zanimljivo je da svi haj-tek paganski narodi, posebno sa Balkana i Latinske Amerike, iscrpljuju istu strast - i to viđenje sveta nas spaja i stvara sliku nakrivljene svesti. Utoliko naša i životna ideja meksičkih bandita imaju zajedničku metafizičku crtu. Mi smo imali hajduke, nesrećnu istoriju koja je, s druge strane, koliko god nepogodna za život, toliko pogodna za umetnost.

Pored novog filma, organizacije festivala, turizma u Mokroj Gori otvorili ste još jedan front – želite da vratite publiku u bioskope?
- Imam ideju da za sada u dva grada, Čačku i Kragujevcu, obnovim i reaktiviram bioskope i za sada to dobro ide. To je posao koji radim s državom, njihovi su objekti i zemljište, a moja je oprema. Sve u cilju povezivanja umetničkog i komercijalnog. Jeste da se narod odvikao od velikog platna, ali veru u ovom poslu daje mi onaj ugođaj gledanja filma u dobrom bioskopskom ambijentu koji je više nego doživljaj. Ima nešto divno u tome da ljudi zajednički dele uzbuđenje.

Džim Džarmuš prva zvezda festivala
Paralelno sa oficijelnim delom „Kustendorfa“ na Mećavniku će biti prikazane i dve filmske revije – „Retrospektiva velikana“ i „Savremene tendencije“. U bioskopu „Stenli Kjubrik“ od sutra pa do 14. januara biće prikazana četiri filma Džima Džarmuša: „Slomljeno cveće“, „Pod rukom zakona“, „Odavno mrtav“ i „Čudnije od raja“, zatim ostvarenje Petera Gotara „Vreme je stalo“ i „Ja sam Kuba“ Mihaila Kalamozova. Pod naslovom „Savremene tendencije“ u bioskopu „Ukleta avlija“ sa početkom u 17 časova biće jedan za drugim prikazani filmovi „Maradona“ (Kusturica), „Tulipan“ (Sergej Dvortsevoj), „Tri majmuna“ (Bilge Sejlan), „Glad“ (Stiv Mekvin), „W“ (Oliver Stoun), „Gomora“ (Mateo Garone) i otvaranje Olimpijskih igara u Pekingu (Žang Jimou).

Japanac pravoslavac
Prošlogodišnji „Kustendorf“ imao je počeo performansom sahrane četvrtog dela filma „Umri muški“ na „groblju loših filmova“ na jednoj od padina Mećavnika. Kusturica sprema novo iznenađenje koje ekskluzivno otkriva za „Blic“:
„Jedan Japanac koji učestvuje na Festivalu izrazio je želju da primi pravoslavnu veru pa ćemo mu želju i ispuniti.
Krstićemo ga po svim pravoslavnim običajima ovde u crkvi Svetog Save - smrznuće se, jadan. Odmah ćemo ga zadužiti šajkačom i opancima!
Publika će na otvaranju moći uživo da vidi kako čovek gori jer će se zapaliti jedan kaskader.“

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Leonardo Dikaprio u filmu „Beat the Reaper”

Leonardo Dikaprio igraće glavnu ulogu u filmu „Beat the Reaper”, koji će biti snimljen prema istoimenom romanu Džoša Bazela. Protagonista filma je lekar njujorškog Urgentnog centra čiji se život komplikuje kada ga jedan mafijaš prepoznaje kao nekadašnjeg ubicu koji je uspeo da pobegne iz tog miljea zahvaljujući programu za zaštitu svedoka. Bazelov debitantski roman „Beat the Reaper” upravo je objavljen u SAD.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Naša glumica i u trećoj sezoni TV serijala „Big Love”
Branka osvaja srce junaka serije
Autor: A. Novaković | 10.01.2009. - 05:00

Branka Katić, koja trenutno živi i radi u Los Anđelesu, glumiće i u trećoj sezoni popularne američke serije „Big Love” koja sa emitovanjem počinje 18. januara na televiziji HBO. Osim Katićeve, u seriji igraju i Bil Pakston, Džejn Triplhorn, Klo Sevinji, Džinifer Gudvin...

Glavni junak serije, koja je nekoliko puta nominovana za nagrade „Emi” i „Zlatni globus”, jeste, kako ga scenaristi nazivaju, moderni poligamista Bil Henrikson (igra ga Bil Pakston, poznat po filmovima „Twister” i „A Simple Plan”) koji pokušava da sredi svoj porodični život, što neće biti nimalo lak zadatak budući da Bil ima čak tri supruge, osmoro dece i gomilu dosadnih rođaka! Henriksonove žene glume Džejn Triplhorn, koja se proslavila ulogama u trilerima „Basic Instinct” i „The Firm”, Klo Sevinji (nominovana za „Oskara” za ulogu u filmu „Boys Don’t Cry”) i Džinifer Gudvin („Walk the Line”, „Win a Date with Tad Hamilton!”...). U ostalim ulogama se pojavljuju Brus Dern, Hari Din Stenton, Grejs Zabriski i mnogi drugi.
Međutim, u drugoj sezoni serije pravi haos nastaje kada Henrikson upoznaje šarmantnu konobaricu Anu koju igra Branka Katić. Bil, koji je pod pritiskom sa svih strana, zna da mu se Ana sviđa, ali ne zna kako će ona reagovati ako on pokuša malo agresivniji pristup - poljubi je ili čak proba da je odvuče u krevet. Uz mnogo komičnih preokreta, Ana postaje osoba oko koje se vrti sve u Bilovom životu... Prema najavama scenarista, u trećoj sezoni Bil se suočava sa novim izazovima - pokušava da u dogovoru sa indijanskim plemenom u Juti otvori kazino za Mormone, kao i da pronađe četvrtu suprugu koja će mu roditi još dece, a gledaoce u Americi najviše zanima da li će mlada konobarica postati Henriksonova četvrta supruga... Zanimljivo je da je jedan od producenata serije glumac Tom Henks.

Naši glumci u stranim serijama

Rade Šerbedžija
- igrao je Dimitrija Gredenka u pet epizoda serije „24”, a uskoro će se pojaviti u popularnoj seriji „Istražitelji iz Majamija” („CSI: Miami”). Takođe, igrao je i u serijalima „Spooks”, „Surface”, „Fallen”, „My Own Worst Enemy”...
Marija Karan
- glumila je Minu Rabinovič u dve epizode BBC serije „Casualty”

Ana Sofrenović
- glumila je u dve sezone britanske serije „Holby City”, a igrala je i u serijama „The Vice”, „London’s Burning”, „Ultimate Force” i „Strange”
Sergej Trifunović
- igrao je teroristu u američkoj seriji „Sleeper Cell”

Branka Katić
- osim u seriji „Big Love” igrala je i u serijalima „Clocking Off”, „Red Cap”, „The Last Detective”, „Hustle”, „Entourage” i „Waking the Dead”

Dragan Mićanović
- glumio je u serijama „Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes”, „Ultimate Force”, „Cutting It”, „Spooks” i „Casualty”

Stefan Kapičić
- krajem prošle godine pojavio se u dve veoma gledane američke serije, „Jedinica” („The Unit”) i „Brojevi” („Numbers”).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.