Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaljubio sam se u drugaricu iz odeljenja  (Pročitano 15234 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
Citat
Pokušavao sam nešto sam: Pred Novu godinu sam je sms-om pitao da prosetamo za vikend do grada, nije mogla.   Drugi put sam je pitao dan posle Nove godine da prosetamo, odgovor: Stvarno ne znam, verovatno dok smo na raspustu svako veče ću biti sa dečkom.    Tu je možda pročitala moje namere, pa se tako ogradila? Nzm.   Posle te poruke sam napravio "pauzu", nastavili smo sa običnim dopisivanjem posle nedelju dana.   Ne znam koliko je ovo bilo pametno, ali neiskustvo.
Pa generalno, jeste neiskustvo. Posle ove prve dve price bi valjda trebalo da ti bude jasno da tu verovatno nema nista jer se stvarno ogradila kada te je jednom odbila "na finjaka" a drugi put veoma direktno.

Sto rece vanja, ona je "sitna riba u ovom moru plavom" tako da, bice i drugih iskustava i drugih zena i ljubavi. Ova je po ovoj tvojoj prici jednostrana i neuzvracena pa kao takva i nije vredna nekog nastavka. Samo ne ocajavaj i teraj dalje. A fala Bogu, mlad si pa bice vremena za zaljubljivanje i ljubavi.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Одакле си ако није тајна?

Iz Srbije, brale Smile Smederevo.

Citat
Krenuo sam vise da pričam sa njom u školi, sms.   Malo po malo pa sam i dosta puta sedeo sa njom u klupi.   Mnogo puta me je zatekla kako je gledam, viđao sam i ja nju kako ona gleda mene.   Nekoliko puta zajedno smo išli kući sami, a par puta sam išao sa njom dužim putem samo da bih bio duže sa njom.   Ali nisam imao hrabrosti da joj kažem šta osećam.

Brate ona te u startu odvalila da si zaljubljen u nju.Ili da ti se svidja.Tako kad si se vec blamirao sto lepo nisi iso do kraja ?!
Msm ne kapiram poentu da se blamiras i pojedes sva govna i na kraju ni ne pitas.Pa ja msm da bih se jeo dano-nocno bez odgovora.
Znas ako ti je blam da joj pridjes,gledaj da se malo opustis.Nisi mator imas 18 godina,tad se sve prasta i daj sebi malo oduska..pa i oprosti sebi i da je ne smuvas.Nece ti pasti kruna sa glave.
Inace nemam neki poseban savet..Moras da pridjes.Msm kakav god ti mi plan napravili svi bi se svodili na to da mora da ti bude neugodno.Tako da, jebiga izguraj to..svaki poccetak je tezak...
Kapiram da ako je kojim slucajem smuvas,tvoj ego ima da skoci u petsto XD

Rekao sam drugu da mi se sviđa....mislio da će mi pomoći...zato sam odugovlačio. Nema druge nego da joj kažem. E sad pošto imam neku informaciju da ima dečka, moram prvo to da ispitam?

Citat
Pokušavao sam nešto sam: Pred Novu godinu sam je sms-om pitao da prosetamo za vikend do grada, nije mogla.   Drugi put sam je pitao dan posle Nove godine da prosetamo, odgovor: Stvarno ne znam, verovatno dok smo na raspustu svako veče ću biti sa dečkom.    Tu je možda pročitala moje namere, pa se tako ogradila? Nzm.   Posle te poruke sam napravio "pauzu", nastavili smo sa običnim dopisivanjem posle nedelju dana.   Ne znam koliko je ovo bilo pametno, ali neiskustvo.
Pa generalno, jeste neiskustvo. Posle ove prve dve price bi valjda trebalo da ti bude jasno da tu verovatno nema nista jer se stvarno ogradila kada te je jednom odbila "na finjaka" a drugi put veoma direktno.

Sto rece vanja, ona je "sitna riba u ovom moru plavom" tako da, bice i drugih iskustava i drugih zena i ljubavi. Ova je po ovoj tvojoj prici jednostrana i neuzvracena pa kao takva i nije vredna nekog nastavka. Samo ne ocajavaj i teraj dalje. A fala Bogu, mlad si pa bice vremena za zaljubljivanje i ljubavi.  Smile Smile

Nadam se da nije tako, a i da jeste ne gubim ništa ako joj kažem šta osećam?

P.S. Ne snalazim se baš najbolje na ovom forumu, kako da citiram više poruka odjednom?
« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 00:18:56 od *Lowe* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung 111111
A da ti postanes detektiv  Smile
Brate ne tripuj..Kad se nekom svidjas to se jebeno vidi,to uposte nije neka nauka.
Ako te neka devojka stalno gleda to znaci ili joj se svidjas ili ne moze da veruje koliko si ruzan.Trece nema.
Ako te gleda,ako ima neku gestikulaciju koja te asocira na -Jebi me- ili se smeje na tvoje glupe fore.To znaci da si na pravom putu da ga munes.Tako da , detektive stari..zajebi drugara idi uhvati ovu za ruku i vodi je na pice.
Kako jebeno drugar koji se nikako ne druzi sa njom moze da ti pomogne ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
A da ti postanes detektiv  Smile
Brate ne tripuj..Kad se nekom svidjas to se jebeno vidi,to uposte nije neka nauka.
Ako te neka devojka stalno gleda to znaci ili joj se svidjas ili ne moze da veruje koliko si ruzan.Trece nema.
Ako te gleda,ako ima neku gestikulaciju koja te asocira na -Jebi me- ili se smeje na tvoje glupe fore.To znaci da si na pravom putu da ga munes.Tako da , detektive stari..zajebi drugara idi uhvati ovu za ruku i vodi je na pice.
Kako jebeno drugar koji se nikako ne druzi sa njom moze da ti pomogne ?

Imaš pravo, video sam i sam da mi drug neće/ne može pomoći u vezi ovoga. Napadam opet, ali idem do kraja da bi znao na čemu sam. Smile

===========================================

Samo još da dodam...., posle one druge poruke kada me je odbila da prošetamo + ovo gledanje, moj zaključak:
-Odbila me je jer trenutno ima dečka.
-Ne sviđam joj se.
-Ne želi da kvari prijateljstvo. Zato što je već bila u vezi sa drugom iz odeljenja posle druge godine koju je on ponavljao.
-Sviđam se i ja njoj, pa me testita kako ću da reagujem na to što mi je rekla da ima dečka. Možda da utrvdi da li ja nju gledam samo kao sex objekat ili kao devojku koja mi se sviđa.

« Poslednja izmena: 19. Jan 2013, 20:14:27 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 345
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Jao, sto ste vi muskarci tako komplikovani?  Smile Reci joj: 'Svidjas mi se. Odavno... Ali nisam ranije skupio hrabrosti da ti to priznam.' I stvar je resena. Ne treba ti kao drugarica ako ti se svidja.. Bas te briga da li ce te posle odbiti... Uvek ces znati da si pokusao i bices ponosan na sebe jer si bio hrabar. Zena ima, hvala Bogu.. Naci ces devojku, bez zurbe.. Uzivaj dok si sam, posle ima da ti se penju na glavu sa svom svojom kuknjavom Smile
IP sačuvana
social share
"Srce ima svoju logiku za koju razum ne zna." (B. Paskal)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Sony xperia
*Lowe* aj' ne pisi duple postove. Zaljubljen, zaljubljen, al' ne mora i izgubljen. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Jao, sto ste vi muskarci tako komplikovani?  Smile Reci joj: 'Svidjas mi se. Odavno... Ali nisam ranije skupio hrabrosti da ti to priznam.' I stvar je resena. Ne treba ti kao drugarica ako ti se svidja.. Bas te briga da li ce te posle odbiti... Uvek ces znati da si pokusao i bices ponosan na sebe jer si bio hrabar. Zena ima, hvala Bogu.. Naci ces devojku, bez zurbe.. Uzivaj dok si sam, posle ima da ti se penju na glavu sa svom svojom kuknjavom Smile

U pravu si! Previše sam čekao, sad ili nikad. Nego gore sam pomenuo da mi je u jednoj poruci napisala da ima dečka.(ali ne znam koliko je to tačno) Da ne obraćam pažnju na to?

*Lowe* aj' ne pisi duple postove. Zaljubljen, zaljubljen, al' ne mora i izgubljen. Smiley

Neću više. Smile Napravio sam grešku dok sam tražio kako da citiram više poruka..... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2013, 01:41:03 od *Lowe* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 345
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
U pravu si! Previše sam čekao, sad ili nikad. Nego gore sam pomenuo da mi je u jednoj poruci napisala da ima dečka.(ali ne znam koliko je to tačno) Da ne obraćam pažnju na to?
Ja bih joj svejedno rekla, upravo iz tog razloga sto, ako mi se neki decko svidja, a drug mi je, ja ne bih mogla da mu izigravam drugaricu... Pre bih da sam dalje od njega i da ga zaboravim. Ali, pazi, ako ne bude nista od veze, nece biti ni od prijateljstva nakon sto joj priznas svoja osecanja... Tu je kraj svemu. Sam razmisli sta zelis da uradis po tom pitanju, dobro razmisli.. Ja sam ti samo rekla sta bih ja ucinila na tvom mestu.
IP sačuvana
social share
"Srce ima svoju logiku za koju razum ne zna." (B. Paskal)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Ali, pazi, ako ne bude nista od veze, nece biti ni od prijateljstva nakon sto joj priznas svoja osecanja... Tu je kraj svemu.
Prijateljstva ni nema ako se on lozi na nju.
Ako ne zeli da bude sa njim,onda je i bolje da bude kraj svemu tome,u drugom slucaju on ce tako u svojoj neodlucnosti da dzabe trosi vreme,jer drug joj ocigledno nije,jedino pozitivno sa njegove strane je to "bar sam pored nje"...od cega na kraju ispadne da i nema neku korist,vec samo mozda propustene prilike sa strane...
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
ili je smuvas odmah ili je nekako zgadis sam sebi i zavrsis s tom pricom Smile
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.