Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:09:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28220 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Да се надовежем на написано, ајмо сви лепо да будемо педери и спасимо планету од даљњег уништавања.

Да у име Бога смо створени, такви какви смо, да ли у природи има примера љубави између истог пола исте врсте, нема.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Zašto koristiš taj podmetnuti pokvareni izraz gej. Oni nisu nikakvo veselo društvo. Oni su grupa sa, najblaže rečano, neprirodnom seksualnom orijentacijom. Oni su pederi i lezbijke, ako više voliš homoseksualci eventualno biseksualci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
...vas pedeset nasrnete na 1 osobu a jedan je i napao jednu lezbejku i naboo je pesnicom eto,samo zato što je drugačija...
a ko ih terao da se hvale da su devijanti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Ако је бити педер нормално чему болесна потреба да се истичу и гурају свакоме у фацу да су педери. То је више понашање некога ко ни сам није сигуран да ли је нешто нормално.

Која је корист од геј парада на пример? Борба за права сигурно није. Погтово у земљама каква је Холаднија.
Мени то више личи на "ХЕЈ! Гледај у мене, ја сам педер! ХЕЈ! Ја сам педер!".
Обично привлачење пажње и истицање нечега што никог не занима.

О глупостима типа "вазелин за уроша", да не причам. Која је поента тога? Је л' и то борба за права или је можда само лечење сопствених комплекса.
« Poslednja izmena: 25. Mar 2009, 12:12:48 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Ma tax ih reklamira samo tako, da pokaze valjda kako je on napredan, liberalan, tolerantan, a svi koji ih ne podrzavaju da su zatucani, primitivni, nazadni sovinisti i slicno...  Smile

Respect svima,svi smo mi od krvi i mesa i jedino što nas deli jesu različita iskustva. Svi smo odrastali u manje više homofobičnoj i rasističkoj atmosferi samo je pitanje ko se i u kolikoj meri kontaminirao time.
  Eto,rasizam najčešće dolazi iz nezadovoljstva svojim ili životom uopšte pa u nesposobnosti zrelog suočavanja sa sopstvenim konfliktima 'pronalazimo' krivca spolja i to je obično neko različit od nas.

Pravi muškarac nema nikakve potrebe da proganja gej osobu,ne stoji mu na putu a osim toga gej ljudi su većinom pitome prirode pa je to još veći razlog postavljanja pitanja čemu nasilnost ako se sve više dokazuje biološka a ne spoljna uslovljenost.

Sećam se linča na trgu 2003-će-kolega na poslu je likovao a ja sam mu rekao da je psiho i počeo je da veliča nasilje nad njima i ja sam mu rekao brate kako te mije blam-vas pedeset nasrnete na 1 osobu a jedan je i napao jednu lezbejku i naboo je pesnicom eto,samo zato što je drugačija od riba koje on zna a mnogi su došli i u ime boga da biju.

Poenta priče nije popovanje,ono što želim da znate je to da je nasilje besmisleno,sem u samoodbrani.

Neka izadju ponovo,i ponovo batine,ne postoji dzabe izreka "baitna je iz raja izasla".
Jednostavno,nijesu normalni,bolesni su,nije im mjesto medju normalnim ljudima.
Isto bi bilo kada bi sada iz neke ludnice pustili sve te ljude napolje,a imaju problem?sta bi bilo? Smile
Nek se jebu u svom stanu,neka ne propagiraju svoje "pederluke",nec cute i puse.
Netreba da dobijau nikakva prava,jer nema osnove za to.
Ko kaze niesu nasilni?Pa te pedercine su u sustini "muskarci" ima dosta snaznih medju njima,i mnogo slucajeva postoji o pokusaju silovanja i sl....

Jednostavno---- STOP PEDERIMA!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
danas sam čuo iz nekih izvora da je gradska vlada u Kikindi dobila 150 000 € za organizaciju peder-bala
verovatno samo čekaju da se usvoji zakon  Smile
ako je ovo istina

obećavam im bogat kulturno-umetnički program  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Morrrrreee vidim ja da ce ovde motke da rade..samo vi pravite te bolesne parade,a mi ce samo da vas stangliramo,pa ko duze izdrzi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
против педера до истребљења
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy IIs
Ma tax ih reklamira samo tako, da pokaze valjda kako je on napredan, liberalan, tolerantan, a svi koji ih ne podrzavaju da su zatucani, primitivni, nazadni sovinisti i slicno...  Smile

Respect svima,svi smo mi od krvi i mesa i jedino što nas deli jesu različita iskustva. Svi smo odrastali u manje više homofobičnoj i rasističkoj atmosferi samo je pitanje ko se i u kolikoj meri kontaminirao time.
  Eto,rasizam najčešće dolazi iz nezadovoljstva svojim ili životom uopšte pa u nesposobnosti zrelog suočavanja sa sopstvenim konfliktima 'pronalazimo' krivca spolja i to je obično neko različit od nas.

Pravi muškarac nema nikakve potrebe da proganja gej osobu,ne stoji mu na putu a osim toga gej ljudi su većinom pitome prirode pa je to još veći razlog postavljanja pitanja čemu nasilnost ako se sve više dokazuje biološka a ne spoljna uslovljenost.

Sećam se linča na trgu 2003-će-kolega na poslu je likovao a ja sam mu rekao da je psiho i počeo je da veliča nasilje nad njima i ja sam mu rekao brate kako te mije blam-vas pedeset nasrnete na 1 osobu a jedan je i napao jednu lezbejku i naboo je pesnicom eto,samo zato što je drugačija od riba koje on zna a mnogi su došli i u ime boga da biju.

Poenta priče nije popovanje,ono što želim da znate je to da je nasilje besmisleno,sem u samoodbrani.

Drugim recima zivi i pusti druge da zive.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
молим, да ли си се препознао,

других хеће бити, јер нема ко да их ствара
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:09:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.