Trenutno vreme je: 09. Dec 2019, 23:21:20
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Zana (Pročitano 67102 puta)
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Gospodar uzdaha Sta se to pusi u mojoj dusi, ko mi to nocas pali pozare, sta me to gusi, sta me to susi, ko mi to nocas stavlja okove... Ref: Ti si gospodar uzdaha, gospodar mojih sumraka, a ja sam sluga srca svog, volim te, volim bas zbog tog... Sta mi to puca tu oko srca, ko to u meni vodi ratove, sta me to pali, sta me to zari, ko mi to nocas sipa otrove...
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kise novembarske Da si me ti uspavao, nikad se ne bi budila, ni moje trepavice, pokisle veverice, srce od iverice..... Koliko si mi puta pisala, omrzli me svi postari, plakali trotoari, od mojih ostrih stikli, rogovi im svima nikli. O, duge kise, duge novembarske, o, gase nase, vatre olimpijske, o, duge kise, duge novembarske, gase nase, vatre olimpijske. Da si me ti probudio, nikada ne bih zaspala, isla do kraja sveta, na adresu onog leta, leta od suncokreta.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Lovac na jastuku To ispod kosulje kad bi mi zasio sto se rasparalo i razocaralo ne bi se nikada bez mene budio bez mene jeo, spavao i sve mi davao Ref. Ovo je prvi, nas prvi pravi ljubavni dan i ne dam da mi odes kao dlanom o dlan ti si lovac na jastuku, a ja sam tvoj plen malim poljupcem uhvacen Diraj me, diraj me i ne sekiraj me kad strasti nam prokljucaju nek' nas zakljucaju Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Mis Da, ti si jedan slatki mali crni mis, kad ces vec jednom da me ostavis, jer sam samo stari macak skitnica, i vise ne mogu bez svojih mackica. Da, ja sam jedan slatki, mali crni mis, kad ces vec jednom mene da ostavis, ko ementaler ja bih tebe grickala malo glockala, malo grickala. Stani misu, stani, stoj stoj stoj ne plasim se tebe, joj, joj joj pojescu te celog misu moj, pojedi me celu, joj, joj, joj.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Mislim na tebe On me prati zna da mi ugadja i cuva me za sebe mozda shvati sta mi se dogadja jer ja mislim jos na tebe Ref. Mislim na tebe kad je noc, kad je dan dok se umivam tu tvoja slika je mislim na tebe ulazis mi u san cak i moja senka misli na tebe On je veran, njemu verna sam ja al' tebi sam vernija sto me ljubi kad nema potrebe ja mislim jos na tebe Ref. 3x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Ne mogu vise Ne mogu vise, ne mogu vise, od mojih suza padaju kise, ne mogu vise sa njim. Ne mogu vise, ne mogu vise, zelje nam manje, reci sve tise, ne mogu vise sa njim. Znam.... kasno je, da srecu zamislim, sad....... odlazim, ne mogu vise sa njim. Mozda bi vratila, sve svoje poljupce, na njega ih potrosila, do zadnjeg ludila. Korak me izdaje, suza me odaje, dal' neko zna u gradu gde se sreca prodaje. Znam.... kasno je, da dusu zatvorim, znam.... nemam s'kim, al' ne mogu vise sa njim.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Prijatelji Trebacu ti mozda ne teraj me jos sutra ces se kajati sto si prema meni bio los Trebacu ti mozda kad te svi prevare da ti skoknem po cigare i pozajmim ti pare Ref. Uh, zato si tu, zato sam tu da budem rob svakoj tvojoj zelji uh, zato si tu, zato sam tu zato sluze prijatelji Trebacu ti mozda vise nego sad jednom ce ti biti zao kada ne budes lud i mlad Trebacu ti mozda kad te svi prevare da ti skoknem po cigare i pozajmim ti pare Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Rajko Kokorajko Jesi cuo najnoviji vest, jok bre umreli Djudinci Rajka na kamenitu cupriju umreli ga triput u ledja jebote, 'ajde, jebote, 'ajde, jebote, 'ajde Etno geto, etno geto 2x Jednu tuznu pricu crna zemlja krije u krcmi na uglu nema gi da pije ostade nam Rajko veciti nezenja ne bi mladozenja Ref. Rajko Kokorajko ubise ga majko ubise ki zeca nema koj da jeca Etno geto, etno geto 2x Ne obijaj, sine, kola i trafike na pijacu pojdi, prodavaj paprike al' ta glava luda imala je muda da napravi cuda Ref. Etno geto, etno geto 2x Taman sto se vrnu grdan sa robija on ponovo ode cak do Albanija al' ga tamo fata albanska mafija placi Kolumbija Ref. Etno geto, etno geto 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Trinaest je moj srecan broj Bilo mi je godina trinaest ti si bio moje najludje iskustvo mada sam mogla da biram tebi sam dala preimucstvo Secam se sa pomalo bola kako smo setali po mraku po usamljenom parku hodniku, sumarku Ref. Trinaest, moj je srecan broj trinaest, sad kad nisi moj trinaest, verujem u to trinaest, to je moj srecan broj To je bio samo trenutak ispred nas nije bilo perspektive dao si mi nove vidike i pruzio najlepse motive Secam se sa pomalo bola sta smo sve pricali u tami uz muziku sa ploca kad smo bili sami Ref. Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Zena Nemam vremena ja za poziv tvoj vidim kakav si, vidim sve po njoj reci budu laz, lice kaze sve o, nemam vremena za glavobolje lepa, pametna, vidim sta mi je najbolje Ref. Necu da budem nicija zena necu nikog da cekam nocima necu nikom da ostarim pred ocima necu, ne, ne
Trenutno vreme je: 09. Dec 2019, 23:21:20
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .