Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljvosti iz TV ~ Pozorisnog ~ Filmskog sveta  (Pročitano 237864 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
I zvezda Brusa Vilisa zasijala u Holivudu

Američki glumac Brus Vilis ušao je u klub besmrtnih u Holivudu, pošto je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih.

Za ovu priliku uz popularnog glumca, koji je izjavio da je veoma dirnut priznanjem, bili su i njegova bivša žena Demi Mur i njen novi muž Ašton Kučer i više prijatelja i kolega, kao što su Kevin Kostner, Ben Aflek i Silvester Stalone, javile su agencije.

Brus Vilis je 2.321. umetnik koji je dobio zvezdu na čuvenom Bulevaru slavnih Holivudu. Ovim zvezdama odaje se priznanje velikim imenima filma, muzike, televizije, radija i pozorišta.

Vilis (51) je popularnost stekao televizijskom serijom "Slučajni partneri" (1985). Potom su usledili mnogi akcioni filmovi kao što su "Petparačke priče", "Boja noći", "Armagedon", "Peti element" , "Umri muški", "Šesto čulo" i drugi.

Uskoro će po četvrti put zaigrati ulogu policajca Džona Meklejna u novoj filmskoj epizodi serijala "Umri muški". Film će se u američkim bioskopima pojaviti u junu 2007. godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Glumačko ostvarenje
Nebojši Glogovcu
Z. CVIJETIĆANIN, 17. oktobar 2006

Zavesa se spustila na ovaj produhovljeni nemir, kako to reče umetnički direktor i selektor Božidar Đurović, na 15. Dane Zorana Radmilovića u Zaječaru, koji su po­čeli 9. oktobra i završili se u nedelju, na kojima je publika videla ukupno 12 pred­stava, od čega šest u konkurenciji i sijaset pratećih programa, posle premijerno odigrane predstave zajedničkog i Narodnog pozorišta iz Beograda "Kamen za pod glavu" Milice Novković u režiji Juga Radivojevića, i podele nagrada.
Stručni žiri u sastavu Milan Caci Mihailović, Nada Blam i Saša Jelenković, odlu­čio je da nagradu za najbolje glumačko ostvarenje na ovom festivalu dodeli Neboj­ši Glogovcu za ulogu Ivana u predstavi Jugoslovenskog dramskog pozorišta "Ha­dersfild".
Po oceni stručnog žirija, kako stoji u obrazloženju, Ivan Nebojše Glogovca je pra­vo pozorište. To je umetnost koja ima pravi smisao, to je dokaz posvećenosti glu­mačkom pozivu.
Po prvi put se ukus žirija i publike podudario, pa je za najbolju predstavu na festi­valu po oceni gledalaca, proglašena "Hadersfild" Jugoslovenskog dramskog pozo­rišta Uglješe Šajtinca u režiji Engleskinje Aleks Čisholm.

ISIDORA IPAK DOšLA
PUBLIKA je nakratko pozdravila i Isidoru Minić, koja je ove godine dobila Zoranu nagradu na Sterijinom pozorju za ulogu u predstavi "Skakavac" koja iz tehničkih razloga nije mogla da se odigra u Zaječaru.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Angelina: Ne želim se više skidati na filmu

NAKON što je njen suprug Brad Pitt najavio kako će birati filmove u kojima će glumiti jer želi glumiti samo odjeven, i najseksipilnija glumica Hollywooda najavila je kako se više neće skidati na filmu.

Naime, Angelina, koja ima dvoje posvojene djece te jedno vlastito smatra kako bi svojim razgolićivanjem sramotila djecu, te je odlučila kako joj je dosta skidanja.

Njoj blizak izvor kazao je za Daily Record kako se ona sada ponajprije osjeća kao majka, teda kao takva više ne može utjeloviti likove koji bi se trebali skidati i pokazivati svoju seksipilnost.

Lijepa Angelina svoje je draži pokazala u nekoliko filmova, a njeni obožavatelji zasigurno će biti razočarani ovom odlukom.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Aki Kaurismaki bojkotuje Oskara zbog Buša

U znak protivljenja američkoj spoljnoj politici, finski režiser Aki Kaurismaki odbio je da njegov film "Laitakaupungin valot" (Svetla u sumraku) bude finski kandidat za Oskara za najbolji strani film.

Finski filmski institut odabrao je Kaurismakijev novi film za finskog kandidata za Oskara za najbolji film izvan engleskog govornog područja. Medjutim, Kaurismaki je kontaktirao sa direktorom instituta i zabranio kandidaturu svog filma, istovremeno lišavajući Finsku kandidata za Oskara.

"Kada je 'Čovek bez prošlosti' dobio nominaciju za Oskara 2002, Aki je odbio da otputuje u SAD i da ga iko predstavlja" na ceremoniji, rekao je Kaurismakijev producent Ilka Mertsola.

"Protivio se onome što se dešavalo u svetu i američkoj vladi. Stvari se nisu promenile, odlučio je da ni ove godine ne učestvuje", dodao je.

Dodela Oskara 2002. održana je nekoliko meseci posle američke invazije na Avganistan, čiji su talibanski režim SAD optužile da skriva vodju terorističke organizacije Al-Kaida Osamu bin Ladena, koji je preuzeo odgovornost za terorističke napade na SAD 2001.

U medjuvremenu, SAD su u martu 2003. izvršile i invaziju na Irak.

Novi film Akija Kaurismakija uskoro stiže u evropske bioskope.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 6s
Bata Živojinović u bolnici zbog bolova u grudima
Nisam imao infarkt

Velimir-Bata Živojinović, legenda jugoslovenskog filma, nalazi se u Kliničkom centru od prekjuče, gde je dovezen kada mu je oko tri sata ujutru pozlilo. Iako su lekari u prvi mah pomislili da je 73-godišnji glumac doživeo infarkt, Bata je juče u telefonskom razgovoru za „Blic“ to demantovao.

- Nisam imao infarkt. U noći između ponedeljka i utorka, negde oko tri sata, osetio sam jak bol u grudima, a telo mi je oblio znoj. Lekari su mi rekli da su mi zakrčeni krvni sudovi. Sada se dobro osećam. Leškarim, odmaram, redovno primam terapiju, pritisak mi je normalan. Ne znam koja mi je dijagnoza, niti pitam lekare. Nek oni rade svoj posao, a ja ću svoj - ispričao nam je Živojinović, a na naše pitanje da li je tačno da je miljenik medicinskog osoblja jer stalno zbija šalu, odgovorio je:

- Šalim se, šta ću drugo? I meni i njima je tako lakše. Bolje da se šalim nego da pucam psihički.

Uz Batu su skoro danonoćno supruga Lula i sin, a sa ćerkom koja živi na Kubi je u telefonskoj vezi.

Nadamo se da će se naš najpopularniji glumac koji je za 50 godina karijere snimio oko 300 filmova i serija (trenutno ga gledamo u seriji „Sve je za ljude“), brzo oporaviti i nastaviti da nas uveseljava svojim duhovitim ulogama. Bati na proleće predstoji i uloga mladoženje, ali ne na filmu, već u životu. Rešio je da se sa svojom suprugom Lulom, nakon 50 godina građanskog braka, venča i u crkvi.

- Moram da se što pre oporavim i prikupim snagu za momačko veče i prvu bračnu noć - rekao nam je uvek duhoviti Bata.

S. Stanković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Film o severnokorejskoj nuklearnoj pretnji

Dok se svet pita šta da se radi sa nuklearnim ambicijama Severne Koreje, novi film se bavi spekulacijama šta bi moglo da se dogodi ako bi totalitarna država imala raketu opremljenu atomskom bombom koja bi mogla da dosegne Njujork.

DVD izdanje filma "Behind Enemy Lines II: Axis of Evil" (Iza neprijateljskih linija II: Osovine zla) nastavak je ostvarenja iz 2001. u kojem su igrali Džin Hekmen i Oven Vilson.

Nastavak je pre 18 meseci napisao scenarista/režiser debitant Džejms Dodson i snimljen je u Bugarskoj.

"Nisam znao šta se dogadjaj u Koreji pre nego što sam počeo istraživanja za film", izjavio je Dodson.
Kompanije "Twentieth Century Fox" koja je izdala DVD, navela je da se puštanje u promet novog filma, slučajno poklopilo s aktuelnom krizom oko severnokorejske nuklearne probe.

"Iza neprijateljskih linija II" prati grupu pripadnika specijalnih jedinica američke mornarice koji su infilitrirani u Severnu Koreju sa zadatkom da unište dalekometnu raketu.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Velikan srpskog glumišta doživeo infarkt

Legenda srpskog glumišta Velimir - Bata Živojinović doživeo je infarkt u utorak ujutro, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar, gde o njegovom zdravstvenom stanju i oporavku brine konzilijum vrhunskih lekara.

Sve vreme uz njega su supruga i sin Miljko, koji je "Kuriru" potvrdio ovu informaciju i rekao da je glumčevo stanje stabilno, da se oseća dobro i da će na bolničkom lečenju ostati sve dok se potpuno ne oporavi od posledica srčanih tegoba.

"Velimir je u utorak oko tri sata ujutro imao infarkt i trenutno je na oporavku u Kliničkom centru. Izvršeno je snimanje ultrazvukom i takozvana kateterizacija, metoda kojom se ispituje stanje krvnih sudova. Opšte stanje mu je stabilizovano, a na hospitalizaciji će ostati do daljeg kako bi se zdravstveno stanje u potpunosti uravnotežilo. Obično nakon 48 sati nadgledanja lekari određuju dalje mere lečenja, a pošto mogu da nastanu periodične krize, sada je najbitnije da mu nega bude na najvišem nivou" rekao je listu Miljko Živojinović.

"Moj otac je sve vreme svestan i šali se sa svima. Dok su izlazili iz lifta, pitao je dečka koji mu je gurao kolica da li ima dozvolu za traktor, pošto tako trucka. Svi smo se nasmejali" rekao je on.

Bata je rođen 1933. godine u Koraćici, a svojim glumačkim umećem zadužio je srpsku kinematografiju i važi za rekordera po broju filmskih uloga.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Francuski Orden viteza Emiru Kusturici

Srpski reditelj Emir Kusturica biće odlikovan ordenom Viteza umetnosti i književnosti od države Francuske, saopštio je u Parizu francuski ministar kulture, Reno Donedije de Vabr.

"Potvrdjujem da ću lično uručiti Orden viteza vašem reditelju, Emiru Kusturici", rekao je de Vabr dopisniku Tanjuga u Parizu, nakon susreta sa srpskim ministrom kulture, Draganom Kojadinovićem.

Najveće odlikovanje francuske države za dostignuće iz oblasti kulture I filmskog stvaralaštva biće dodeljeno srpskom reditelju koji je jveći deo dosadašnje profesionalne karijere ostvario u ovoj zemlji.

Kusturičin medjunarodni uspeh je počeo 1985.u Francuskoj kada je osvojio Zlatnu palmu na filmskom festivalu u Kanu za film "Otac na službenom putu".

Najveća priznanja na ovom medjunarodnom filmskom festivalu osvojio je potom i za filmove "Dom za vešanje" (nagrada za režiju 1989) i "Podzemlje" (Zlatna palma 1995).

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Bata Živojinović: Nemci, čuvajte se Valtera!

Najveća živa legenda srpske kinematografije Velimir Bata Živojinović oporavlja se u Kliničkom centru u Beogradu od srčanih problema, preko medija je poručio da mu nije ništa i da Nemci još treba da se čuvaju Valtera!

"Živ sam i zdrav ko dren! Zar ne vidite da mi nije ništa", poručuje iz bolesničke postelje Bata Živojinović, koji je u karijeri snimio oko 300 filmova, a u Kini i dalje ima status jednog od najpopularnijih glumaca.

Lekari su Živojinoviću rekli da nije reč o infarktu, već o predinfarktnom stanju. Za bolove u grudima "optužuje" rezance, doduše ukusne, od kojih se najeo "kao nikad do tad".

"Oko tri ujutro me je spopala neka muka, pa sam povraćao do iznemoglosti. Počeo sam da se znojim, sve mi se zacrnelo pred očima i kolabirao sam. Doveli su me ovde, detaljno ispitali, obavivši pripreme za moguću operaciju. Ipak, kada su videli od čega sam napravljen, samo su konstatovali da tu nema šta da se operiše, jer mi je dobro, a pogotovo moje srce, za koje su rekli da je jako i da moram da ga čuvam. Jedan deo krvnih sudova napravio je začepljenje koje je moglo skupo da me košta, ali poručujem svima da Bata još nije za Novo groblje", rekao je glumac za "Kurir".

On je rekao i da su mu lekari saopštili da će izaći za dan-dva što ga je veoma obradovalo, pogotovo što u bolnici često ima hitnih intervencija i ne baš prijatnih scena. "Kažem vam, kao da smo u ratnoj bolnici negde na frontu. Sve me to podseća na Valtera i njemu slične filmove. Jedva čekam da se vratim pred kameru. Pobiću ja još Nemaca", poručuje kroz osmeh 73-godišnji glumac.

Kada izadje iz bolnice ide pravac Kosmaj. "Nema boljeg mesta za oporavak od moje Koraćice. Kad me otpuste, najbolja će mi terapija biti kosmajski vazduh i mir", rekao je Bata Živojinović.

On ne odustaje od uloge koju je sam sebi namenio - mladoženje. Naime, rešio je da se sa svojom suprugom Lulom, nakon 50 godina gradjanskog braka, venča i u crkvi.

"Moram da se što pre oporavim i prikupim snagu za momačko veče i prvu bračnu noć", izjavio je Bata Živojinović za "Blic".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N86
Matt Damon dovodi vodu u Afriku

Američki glumac Matt Damon jer otišao u pustinju Sahara kako bi provjerio lokacije za snimanje filma o trkačima na duge staze, no kada je došao tamo usredotočio se na drugi projekt: pomaganje u dovođenju pitke vode u Afriku

Damon i produkcijska ekipa koja stoji iza dokumentarca 'Trčanje kroz Saharu' osnovala je dobrotvornu udrugu za praćenje njihove filmske ekspedicije u Africi koje treba početi ovaj mjesec.

Tijekom preliminarnih posjeta afričkom kontinentu, Damon je rekao da je vidio 'iz prve ruke učinke najvećih zdravstvenih problema našeg vremena - svjetske vodene krize koja je najgora u Africi'.

H2O ima za cilj osvještavanje o potrebi za vodom u Africi i potporu programima s čistom vodom.

'Trčanje kroz Saharu' je dokumentarac koji će pratiti tri ultra-maratonca dok pokušavaju pretrčati pustinju Saharu. Na putu će filmska ekipa identificirati lokacije s posebnom potrebom za čistom vodom tako da udruga H2OAfrica može na to usmjeravati svoje napore. Damon će biti narator u filmu.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 194 195 197 198 ... 308
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.