Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:12:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zamrzavanje, ovo-ono.  (Pročitano 5210 puta)
26. Jul 2011, 16:17:33
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Ajd rek'o da pitam, posto ne skodi...Drugi put mi se desilo za nekih 5 dana, da mi komp blokira, ili ti zakoci skroz, dok teram jednu igru (koju igram odavno, i bilo je ok pre), i onda moram da restartujem komp na dugme, ali onda nece da udje u windows.Prvi put se samo restartovalo kad prodje "loading", a danas mi izbaci "no signal" (posle loading windows).

Pokusao "last known good configuration" i opet isto.Ali zato normalno udje u safe mode.Onda iskljucio na nekih 1 min., pa opet pokrenuo, i prodje "loading windows" i onda crn ekran, nit' ucitava, nit' ista.

Sad, citao sam nesto po netu, neko kaze da moze da bude drajveri za graficku (sto ne verujem, jer nisam ih menjao od kad sam instalirao windows), a drugo da moze biti ram memorija, da treba da se ocisti od prasine i tako.

Ja sam to kao cistio, usput i cooler-e (i prednjeg koji se sad cuje kao avion Smile ) i onda startovao komp, i sve normalno radi, i ucita windows normalno.

Zanima me, da li je mogudje da tako je blokiralo zbog ram memorije, kojoj "smeta" prasina, ili mozda crkava?Imam 2, jedna novija, druga stara nekih 5 god.

Ili je mozda nesto trece? Smile

Bolje da pitam sad, i ako se desi opet, da znam sta da radim, nego... Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
mogu ce je sto ne bi bilo moguce prasina je najveci neprijatelj racunara Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Bas cu vidim da ocistim skroz lepo, za dan-dva Smile

Nego rek'o opet ovde da pitam, da dzabe ne otvaram novu temu...

Par dana posto sam ovo napisao, pokusavao da pokrenem Kaspersky (jedino mi bila pokrenuta Opera) i otvaralo ga je 3-4 min., kad ga je na kraju otvorio, prakticno je ukocio...posle par minuta restartovao sam na dugme (posto nije moglo ovamo), i nije htelo da upali windows, ni safe mode, ni nista, i prikazivalo bele crte, pre ucitavanja windowsa...

Reinstalirao, radilo par dana ok, i evo sad opet, kad sam pokusao da pokrenem jednu zahtevniju igru, i opet je pocelo da koci, dok nije ukocilo skroz, i onda izbacuje "no signal" na monitoru...restartovao, opet nije htelo da udje u Windows, iskljucio na par minuta, opet upalio, opet prikazivalo one crte, posle toga loading windows, i ucita.

Ja sam vec cistio Ram, i to, al' ajd opet cu...Sad razmisljam, dal' da pokrenem Mem Test preko noci, da vidim dal' je do Ram-a, ili je nesto drugo? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia N97 Mini
Druze, vrucine su jake... Meni lap radi na 103 stepena... Sporiji 3 puta xD... Proveri temperature... Ako su velike - ocisti prasinu, otvori kuciste, ne zatvaraj ga... Ako imas neki vent, stavi pored kucista da ga 'ladi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Nije zbog vrucine Smile Veruj mi-znao bih.A i ovo danas kad je blokirao, komp je bio pokrenut tek 10-ak minuta.A i radio je na vecim vrucinama, nit' kocio nit' ista.

Ubacicu ovaj memory test sutra-prekosutra, pa cu videti...a pre toga cu ocistiti skroz...iskreno, ja mislim da ram crkava, posto jedan je kupljen pre oko 6 god... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1348
Zastava Сурдук
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia N97 Mini
@pleybeck, auu bratee... 6 god xD...

Nzm, sacekaj nekog drugog pa vidi sta ce ti on reci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
memtest...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
memtest...

Sutra cu da kupim cd, i narezem, pa cu da pustim preko noci.

Inace pocelo da koci po malo, kad se tera i CS samo...otvarao malo pre i ocistio opet...

Hvala na pomoci, javicu ovde ako je do ram-a Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
memtest...

Sutra cu da kupim cd, i narezem, pa cu da pustim preko noci.

Inace pocelo da koci po malo, kad se tera i CS samo...otvarao malo pre i ocistio opet...

Hvala na pomoci, javicu ovde ako je do ram-a Smile

gledaj dovoljan je jedan eventualno dva ciklusa (mada mozes preko noci) da pustis.. posto je meni detektovao na prvu ..
a ako zamrzne test onda kupi nov ram .. jbg.. tada je sve gotovo
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 00:22:38 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
Nokia 
probaj i graficku da ocistis i izvadsis iz slota
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:12:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.