Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV, Pozorisnog i Filmskog sveta ~ Nova Tema!  (Pročitano 735969 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Dastin Hofman: Trebalo je da postanem muzičar, a ne glumac

Američki glumac i dvostruki oskarovac Dastin Hofman kaže da mu je zbog užasne situacije koja danas vlada na filmu žao što umesto da bude glumac nije postao džez pijanista.

Holivudska legenda smatra da stanje u kinematografiji nije nikada bilo gore.

U intervjuu koji je dao listu "Indipendent", 77-godišnji glumac je rekao da se film "preselio" na televiziju, a da je filmska industrija sputana finansijskim pitanjima.

"Mislim da je trenutno televizija bolja nego što je ikad bila, dok je film gori nego ikad, barem u ovih 50 godina koliko se njime bavim", rekao je Hofman.

On je naveo da su zbog napretka digitalne tehnologije reditelji pod pritiskom da za tri pa i manje nedjelja završe snimanje.

"Danas je teško poverovati da je moguće obaviti dobar posao s malo novca. Snimili smo 'Diplomca' i taj film i dalje odoleva vremenu. Imao je odličan scenario na kojem je rađeno pune tri godine, kao i izvanrednog reditelja sa odličnom ekipom. Ali to je bio mali film, četiri zida i nekoliko glumaca, to je sve, a ipak je zahtevao 100 dana snimanja", rekao je glumac koji se zahvaljujući ulozi u tom ostvarenju iz 1967. vinuo u zvezde.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Tom Kruz napušta sajentologiju

Čini se da holivudska zvezda Tom Kruz ne može više da toleriše uplitanje Sajentološke crkve u njegov privatni život pa je na korak da je napusti, prenosi “OK!” magazin.

Kako piše “OK!”, glumcu je najteže palo to što, zbog obaveza u crkvi, nije ispratio najbitnije momente u životu devetogodišnje ćerke Suri, a sada je spreman da to ispravi.

Kruz namerava da povede ćerku sa sobom na svetsku promociju filma “Mission Impossible: Rogue Nation”.

– Tako će provesti kvalitetno vreme sa Suri koju nije video mesecima i koja mu užasno nedostaje – rekao je izvor blizak magazinu.

Inače, Tom je dobio Suri iz braka sa koleginicom Kejti Holms koji se završio 2012. godine. Tada su mediji spekulisali da je Sajentološka crkva imala udeo u tom razvodu tim pre što se mešala u odnos supružnika.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Propade amerika...ej kad sajentolozi nemaju pare...znaci da je kraj... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Slavni francuski glumac Gerard Depardieu na ukrajinskoj crnoj listi!

Slavnog francuskog glumca Gerarda Depardieua ukrajinske vlasti su stavile na svojevrsnu crnu listu na kojoj se nalaze osobe za koje se smatra da ugrožavaju nacionalnu sigurnost Ukrajine, pišu francuski mediji.

Osim Depardieua, koji od 2013. godine ima rusko državljanstvo, na crnoj listi koju sastavlja ukrajinsko ministarstvo kulture, a broji 600 osoba iz javnog života, navodno su se našli i srpski reditelj Emir Kusturica te američki glumac i prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina Steven Seagal.

"Spreman sam umreti za Rusiju jer su tamo ljudi snažni. Ne želim skončati u današnjoj Francuskoj kao neki jadnik", kazao je nedavno Depardieu, a 2014., u jeku ukrajinske krize, izjavio je kako "voli Rusiju i Ukrajinu koja je deo Rusije".

Stoga ne čudi činjenica da se francuski glumac našao na ukrajinskoj crnoj listi, a to znači da se njegovi filmovi više neće prikazivati u Ukrajini, niti će se u toj zemlji njegovo ime 'povlačiti' po medijima.

Izvor http://www.prolog.rs/Slavni-francuski-glumac-Gerard-Depardieu-na-ukrajinskoj-crnoj-listi!-article-16599.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Zlatni platan za Petra Božovića i Nedu Arnerić

Novi dobitnici nagrade Zlatni platan su glumci Petar Božović i Neda Arnerić, saopštila je danas pres služba filmskog festivala u Trebinju.

BEOGRAD - Novi dobitnici nagrade Zlatni platan su glumci Petar Božović i Neda Arnerić, saopštila je danas pres služba filmskog festivala u Trebinju.

Uručenjem tih priznanja za izuzetan doprinos evromediteranskoj kinematografiji 3. avgusta na Ljetnoj sceni Kulturnog centra Trebinja počeće 3. Festival evropskog i mediteranskog filma u Trebinju.

Prethodni dobitnici Zlatnog platana su Milena Dravić i Franko Nero (Italija).

Ovoga leta, tokom sedam festivalskih dana, biće prikazano 20-ak filmova u nekoliko programskih celina: mediteranski film, evropski film, novi srpski film i Hercegovina na filmu.

Brojni filmski umetnici, iz regiona i šire, družiće se sa domaćinima, ne samo na sceni već u nekoliko čuvenih vinarija, dodaje se u najavi.

Festival organizuju Tangram centar iz Beograda, Alpe Adia Culture Network  i Kulturni centar Trebinje, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture RS i Grada Trebinja, a uz podršku Uprave za dijasporu Ministarstva spoljnih poslova Srbije, Elektroptivrede RS i Hidroelektrana na Trebišnjici.

Izvor http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=190291
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Tom Cruise se ženi četvrti put

Otkako se razveo od Katie Holmes 2012. godine, Tom Cruise se potpuno posvetio karijeri i snimanju filmova. Ali, kako piše magazin Star, 53-godišnji zavodnik konačno je odlučio posvetiti pažnju i privatnom životu.

Tom se zaljubio u svoju lepu britansku asistenticu Emily Thomas koju je već zaprosio. Prema navodima Stara, Tom i Emily su u vezi od kraja 2014. godine.

"Zaljubljen je preko ušiju u Emily, a ona deli iste emocije. Među našim društvom kruži priča da će je zaprositi", rekao je izvor blizak glumcu za Daily Mail.

Emily i Tom upoznali su se prošle godine kada je sniman film "Mission: Impossible. Rogue Nation"

"Tom je bio impresioniran njom i tada joj je jasno rekao kako želi da radi s njim na sledećim projektima", dodao je izvor.

Još nisu pokazali svoju zaljubljenost u javnosti, ali njihove kolege kažu da izgledaju srećno i da je Emily veoma brižna prema njemu.

Ukoliko se venča s Emily, Tomu će to biti četvrti brak. Prva supruga bila mu je Mimi Rogers sa kojom se venčao 1987. godine i od koje se razveo 1990. godine kada se venčao s Nicole Kidman koju je upoznao na setu filma "Days of Thunder". Treća je bila Katie kojom se oženio 2006. godine. Ima troje dece: Suri (9), Isabella (22) i Connor (20).

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Fotka sa snimanja Agenta 007.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
35 žrtava silovanja Billa Cosbyja na naslovnoj strani New York Magazina

Najnovije izdanje New York Magazina donosi naslovnu stranu sa 35 žena koje su dale intervjue i opisale svoja lična iskustva sa američkim komičarem Billom Cosbyjem koji je optužen za silovanje.

Svih 35 žena koje su se pojavile na naslovnoj strani New York Magazinea i koje su ispričale svoja lična iskustva optužile su slavnog američkog komičara za silovanje kojem je vrlo često prethodilo konzumiranje droga.

"Bill je bio moj prijatelj. Jednom ili dvaput sam večerala s njim i njegovom suprugom. Radili smo zajedno, poznavala sam ga dosta godina i nisam mogla zamisliti da bi se moglo dogoditi nešto takvo. U tom trenutku sam bila u šoku. Jednostavno nisam mogla da shvatim šta nije uredu s njim, da li je izgubio razum? Ponašao se kao neko koga nisam upoznala nikad pre u životu", ispričala je jedna od njih.

Barbara Bowman, žena koja je Billa Cosbyja upoznala kada je imala 17 godina se zapitala zašto je medijima trebalo toliko dugo da optužbe brojnih žena shvate ozbiljno. Bowman je ispričala kako je Cosby, koji je trebao biti njen mentor, učinio da se oseća poput zatvorenice.

"Kroz period od godinu dana, skoro pola vremena koje sam provela s njim sam bila drogirana. Mogla sam šetati ulicama Manhattana i reći bilo kome - drogirao me i silovao Bill Cosby, ali ko bi mi verovao? Niko."

Linda Joy Traitz je za ovaj magazin ispričala kako ju je Cosby silovao kad je imala 18 godina, dodavši kako joj je trebalo dosta vremena da prihvati kako problem nije u njoj, nego u njemu.

"Kako su godine prolazile, život nije postajao lakši za mene. Imala sam i problema sa zavisnošću zbog toga", kazala je Traitz.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Glumac Gerard Depardieu 'nadničario' kod beloruskog predsednika Lukašenka

Glumac Gerard Depardieu u četvrtak je 'nadničario' kod beloruskog predsednika Aleksandra Lukašenka, na imanju nedaleko od Minska.

Lukašenko je Depardieua ugostio i pokazao mu kako se ručnom kosom kosi trava, a glumac mu je sa zadovoljstvom pomogao.

Nakon što su kosama pokosili Lukašenkovu livadu, Depardieu, beloruski predsednik i ostali radnici uživali su u tradicionalnoj hrani i votki, kao pravi nadničari.

Podsetimo, Depardieu se pre dve godine, zbog poreza za bogate, javno odrekao francuskog pasoša i prigrlio rusko državljanstvo koje mu je lično uručio predsednik Vladimir Putin.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Demi Moore prodaje kuću u kojoj se nedavno udavio nepoznati mladić

Američka glumica Demi Moore, još uvek je u šoku nakon smrti dvadesetjednogodišnjeg mladića koji je nedavno pronađen mrtav u bazenu njene kuće na Beverly Hillsu, ne želi više tamo da živi i želi je prodati, pišu američki mediji.

"Ne želim više kročiti u tu kuću", rekla je glumica novinarima. Pre desetak dana, kad se nesreća dogodila, bila je na putovanju u inostranstvu. Jedan od bliskih glumičinih prijatelja kazao je kako Demi smatra da kuća "ima lošu karmu" i da je namerava što pre da proda.

Bivša supruga glumca Brucea Willisa vilu je kupila 2003. za osam miliona dolara, nedugo nakon venčanja s Ashtonom Kutcherom od koga se rastala pre tri godine.

Izvor prolog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 336 337 339 340 ... 368
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.