Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:20:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zakon o diskriminaciji  (Pročitano 28251 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Brate ja ne mogu to da zamislim,eto prosto receno,ako je covek peder,pa ne mora na sva zvona o tome da prica,sad je to postalo kul . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pedofil - vrsi bludne radnje nad maloletnim licima (krivicni prekrsaj), bez tudjeg pristanka/protiv volje odnosno saglasnoscu volja (krivicni prekrsaj)
Koje se kazne izricu u ovom postupku i kakve su kazne za pocinioca istog?
da sad jeste krivicno deleo ali se vrlo lako moze promeniti kao sto je i biti gej do skoro bilo bolest a sad kao vise nije...Tako se i ovo moze vrlo lako promeniti...

Citat
Silovatelj - vrsi bludne radnje nad licima protiv njihove volje odnosno bez saglasnosti volja (krivicni prekrsaj)
Vazi i za gej ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
To je vec druga stvar, i nema veze povezivanje ovih sa onima  Smile

Zasto mislis da svi ljudi imaju iste stavove, pa ih generalizujes?

Ja nemam ama bas nista protiv gay ljudi, ne smeta mi ni zakon koji im stiti osnovna prava ali nigde nisam rekao da mi je ok ideja npr. gey parade (na sta se uglavnom ova diskusija svela).

To sto mi ne smetaju ne znaci da bas imam neodoljivu zelju da gledam razvratnu paradu u gradu. A kako je po meni "vatacina" hetero para na ulicu nekulturna i tera me da se osecam kao perverznjak ili manijak jer sam se tu zatekao a "vataci" su ti koji su krivi, ista scena izmedju gey ljudi u velikom broju mi izaziva neprijatan osecaj.

Ali, to ima veze sa vaspitanjem a ne sexualnom orjentacijom, nekultura ne deli ljude po sklonostima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75
Citat
I po cenu da nekoga uvredim, meni su svi isti - ljudi su.

Да јесу људског обличја. Па и да кажемо да јесу и да то јелте није болест а по мени јесте, тешко да могу да се изједначе са другим људима коа што си реко.

Нису сви људи исти, неки су поштени грађани неки су криминалци неки су педери, јелте нису сви људи- људи.

Ово ни мало није наивна тема, систематски и темељно се мења све, зашто се неко не запита требали то нама уопште или бар у овом тренутку. Дали је то нешто што је у Србији кад кажем Србија мислим и на Српско село, јелте, дали је то широко прихваћена појава.
Ја сам са села па ћу да вам кажем, да сељак види два педера да се држе за руке и иду улицом или да се недај боже још и пољубе, одма би викнуо комшију " Мико дај мотку ", реално они то као и ја доживљавају као болест.

Па да закључимо.Када то уопште није нити може да буде широко распрострањена појава зашто јој сада давати толики публицитет, штитити такве људе, и то још законом. А земља у свим могућим кризама до гуше па и биолошкој кризи, јелте, бела куга цепа ли цепа.
Да се овде лепо рекло да ће то питање бити предмет неког следећег закона или да се најјбоље замрзне на рецимо 100 година, па да се после о томе расправља ако још таквог анекрста буде було.
Овако ужас и катастрофа, содома и гомора. Што не штитити педофиле, некрофиле зашто је то болест а ово није.

Наравно стоп закону али не толико закону колко безумљу и безграничној сервилности наше " владе " која прогута свако да не кажем шта које Европљани избаце пред њу. Ово мора да се оконча иначе нестадошмо. Змислите педера који као такав спада у ризичну групу преносника хива да вам буде зубар, лекар, да вам васпитава дете........... Тема је толко широко а аргумената има на петек против те опаке болести јелте педерастије да се о томе може и књига написати све и да се не уђе у она религиозни аспект овог питања.

Живела нам мајчица Србијица или Русија све једно и наравно наша света Српска Православна Црква!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Pedofil - vrsi bludne radnje nad maloletnim licima (krivicni prekrsaj), bez tudjeg pristanka/protiv volje odnosno saglasnoscu volja (krivicni prekrsaj)
Koje se kazne izricu u ovom postupku i kakve su kazne za pocinioca istog?
da sad jeste krivicno deleo ali se vrlo lako moze promeniti kao sto je i biti gej do skoro bilo bolest a sad kao vise nije...Tako se i ovo moze vrlo lako promeniti...

Citat
Silovatelj - vrsi bludne radnje nad licima protiv njihove volje odnosno bez saglasnosti volja (krivicni prekrsaj)
Vazi i za gej ili ne?

1. Ne, ne moze se promeniti, bedna floskula koja se podmece, i nije dostojna ozbiljne diskusije.

2. Vazi za svakoga... osim ako nije svesteno lice, pa prodje nekaznjemo (ne generalizujem crkvu, da mi neko ne spocitava, vec imamo zivih primera-pojedinaca)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
I po cenu da nekoga uvredim, meni su svi isti - ljudi su.

Да јесу људског обличја. Па и да кажемо да јесу и да то јелте није болест а по мени јесте, тешко да могу да се изједначе са другим људима коа што си реко.

Нису сви људи исти, неки су поштени грађани неки су криминалци неки су педери, јелте нису сви људи- људи.

Ово ни мало није наивна тема, систематски и темељно се мења све, зашто се неко не запита требали то нама уопште или бар у овом тренутку. Дали је то нешто што је у Србији кад кажем Србија мислим и на Српско село, јелте, дали је то широко прихваћена појава.
Ја сам са села па ћу да вам кажем, да сељак види два педера да се држе за руке и иду улицом или да се недај боже још и пољубе, одма би викнуо комшију " Мико дај мотку ", реално они то као и ја доживљавају као болест.

Па да закључимо.Када то уопште није нити може да буде широко распрострањена појава зашто јој сада давати толики публицитет, штитити такве људе, и то још законом. А земља у свим могућим кризама до гуше па и биолошкој кризи, јелте, бела куга цепа ли цепа.
Да се овде лепо рекло да ће то питање бити предмет неког следећег закона или да се најјбоље замрзне на рецимо 100 година, па да се после о томе расправља ако још таквог анекрста буде було.
Овако ужас и катастрофа, содома и гомора. Што не штитити педофиле, некрофиле зашто је то болест а ово није.

Наравно стоп закону али не толико закону колко безумљу и безграничној сервилности наше " владе " која прогута свако да не кажем шта које Европљани избаце пред њу. Ово мора да се оконча иначе нестадошмо. Змислите педера који као такав спада у ризичну групу преносника хива да вам буде зубар, лекар, да вам васпитава дете........... Тема је толко широко а аргумената има на петек против те опаке болести јелте педерастије да се о томе може и књига написати све и да се не уђе у она религиозни аспект овог питања.

Живела нам мајчица Србијица или Русија све једно и наравно наша света Српска Православна Црква!!! Smile Smile Smile

Ima nekih tema o kojima se sa nekim ljudima ne moze diskutovati... ne zato sto ja sa tobom ne mogu diskutovati (vec jesmo, bez problema), vec zbog formiranih stavova koji se nece menjati. Samim tim se to svodi na efekat klin/ploca, a zasto bi to radili kad ima toliko tema na forumu na kojima se mozda mozemo sloziti ili bar uticati na medjusobna misljenja i samim tim voditi korisnu diskusiju  Smile

Primer zasto nema svrhe, i gde se nikad necemo sloziti, pa samim tim ni po ovoj temi:

Ti - bog je stvorio coveka prema svom liku
Ja - covek je stvorio boga prema svom liku

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson k310i
Citat
2. Vazi za svakoga... osim ako nije svesteno lice, pa prodje nekaznjemo (ne generalizujem crkvu, da mi neko ne spocitava, vec imamo zivih primera-pojedinaca)
Колико ја знам он није осуђен и има доказа да није почино то дело..Али добро ви знате да јесте али незнам на основу чега...Добро то је твоја ствар...

Citat
1. Ne, ne moze se promeniti, bedna floskula koja se podmece, i nije dostojna ozbiljne diskusije.
Како неможе..У Холандији већ креће са тим као и што има скти које подржавају педофилију..Овде у закону стоји сексуална опредељенесто.На шта се конкретно односи.Само на геј или на неке друге первезне оријентације..Види ни ја пре 10 година нисам могао да поверујем да ће до овога доћи па ево га тако може доћи и до много других ствари..
Citat
Ti - bog je stvorio coveka prema svom liku
Ja - covek je stvorio boga prema svom liku
Ти Бога неможеш мењати тако да си ти себе стврорио према свом лику... Smile
« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 16:45:40 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75

Као и увек ценим твоје мишљење. Јер је мишљење и стојиш иза тога за разлику од многих типа клића који само провоцирају.

А искрено мислим да још није време да се то легализује и заштити. Много ствари је далеко, далеко нужније што хитније решавати. Овако се тим јадним људима само отежало. Џабе закон кад ће првом приликом поново да их омлате, против чега јесам. Могло је то све много дугачије. Овако је створен утисак да је власти дражи неки педер него напр. Срби који доле живе ко животиње, и скоро свакодневно их убијају. Значи само се стварају проблеми у жељи јелте да се неки реше. Поздрави
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Jest vala... Sve u državi funkcioniše još samo da pedere zaštitimo....  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Zamislite da u skoli rade profesori, nastavnici i ucitelji pederi koji to javno iskazuju jer naravno imaju pravo na to.
Deca veci deo dana provode u skoli. Sad zamislite dete kojem majka ne radi a otac crnci ceo dan neprijavljen za 15 000. Taj profa peder ima 40 000 din platu, radi 4 sata dnevno. Naravno uglavnom  nema decu jer je peder, pa samim tim nema potrebe da izdvaja za potomstvo i trosi na to. Sve pare idu na lep zivot, fensi garderobu i provode putovanja i sl jer ima 4 meseca slobodno. Pa dodje na cas i pokaze toj deci sliku sa putovanja na kojoj je on sa svojim deckom u zagrljaju, poljupcu...
Dete ce reci, pa moji roditelji su idioti! ovaj peder mnogo lepse zivi, zasto ja ne bi bio peder. Samim tim cim je tom pederu normalno i zdravo da bude peder, zasto ne bi dosao u iskusenje da smuva nekog ucenika i od njega napravi pedera? kao sto je bilo slucajeva da se profa zaljubi u ucenicu zasto ne bi bilo slucaja da se profa zaljubi u ucenika. samo sto profa od ucenice nece napraviti homosa. a od ucenika hoce.
Mogu da se ljute pederi da su diskriminisani, nek se ljute. Ima u ovoj srzavi precih stvari od pederisanja. Jedino ako je vlast gej pa im je to najbitnije. Da se obezbede!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 10:20:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.