Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:28:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ZaljubljeN u druga!!!  (Pročitano 12377 puta)
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ako mi dete bude gay (sto zaista ne bih zeleo), nece mi biti svejedno, ali cu ga/je podrzati i zelecu samo da se on/ona oseca i bude srecno.

Подржати а не покушати преваспитати...... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
prevaspitanje je posledica loseg vaspitanja. E, sad ako se pokusa osoba sa sklonostima ka istom polu u smislu sexa prevaspitati, to vuce za sobom samo jos vecu konfuziju u svesti te osobe. ako se ova sklonost uoci dok je osoba jos neformirana, lakse je doci do kakvog-takvog uspeha, ali se ovo obicno otkrije kada je licnost vec formirana, tako da ja tu ne bih nista dirao. Uostalom, ima toliko slucajeva homosexualnih osoba, koje zive u zajednici sa suprotnim polom. ovo je jako slozena tema, nemojte misliti da su i nasi roditelji, njihovi roditelj, itd.i potpuno cisti u ovom pogledu....to sto imaju potomstvo ne mora nista da znaci. tako da, prvo poci od sebe i svojih, pa onda se zabaviti drugima!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
prevaspitanje je posledica loseg vaspitanja

Сексуална настраност је последица лошег васпитања па је први корак - преваспитање.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
ima istine, ali se ne slazem u potpunosti, zato sto ne utice iskljucivo vaspitanje...to nikako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile dobro mladic ima vece sklonosti ka istom polu

Nekog ko je stvarno gay nemoguce je prevaspitati, jednostavno vole muskarce i to je tako. Moj drug koji je gay kaze da je jos kao mali, bio svestan toga da mu se pre svega dopadaju muskarci.Sa zenom je bio samo jedan put i nije mu se dopalo.

Nazalost poznajem puno gay populacije i uglavnom su to osobe iz nezdravih porodica.Isfrustrirani, zapostavljeni, preplaseni.

U drustvu su prihvaceni kao takvi, neki se boje da pokazu ko su, drugi su jako slobodni i otvoreni. Nema razloga da ne prihvatimo ljude sa drugacijim sklonostima od nasih, to mogu biti dobri prijatelji,radnici,jako zabavni i komunikativni ....

Postoji jedna stvar koju nikako ne bih prihvatila a to je ; dozvoliti im da usvoje decu Smile
 Smile ovi vec tako isfrustrirani, egoisti, a ta deca?  Nikako !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Sto se tice vaspitanja i njegovog uticaja ...
Niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi ... ali verujem da nije kao u filmovima, roditelji , divni, sve super a dete... to je sve posledica gej lobija, ja sam video takve ljude i njima stvarno nesto fali , cak i onim koji su iole pristojnije izgledali sto uglavnom nije slucaj... dakle, kako mi nismo takvi ... jer smo ipak imali normalne roditelje .
« Poslednja izmena: 22. Dec 2006, 23:25:23 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
@youtoiletpaper
nezrelo razmisljanje. nista licno, samo kazem moj utisak.

« Poslednja izmena: 22. Dec 2006, 23:29:36 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Smile dobro mladic ima vece sklonosti ka istom polu

Nekog ko je stvarno gay nemoguce je prevaspitati, jednostavno vole muskarce i to je tako. Moj drug koji je gay kaze da je jos kao mali, bio svestan toga da mu se pre svega dopadaju muskarci.Sa zenom je bio samo jedan put i nije mu se dopalo.

Nazalost poznajem puno gay populacije i uglavnom su to osobe iz nezdravih porodica.Isfrustrirani, zapostavljeni, preplaseni.

U drustvu su prihvaceni kao takvi, neki se boje da pokazu ko su, drugi su jako slobodni i otvoreni. Nema razloga da ne prihvatimo ljude sa drugacijim sklonostima od nasih, to mogu biti dobri prijatelji,radnici,jako zabavni i komunikativni ....

Postoji jedna stvar koju nikako ne bih prihvatila a to je ; dozvoliti im da usvoje decu Smile
 Smile ovi vec tako isfrustrirani, egoisti, a ta deca?  Nikako !!

svidja mi se rezonovanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Citat
ne utice iskljucivo vaspitanje...to nikako

Врло утиче, чак искључиво.

Педер се не рађа већ се постаје.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Dobro , ja nezrelo razmisljam, daj mi neku cinjenicu da je prihvatim, da li znas nekog geja da je imao normalne roditelje, pa makar i naizgled ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 00:28:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.