Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:01:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28185 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
ma super nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Кажеш било педера у прошлости, а да ли је било педерских права,бракова и заједница.

Што се тиче Дарвина,његова еволуција би пала у воду да се питају педери јер хеби било ничега што би могло еволуирати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Citat
a samo mogu da ti odgovorim da nista ne razumes, pa onda pricas kojesta. to sto si napisao, je ogromna kolicina neznanja, predrasuda, mrznje i licnog nezadovoljstva. pre svega ne mogu svi ljudi na svetu da budu gej kao sto ni svi ne mogu da budu strejt, rodis se takav kakav jesi, mozda ce i tvoje dete biti gej, pa sta ces onda?
Rodis se crn,beo,crven.zut i uvek strejt kako te je bog dao,a posle se neki malo izopace i razbole pa hoce da budu gey.Ne moze te priroda doneti na ovaj svet tako da budes u suprotnosti sa prirodnim zakonima.A na ovo tvoje pitanje odgovoricu ti pitanjem,zamisli da ti je cale bio gey,da li bi ti sada postojao i ovako lupao..

cekaj malo, ja sam tebe pitao sta bi ti uradio da ti sin bude gej?
i da li ti mislis da bi mogao da "se razbolis"  Smile i postanes gej? isto kao sto ces ti postati gej takva je i sansa da neki gej postane heterosksualac

Klico ti pljujes po Vladici Nikolaju Velimirovicu a velicas Pedere...Kakav si to covek...Gay nije OK...

ne velicam pedere, ja ne cenim coveka prema sexualnoj orijentaciji ali nikoga zbog toga ne podcenjujem.
vladika nikolaj velimirovic se nije sexualno izjasnjavao bar koliko ja znam, a nije poznato da je imao neke ljubavnice, sa druge strane ja vladiku kritikujem, ali sam i napisao da ima par njegovih tekstova koje cenim

Gay je ok

Pa izgleda da samo ti tako mislis da gay je ok...Pruzi im podrsku i pridruzi im se ponekad da ne pomisle da ti je to gadljivo...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Кажеш било педера у прошлости, а да ли је било педерских права,бракова и заједница.
Што се тиче Дарвина,његова еволуција би пала у воду да се питају педери јер хеби било ничега што би могло еволуирати.

nije bas tako, darvinovo ucenje uzima u obzir pre svega individualnu razlicitost i o tome je lepo skoro govorio na jednom predavanju biolog Nikola Tucic.

gej zajednica je bilo i u proslosti, nemoj da krenemo sada od grcke pa do danas. secas se sparte?

@pravednii
Citat
Pa izgleda da samo ti tako mislis da gay je ok...Pruzi im podrsku i pridruzi im se ponekad da ne pomisle da ti je to gadljivo...  Smile Smile

pa eto ajmo na gej paradu i onako ce tamo biti i lepih heteroseksualki  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 17:57:10 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
интересују те лепе хетеросексуалке ... неки нови моменти?  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
интересују те лепе хетеросексуалке ... неки нови моменти?  Smile

on je kao onaj gay drugar keri bredsou...bira joj haljine i namesta frizure Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
danas sam čuo iz nekih izvora da je gradska vlada u Kikindi dobila 150 000 € za organizaciju peder-bala
verovatno samo čekaju da se usvoji zakon  Smile
ako je ovo istina

obećavam im bogat kulturno-umetnički program  Smile

Smile Smile Smile Smile

Nikad nista u novinama i sl. nijsam procitao normalno za Kikindu... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
gluposti, kakvih 150 000 evra za kikindu i to za gejeve  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Klico nisam mislio da im se pridruzis na gay paradi nego u akciji kao saucesnik u njihovim po tebi tako ok gay radnjama....Mi ostali i dalje mislimo da gay nije ok.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Poklonici teorije tvorca (konkretno u ovom slucaju hriscanske) kazu da homosexualizam nije normalan... Dobro, imate pravo to da tvrdite. Ako coveka nije stvorila priroda, onda znaci da je kod homoseksualaca bog pogresio i podario im visak zenskih hormona... o Bogo, ma je li to moguce? Je li moguce da je svemoguci bog pogresio? Sad se radja misljenje da Bog zeli da se mi razracunama sa homoseksualcima i ispravimo njegovu gresku? Pogresno. Citiracju reci iz vrlo apsurdnog i ismejanog filma Postal "God doesn't need your help! He's GOD!" ... Poziv na nasilje dolazi od Vraga, a ne od Boga, s' toga se smirite. Bog zna sta ce sa njima da radi, zato give them a break. Istina da ne bih voleo da vidim gay paradu u Beogradu i da nisam za sklapanje gay brakova, ali ako neko oce da upotrebi svoj anus kao dvosmernu ulicu, knock your self out, friend. Ako neko misli da ce prebijanjem coveka zbog njegovog seksualnog opredeljenja da postane prepodobni ratnih svetla, dakako se vara... Ti ljudi nikom ne smetaju... nisu krivi sto su takvi rodjeni (stvoreni), s' toga jednostavno ne razmisljajte o njima, razmisljajte o stvarima koje vas interesuju, radite na svojim hobijima, prosirite sferu interesovanja, a homose ostavite da budu homosi... oni su bezopasni.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:01:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.