Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zajednički život: 3 svađe koje morate riješiti na početku  (Pročitano 4711 puta)
07. Jul 2013, 17:33:24
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Zajednički život: 3 svađe koje morate riješiti na početku

Foto: weheartit

NAPOKON ste odlučili živjeti zajedno, što je veliki korak, ali sa sobom nosi i velike svađe. Od navikavanja na to da više niste sami, do sitnih svađa koje vam mogu pokvariti dan, život u istom prostoru može donijeti puno komplikacija na koje morate biti spremni. Prije nego što uopće krenete, najbolje je da odmah postavite neka pravila i riješite svađe koje ćete sigurno imati:

Zahodska daska

On ju zaboravi spustiti, ti zbog toga dobivaš slom živaca, a stvar je jako jednostavna. Dogovorite se da se nikada nećete posvađati zbog glupe daske za wc i da ćete trošiti vrijeme na pametnije stvari. Ako baš stalno zaboravlja, nalijepi natpis iznad wc-a i podsjeti ga na taj način, ali nemojte si kvariti zajednički život ovakvim glupostima.

Suđe po svuda

Pun sudoper tanjura može naživcirati u dvije sekunde, pogotovo ako si jedna od onih koje vole urednu i čistu kuhinju. Njemu je vjerojatno svejedno i misli da je u redu oprati suđe tek kada ga se nakupi dovoljno, tebi je vjerojatno svaki dodatni tanjur šaka u oko. Napravite plan aktivnosti - onaj tko kuha, ne pere suđe, onaj tko ne pere suđe - kuha. Vrlo brzo ćete uspostaviti red u kuhinji.

Čarape i cipele

On misli da je ok baciti zmazanu čarapu pod krevet, što znači da ćete u prvih mjesec dana imati kuću punu rasparenih čarapa. Znamo da ti ide na živce, ali njemu jednako tako idu na živce tvoje cipele koje su razbacane po cijelom stanu. Napravite kompromis: Ti ćeš se pobrinuti da je stan prohodan i da ne zapinjete za cipelu na svakom koraku, on neka napravi isto sa zmazanim čarapama, i imat ćete puno više vremena za ljubav jer se nećete svađat

Izvor: Index
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 17:48:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Apple 13pro
Sta je Zahodska daska??   Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2013, 17:45:00 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nemoj mi reci da nikada nisi cuo rec "zahod" Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
Suđe po svuda

Taman pomislih da je ovo opet neka zenska lista sta muzjaci treba da ispune, medjutim prijatno me iznenadilo ubacivanje sudova, da znaju zene da nece sami da se operu ako ne zasuku rukave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
То никад нисам разумео са ВЦ даском...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Takodje. Kao ni ljude koje tako nesto nervira...

OK, nije spustio dasku. Pa?
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Pa, npr. da bi seo na dasku, moras da je ili sutnes ili dodirnes...
E, sad.. ja sam ekstremno gadljiva po tom pitanju... Tako da... mi pukne pred ocima sto moram prvo da kidam papir, pa da spustim dasku, proverim da li je zapisana, obrisem ako treba, pustim vodu, operem ruke, obavim sto treba, opet operem i izadjem...  Smile

A muskarcu treba oko 3 sec da spusti dasku posle obavljene nuzde i opere ruke...  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Zanimljiva stvar...

Od kada se porodila, nema je u medijima... i niko je ne spominje... i svima je sjajno...
Tako da... neka se ona liposukuje jos mesecima... komotno... taman da joj rejting jos nize padne i zauvek nestane...

Muahaha...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Pogresila si temu.  Smile

Za zapisavanje razumem, ali ne vidim potrebu za nerviranjem za samo spustanje iste. Mislim veliki problem, spustis dasku. Mislim razumem da je neko aljkav, da nece da pere sudje nikad i da ostavlja carape po kuci ali to za dasku mi je zalazenje u sitna crevca koje nije vredno nerviranja i svadje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ja bacam carape svuda  Smile

za dasku za wc me zivo zabole.. sudovi me uglavnom ne opterecuju.. oprace se kad se operu
i oprace ih onaj ko u tom momentu bude izrazio zelju.. mislim sudovi, operes ih za jedan minut i sad je to kao istocno pitanje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.