Pa dobro moraju li se onda teme zaključavati, zar se ne mogu ti članovi upozoriti, postovi im se izbrisati i nastaviti dalje sa temom? a ovako teme nema a ako se i slična takva otvori može se shvatiti kao provokacija
To je odgovor i na proslu, i na sadasnju temu... Kada bi vi prestali da se medjusobno peckate, vredjate, provocirate, modovi bi bili tolerantniji... Ali, s obzirom da niste sposobni da suzdrzavate svoje primitivne porive, svaka reakcija je opravdana...
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 15:11:27 od Anea »
pa kako? evo jesmo li mi hrvati (faca, nikola, tiger varaždinac i ja) sa srbima (bambyjem, dutchom, rassseom, vladekom itd.) i sa svom onom ekipom s kojom smo se prije par mjeseci svađali i prepucavali sada skroz o.k.? normalno se razgovaramo razmjenjujemo mišljenja i poglede i tu i tamo se malo podbodemo čisto zanimljivosti i konstruktivne rasprave radi, mislim stvari su puno bolje nego prije par mjeseci zar ne? i ne bi trebalo biti isto ophođenje sa članovima koji aktivno učestvuju na forumima skoro svakodnevno i sa onima koji upadnu, lupe neku glupost i ostanu živi
Prvo.. ne ophodimo se isto prema onima koji su redovni i gerilcima koji dodju da prozivaju... Drugo.. budete upozoreni.. jednom.. drugi put.. treci put.. i onda bude lock.. jer niko nece da bude babysitter. Trece.. zakljucao sam proslu temu.. zakljucacu i ovu.. necu opste da se raspravljam na ovu temu... postujte sta vam se kaze pa teme nece biti zakljucane.. nemojte postovati i bice.. ne svidja vam se.. imate logout u cosku pa se "salite" na nekom drugom mestu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!