Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:06:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaljubljen u "drugaricu"  (Pročitano 10584 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pacijenti su najbolji dijagnosticari...znaju tacno o cemu se radi... Smile

Nego jel se javila? Smile
hahahaha...disjunktni skupovi ce nazalost uvek biti disjunktni...u protivnom nastupa reductio ad absurdum...ali kako god  Smile

elem,jeste,javila se...i dalje ide po svom...kao da joj nista nisam ni rekao...u stanju je da prica sa mnom satima...a ja skupljam snagu da joj saopstim da ne mozemo biti prijatelji...kad kazem snagu,vise mislim da pokusavam naci prave reci za to...ko zna kako bi reagovala,izgleda da je bas usamljena.....jbt,kakva spanska serija me zadesi...sranje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
kad kazem snagu
mislis na muda,znamo  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Kako god odgovori bice dobro.. Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
kad kazem snagu
mislis na muda,znamo  Smile
da ,ja sam pizda,to smo davno utvrdili,ajde vi sa velikim iskustvom i jos vecim mudima podelite onda neku pametnu  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 14:52:07 od cancer1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
kad kazem snagu
da ,ja sam pizda,to smo davno utvrdili,ajde vi sa velikim iskustvom i jos vecim mudima podelite onda neku pametnu  Smile
Sprdnja brate,opusti se  Smile  Smile
Nema tu sta vise da se doda,sve je receno,lepo joj kazi kako stoje stvari,resi situaciju sto pre,i to je to.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
kad kazem snagu
Sprdnja brate,opusti se  Smile  Smile
Nema tu sta vise da se doda,sve je receno,lepo joj kazi kako stoje stvari,resi situaciju sto pre,i to je to.
Ma znam jbt,zezam se i ja :beer .....resavam to veceras
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
mozda je glupo sto cu to pitati al posto meni nije jasno, a vidim ima vas momaka na ovoj temi
da mi objasnite sledece.. zasto recimo ako vam se svidela neka riba i ona vas ne gleda na isti nacin kao i vi nju, vec vas gleda kao prijatelja, ne kapiram al stvarno, zasto vi muskarci iste sekunde prestajete da se vidjate sa tom osobom, cujete i ne pokusate onda da recimo budete prijatelji?
Ja vas molim na iskren i normalan odg, hvala!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 20:12:48 od leonora87 »
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
mozda je glupo sto cu to pitati al posto meni nije jasno, a vidim ima vas momaka na ovoj temi
da mi objasnite sledece.. zasto recimo ako vam se svidela neka riba i ona vas ne gleda na isti nacin kao i vi nju, vec vas gleda kao prijatelja, ne kapiram al stvarno, zasto vi muskarci iste sekunde prestajete da se vidjate sa tom osbom, cujete i ne pokusate onda da recimo budete prijatelji?
Iskreno,evo-ne mogu da budem prijatelj sa nekom devojkom ako me je privkla na drugi nacin toliko da ja odlucim da reagujem po tom pitanju,prosto je.
Ostajanje uz osobu koja ti se svidja a znas da je ne mozes imati-dok je neki drugi,obicno po tvom misljenju oni koji nisu vredni iste imaju...to je mazohizam.I obicno prerasta u friendzone i nesrecne jednostrane ljubavi.
Imas vec misljenja na tu temu-musko zenska prijateljstva bar po mom misljenju ne postoje,postoje drugarstva,ali kada musko i zensko postanu previse bliski,tacnije,predju u "prijateljstvo",jedna od te dve strane mora da oseca nesto vise...
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
tek sad vidoh temu, e pa dečko, jednu stvar moraš sad naučiti dok je vreme. dakle, žene se dele na
1. majke, sestre i rodjake to se ne beje!
2. devojke, žene i sestre od prijatelja i to se ne beje!
3. sve što je žensko, a ne spada u prve dve stake, a mledje je od 20 god.( moj savet, ništa ispod 25 god. ) takodje se beje!
4. četvrta stavka se zove "no limit" i sve pada pod nju i sve se beje, ali zapamti nikad i nikako na silu ili dok je dama omamljena!
5. i zapamti pod pet, drugarice ne postoje! to je izmišljena kategoriju, nju su izmislili oni koji bi, a ne mogu, pa se teše.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 16:43:46 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
da mi objasnite sledece.. zasto recimo ako vam se svidela neka riba i ona vas ne gleda na isti nacin kao i vi nju, vec vas gleda kao prijatelja, ne kapiram al stvarno, zasto vi muskarci iste sekunde prestajete da se vidjate sa tom osbom, cujete i ne pokusate onda da recimo budete prijatelji?
Zato sto se dosta promeni u tom odnosu. To je kao posle raskida, svi kazu da ce ostati prijatelji, ali ipak treba neko vreme pre nego sto stvari budu takve da se vrate na svoje mesto i to prijateljstvo moze da profunkcionise. Jbg, uvek se neka strana razocara i to bude prepreka za neko prijateljstvo. Makar odmah posle toga, posle kada se stvari smire i to obicno krene normalnim tokom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:06:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.