Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zajednički život; za i protiv  (Pročitano 9331 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Ja sam sa jednom osobom zivela zajedno.....I to je bilo pozitivno iskustvo.Zasto?Nismo se vencali.Da nismo ziveli zajedno, najverovatnije bi se to desilo, jer smo to i planirali.Ovako smo lakse shvatili koliko smo razliciti u "sitnicama" kada nemate gde da pobegnete. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
@Kattja

Pitao bih te samo misliš li da je važno da se ljudi u svemu slažu? Nije li upravo to specifičnost svakog čovjeka - da je različit. I misliš li da je dobro prekidati zbog nekakvih " sitnica"?
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Ne, naravno da ne mislim da ljudi treba da se slazu u svemu jer je to nemoguce./Uopste ne znam odakle ti ideja da sam to pomislila./Ali je neophodno da se slazem sa osobom u stvarima koje su meni sustinski bitne-jer je sve ostalo kompromis, a ja u njih ne verujem.
/Razliku izmedju dogovora i kompromisa necu navoditi/
PS.Mala jezicka zackoljica. :wink:
Sitnice jesu sitnice....."Sitnice" pod znacima navoda imaju suprotno znacenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Mislim da kod zajedničkog života uvijek dolazi do kompromisa, jer se čovjek mora prilagoditi da je " još netko tu" i da ne može sve raditi kako je prije radio. Sitnice i " sitnice" čine čovjeka i na njih se treba priviknuti. Može doći do dogovora da se neke stvari poprave ili promijene, no mislim da zbog sitnica nije dobro prekinuti.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U nekim situacijama, tj sa nekim ljudima ne moras da pravis kompromis...
Takvih situacija je stravicno malo, ali ipak postoje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Ako se prilagode obe strane, zajednicki zivot ce sigurno biti uspesniji, srecniji, bez previse nepotrebnih svadja i nesuglasica. Ali se moraju  obadve strane prilagoditi, ne samo jedna. U svakom slucaju je potrebno da dvoje zive zajedno pre nego sto se vencaju. Jedno je zabavljati se i na kraju ici svako svojoj kuci. A drugo je ziveti zajedno. Kada treba da se priviknes da vise nisi kod roditelja mazen i pazen, vec treba da se plate racuni i da se nekako zivi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
@vrabac

Slažem se s tobom da svaka strana treba učinite nekakve male pomake koji će doprinijeti ugodnijem i lakšem zajedničkom životu. No, premda prihvaćam zajednički život i shvaćam ga, mislim da nije potrebno, u smislu uvijeta, da se prije braka zajedno živi. Moje je mišljenje da ako netko nekoga voli i želi s njim/ njom provesti život tada nisu potrebne nikakve " probe" jer će se svaka strana potruditi da veza/ brak uspije, a to podrazumijeva i neke promijene.
IP sačuvana
social share
* John Wooden *

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
Vidi, mnogo parova dok su zaljubljeni mastaju o tome kako ce biti u zajednickom zivotu. Bicemo sretni, zaljubljeni, putovacemo svuda, itd...Onda dodje taj dan, na pocetku je jos recimo sve u redu. Kasnije te uhvati svakodnevnica. Posao ,umor, mnogo njih se zapuste i opuste u braku i odjednom shvate da od njihovih mastanja nije puno toga ostalo. Pocinju svadje, problemi pa onda dolazi i do razvoda. Zato je bolje ziveti zajedno pre braka, da se uopsteno vidi: mogu li ja sa tom osobom i zelim li ja sa tom osobom provesti ostatak zivota?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Problem predstavlja cinjenica da dok su zaljubljeni ljudi dele samo lepe stvari a zivot sa nekim podrazumeva deljenje svega, a kada dodju one manje lepe stvari na red obicno zapne
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1717
To je to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.