Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zanimljivo: G-mail preko default mail klijenta na Symbian telefonima  (Pročitano 35407 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Imam trenutno 3 naloga , među kojima je i G-mail... svi rade bez problema preko profi mail-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Hm, ne znam onda sta mene muci. Jesi aktivirao secure POP3 login, SMTP autentication i koje si portove stavio? Meni stoje portovi POP3 - 995 i SMTP - 25. Jel ides preko GPRS naloga ili preko INTERNET naloga?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
Mobis ima mobis fun (gprs i wap) i mobis mms AP... i naravno da idem preko ovog za gprs. Ti sigurno imaš drugačije ap u telenoru... Izaberi onaj koji ti služi za gprs...
Kakvu ti poruku izbaci profi mail ?
Sva podešavanja imaš u ovoj temi , samo par stranica unazad. Postavio sam sliku iz profi maila sa E61... šta treba čekirati. Pretpostavljam da je slično bilo i za 6630... sad ne mogu da se sjetim tačno. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82

Uspeo sam. Razlog je bio krajnje glup, moja greska. Smile Nego imam sada drugo pitanje. Svaki put kada update-ujem GMAIL dobijem pitanje sa slike. Treba mi neki nacin da mogu skidanje da obavljam automatizovano. Hocu da mi telefon skida mail-ove u odredjenim vremenskim intervalima i da me obavestava ako ima nesto novo. Ovako ne moze jer svaki put moram rucno da pritiskam to OK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja sam to sredio na sledeci nacin:kada ti se pokaze to upozorenje,trebalo bi da imas neku opciju "view details" ili nesto slicno(ne secam se tacno,jer sam odavno resio problem),i kad na to kliknes dobijas otprilike neki info o tome koji sertifikat je u pitanju.Onda izguglas pravi sajt,na kome se i nalaze sertifikati koje mozes besplatno preuzeti(ne drzi me za rec,ali mislim da je Equifax u pitanju).Secam se da nisam znao koji da skinem,pa sam vise sertifikata download-ovao,zatim usao u Profimail i - gle cuda,nema vise problema!E,da,moraces da ih skines direktno sa fona,ja sam to uradio preko mini Opere. Edit - mozda i ne moras direktno na fon,verovatno moze i preko kabla ili bluetooth-a.Pokusaj sa ovim sertifikatom,sad sam ga izguglao:  http://www.ocasta.co.uk/cert.html

ček malo , a gdje da stavim ovaj certifikat ...... neam pojma  Smile Smile Smile

evo certifikat u raru.

edit: ok , smo se klikne ne njega u inboxu , i odmah ponudi opciju save i to je to . hvala  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 15. Maj 2007, 14:09:12 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82

Tnx. Skinuo sam taj sertifikat i to sa telefona, snimio ga i tako dalje, ali i dalje mi preko Profimail-a i na Gmail nalogu trazi autorizaciju. Trazio sam i Equifax Secure Certificate preko google-a, ali nista drugo nisam nasao. Ajde ako ti nije problem pokusaj da se setis tacno sta si i odakle skinuo i instalirao, pa javi. Tnx.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
milisave meni ne traži više , sad kad sam ubacio ovaj certifikat , ni defaultni klijent ni Profi Mail .
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Hm. Znas sta sam ja mozda zajebao. Kada sam instalirao sertifikat pitao me je gde zelim da primenim taj sertifikat i bilo je nekoliko stvari, internet i jos par i na kraju nesto vezano za mail, ne secam se sada tacno sta je pisalo. Ja sam uzeo samo to poslednje i ne radi mi. Mozda da sam uzeo jos nesto da bi proradilo. Sta si ti izabrao? Sada kada pokusam ponovo da pokrenem taj sertifikat dobijam poruku da sertifikat vec postoji, pa ne znam kako da promenim nesto u vec postojecem sertifikatu? Jel znas ti mozda? Gledao sam u MANAGER ali tamo nema sertifikata. Kako da obrisem postojeci, ili da mu promenim neke parametre?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Nepoznat
Browser
NokiaE61-1 3.0
@nikola34... nas je znači na 6630 davio ovaj glupi sertifikat , samo ga je trebalo instalirati??  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.