Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Вехабија жели "харач" за Србе и Хрвате  (Pročitano 4248 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mukica,baš me rasplakao.nego,zna li se jel austrija,EU,ostale zemlje....bilo ko?sakupio traženu kintu za ove "praktikante" islama na poseban način?
medjutim postoje i fatalne ljubavi,mišljenja sam da je ovaj mukica na kraju postao žrtve jedne takve ljubavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Qtek 小米
Тачно, узрок подела на Космету је првенствено језик, док у Босни, Херцеговини, Хрватској то произилази из мржње коју лако буде жртве из прошлости. Вера се ту дода чисто као зачин, а главна ствар је у политици.
Не треба мијешати ислам са шиптарским фашизмом. Отјерали су они са КиМ и Роме, Горанце и остале муслимане који нису знали албански и нису имали њихова имена и презимена. 
Нисам баш сигуран у ту вашу теорију, ипак ће бити да је религија тај главни покретач насиља и сепаратизма.
У Србији (и то чак нећу да рачунам КиМ, јер је то још увек отворено питање) имамо само две етничке групе које озбиљно газе уставни поредак ове државе, које звецкају оружјем, јавно позивају на рат и одвајање територија где живе, чак и тамо где нису већина.
Обе етничке групе су муслиманске, зна се то су шиптари и муслимани ткз Бошњаци.
Јеб%м му матер како то да нема католичких усташа или Мађара који су најбројнији, него баш муслиманима стално нешто смета.
Је л то случајно ? Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Nije slucajno. Ja mislim da je zato sto imaju veliku pomoc trenutno.  Madjari cekaju svoju priliku, jos nemaju toliku podrsku ali ce je dobiti ako mi kao nacija ne dodjemo pameti.  Muslimani dobijaju pomoc od USA, Katolicke Crkve, EU, droge, trgovine robljem i svercovanjem organa i oruzja.  Zasto ne bi zveckali oruzjem?  Mislim, ko je ostao u vlasti i sa cim ima Srbija da im preti?  Madjari ako rade nesto, rade to mucki, i potajeno trenutno.  Ovo gore pozivanje za cepanje Vojvodine nije slucajnost. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Qtek 小米
Nije slucajno. Ja mislim da je zato sto imaju veliku pomoc trenutno.  Madjari cekaju svoju priliku, jos nemaju toliku podrsku ali ce je dobiti ako mi kao nacija ne dodjemo pameti.  Muslimani dobijaju pomoc od USA, Katolicke Crkve, EU, droge, trgovine robljem i svercovanjem organa i oruzja.  Zasto ne bi zveckali oruzjem?  Mislim, ko je ostao u vlasti i sa cim ima Srbija da im preti?  Madjari ako rade nesto, rade to mucki, i potajeno trenutno.  Ovo gore pozivanje za cepanje Vojvodine nije slucajnost. 
Ватикан није признао ткз Косово, а посебно ако узмемо чињеницу да заговорници независности су европски антихришћани либерали, док су европски хришћани углавном десничари који припадају опозицији која подржава нас.

Што се тиче Мађара да погледамо бројке.
Мађара има скоро 10 милиона и они су такође као и свака бела хришћанска нација у проблему са наталитетом.
Највише их има у Румунији 1.237.746 (то је дакле као 5 Војводина).
У Словачкој их има 458.467 (то су 2 Војводине). У Украјини 161.618, а у Немачкој 120.000.
Имамо среће да их код нас нема највише и да их нема једино код нас, јер ако крену на своје парче Војводине, мораће и на остале.
Зато мислим да морамо радити на јачој асимилацији те мањине, али пажљиво, јер било какве забране буде национализам.
Такође припаднике мађарске националности који су прешли у Православље или у Српство треба гурати на највише положаје како би осталима показали праве прави пут.
Још један начин асимилације је разбијање гета, јер Мађари опстају само ако живе у окружењу са осталим Мађарима, али то је сасвим природно чак и за наше Србе.
Изузетак су припадници лажних нација као рецимо Македонци или Црногорци који чак и у срединама где су већина, колективно се враћају српским коренима, али то није асимилација.

« Poslednja izmena: 28. Feb 2013, 20:44:24 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Rekoh ti Gambino, da oni moza nisu otvoreno priznali, ali oni nama nikada nisu bili prijatelji niti ce biti.  Tako da bi svako njihovo dobro delo stavio pod mikroskop. Jednom rukom ti daje hleb, drugom rukom ti zabija noz.  Ja mislim da ti desnicari nisu u stvari na nashoj strani, vec su samo protiv Islama, a to su dve razlicite stvari.  Ja mislim da oni i sami vide da je od znacaja, barem strateskog da Srbija ne padne pod uticaj Islama, jer onda ovi imaju mnogo bolju i brzu odskocnu dasku za mazovno preuzimanje ostalih zemalja.  Najgore je to sto EU na jednoj strani pomaze Islamu da se shiri, a na drugoj se brani, a to je zato sto imaju isuvise politickih pravaca kojima se krecu.

To je pametno sto si rekao, tako to treba da se spremi, ali da bude to oprezno, jer da ne bude posle evo dali smo im moc i vec sutra furaju neke svoje planove.  Ja sam jedno vreme ziveo u Subotici, i istina je to sto pricas, da oni zive u njihovim zajednicama samo, a i da isto vazi i za Srbe.  Ja sam bio u dobrim odnosima sa obe strane tamo, mozda zato sto u Shumadiji nisam imao konflikte sa Madjarima kojih i nema koliko ja znam.  Madjari su to videli i cudili su se jedno vreme, zasto se ja druzim sa njihovom decom, ali posle su videli da ne mrzim nikoga pa nisam imao problema. Sve moze da se sredi ako se pametno radi.  Nash pristup do sada nam se obijao o glavu, jer ili ne reagujemo ili kada reagujemo reagujemo suvise zaneseno, ovo je operacija kojoj je potreban skalpel a ne satara.
Naravno, da nema upliva sa strane i da imamo definisane ciljeve, mnogo bi vise bili uspesni u svemu ovome sto zelimo.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Qtek 小米
Rekoh ti Gambino, da oni moza nisu otvoreno priznali, ali oni nama nikada nisu bili prijatelji niti ce biti.  Tako da bi svako njihovo dobro delo stavio pod mikroskop. Jednom rukom ti daje hleb, drugom rukom ti zabija noz.  Ja mislim da ti desnicari nisu u stvari na nashoj strani, vec su samo protiv Islama, a to su dve razlicite stvari.  Ja mislim da oni i sami vide da je od znacaja, barem strateskog da Srbija ne padne pod uticaj Islama, jer onda ovi imaju mnogo bolju i brzu odskocnu dasku za mazovno preuzimanje ostalih zemalja.  Najgore je to sto EU na jednoj strani pomaze Islamu da se shiri, a na drugoj se brani, a to je zato sto imaju isuvise politickih pravaca kojima se krecu.

И не мора нико од њих да нам буде пријатељ, битни су национални интереси, а не идеологија или љубав.
И битно је лобирање, а ако неко већ сам жели да помогне, онда је то тек корисно и треба поштовати.
Морамо да научимо да се од старих савезника не живи, и да су они промењиви, то што смо били савезници антифашиста не значи да ћемо вечно да гинемо за интересе сваког ко каже да предводи ту идеологију.
Прошлост такође не сме да нас оптерећује ако од тога немамо користи, као што треба да памтимо и обележавамо онај део прошлости који нам тренутно значи национлним интересима.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Rekoh ti Gambino, da oni moza nisu otvoreno priznali, ali oni nama nikada nisu bili prijatelji niti ce biti. Tako da bi svako njihovo dobro delo stavio pod mikroskop. Jednom rukom ti daje hleb, drugom rukom ti zabija noz. Ja mislim da ti desnicari nisu u stvari na nashoj strani, vec su samo protiv Islama, a to su dve razlicite stvari. Ja mislim da oni i sami vide da je od znacaja, barem strateskog da Srbija ne padne pod uticaj Islama, jer onda ovi imaju mnogo bolju i brzu odskocnu dasku za mazovno preuzimanje ostalih zemalja. Najgore je to sto EU na jednoj strani pomaze Islamu da se shiri, a na drugoj se brani, a to je zato sto imaju isuvise politickih pravaca kojima se krecu.

И не мора нико од њих да нам буде пријатељ, битни су национални интереси, а не идеологија или љубав.
И битно је лобирање, а ако неко већ сам жели да помогне, онда је то тек корисно и треба поштовати.
Морамо да научимо да се од старих савезника не живи, и да су они промењиви, то што смо били савезници антифашиста не значи да ћемо вечно да гинемо за интересе сваког ко каже да предводи ту идеологију.
Прошлост такође не сме да нас оптерећује ако од тога немамо користи, као што треба да памтимо и обележавамо онај део прошлости који нам тренутно значи национлним интересима.
Nema nicega u tvom postu sa cim se ne bih slozio.  Ja sam do sada govorio, da prvo moramo da pocistimo svoje dvoriste ako zelimo da nam neko pomogne.  I za stare saveznike su u pravu, jer svaka zemlja unapredjuje sebe i svoje interese prvenstveno, tako da nesto drugacije niti mozemo niti smemo ocekivati
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Zanzibar
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia 701
Највише их има у Румунији 1.237.746 (то је дакле као 5 Војводина).
У Словачкој их има 458.467 (то су 2 Војводине). У Украјини 161.618, а у Немачкој 120.000.
Имамо среће да их код нас нема највише и да их нема једино код нас, јер ако крену на своје парче Војводине, мораће и на остале.
Гамбино, када би се логички гледало то и јесте тако, али ми смо Срби, нас може јебати ко хоће...
IP sačuvana
social share
Treat her like a queen, fuck her like a slut!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер.
"За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Зато мислим да морамо радити на јачој асимилацији те мањине, али пажљиво, јер било какве забране буде национализам.

Jako mnogo tesko posto i oni asimiluju ali dosta uspesno. Potomci pravih Madjara su licili na Mongole a vidi ovo danas, sta to znaci? Pa uzeli su dominicilno stanovnistvo koje se tu naslo pa su ih madjarizovali. A kolko cujem, sada dele pasose sakom i kapom, pa i Srbima, samo sto ima jedna sitnica, ako oce Srbin pasos, mora da nauci jezik, nisu bas glupi. Sutra mozda se sve okrene pa krenu da stite "svoje drzavljane" izvan granica. Zaheban je to narod, opstali su izmedju Slovena i Germana toliko dugo a opkoljeni su prosto.
A kad vidis negde na netu diskusiju Madjara i Slovaka, reko bi juce su klali jedne druge...
Inace, zanimljiva anegdota iz II svetskog rata:
Madjarska, u skladu sa silama osovine, po svom ambasadoru u Vasingtonu objavljuje rat Americi uz reci da kraljevina Madjarska objavljuje rat
Slubenik State Departmenta krene diplomatski, ni ne zna gde je Madjarska,pita reda radi  kako im je kralj
Madjar odgovara "poginuo je 1526 godnie
Slizbenik: pa dobro, ko je na celu drzave?
Madjar: Admiral Horti Miklos
Sluzbenik misli sad imaju posla sa nekom pomorskom silom i upita za flotu
Madjar: Nemamo flotu jer nemamo more
Sluzbenik: pa dobro, zasto objavljujete rat, jer imate neki teritorijalni spor sa SAD-om
Madjar: Nemamo, nego zbog Triaonskog sporazuma koji je Slovackoj i Rumuniji dodelio madjarske teritorije
Sluzbeniku sinulo i valjda da pokaze da je sve razumeo upita Madjara da li oni sad ratuju protiv Slovacke i Rumunije
Madjar: Ne, pa to su nam saveznici
 Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2013, 22:43:04 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Текст са прве стране..
Citat
поручио је Боснић, који је због тероризма хапшен у октобру прошле године, а потом је пуштен.
rolleyes

Ко овог скота пусти јбт...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.