Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 18:04:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57541 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220

pogotovo po pitanju čistoće, prosijačenja, kriminala i opće sigurnosti građana

uopće ne znam koji su to kriteriji i uopće mi je glupo uspoređivati kruške i jabuke

za koga će to beograd biti centar i čega će biti centar nitko nije jasno rekao

- Zagreb mozemo proglasiti za centar cistoce, tu moze predsjedavati komunalni savjet jugoistocne Evrope.

- Zatim, proglasicemo ga centrom ustastva i nacizma, cijeloga svijeta.

- Posto Zagreb nije na Balkanu, neka zaborvia na predsjedavanje Balkanskim konferencijama i institucijama. Zalim slicaj, sami ste krivi... Vi ste ipak dio Zapadne Evrope.

- Za kraj, predlazem da Zagreb predsjedava i Evropskim udruzenjem pre*era, pardon gay-ova...

E ovako... Pored toga sto si nabrojao.
Beograd:

- Glavna putna raskrsnica Jugo-Istocne Evrope. (drumski, zeljeznicki, rijecni i avio saobracaj)
- Najkulturniji grad Jugo-Istocne Evrope. (pozorista, muzeji, opera, bioskopi, koncerti)
- Najveci obrazovni centar Jugo-Istocne Evrope. (preko 500 skolskih ovjekata i preko 70 000 studenata)
- Najveci Juznoevropski sajam informacionih tehnologija.
- Najveci sajam knjiga Jugo-Istocne Evrope.
- Najsportskiji grad Jugoistocne Evrope, sa preko 1000 sportskih objekata.
- Evropsko prvenstvo Evrope u kosarci, odbojci, dzudo-u, stonom tenisu. Univerzijada...
- Najveci sajam automobila Jugo-Istocne Evrope.
- za kraj... Beograd nikad nije dosadan, a pogotovo nocu...

Ako sam sta zaboravio, podsjetite me...

IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 546
Zastava Pula, Istra, Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa, tako nesto... nije vazno ko je danas prvi... vazno je ko ce sutra (figurativno) biti prvi...
da,
meni samo zao sto smo mi ponosni na sve zivo sem na sadasnjost.
najslavniju istoriju, pretke, i divnu bududcnost na kojoj nam svi zavide imamo vec decenijama...

nego, nesto smo skrti sa ovim izmedju
Smile
Very good, mr. Churchill  Smile

Pošto pratim štampu Hrvatske kao i Srbije i BiH stopa kriminaliteta u Hrvatskoj nije ništa manja ni po pitanju ubica ni po pitanju pronevera, građevinske mafije, monopola i tajkuna. Samo je sve šminkano i ni o čemu ne sme da se slobodno govori.
   Smile
Ako se nesmije slobodno govoriti - kako onda to pratiš u Hrvatskoj štampi ?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mozda umje da cita izmedju redova Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ranije sam mislio da su u Srbiji najgluplji politicari, al kad sam slusao onoga idiota cika Sanadera shvatio sam da su najgluplji ipak u Hrvatskoj ( Crnagora se ne racuna)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Topaz
jebes grad koji nema sarajevo film festival  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
rajvoSa je zakon!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M

pogotovo po pitanju čistoće, prosijačenja, kriminala i opće sigurnosti građana

Pošto pratim štampu Hrvatske kao i Srbije i BiH stopa kriminaliteta u Hrvatskoj nije ništa manja ni po pitanju ubica ni po pitanju pronevera, građevinske mafije, monopola i tajkuna. Samo je sve šminkano i ni o čemu ne sme da se slobodno govori.

da da mi smo tu pod budnom paskom unsa i vonsa evo dok ovo pišem jedan mi stoji iz leđa

vlado: uljepša mi dan svojim nabrajanjem o beogradu, to što beograd ima nema niti jedan grad nadaleko i naširoko

čuj sajam informatičke tehnologije, toliko ste jaki da vas ovi moji vip-ovci uče služiti se mobitelom
čuj sajam automobila, te aute na vašem sajmu mi već odavno vozimo
čuj sportska događanja, univerzijada pa to smo imali 87.

jedino je točno da zaostajete a da ćete nas stići ... pa već ste nas stigli...
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mislim da je Beograd jedna velika palanka!
A GrebZa je tu negde, iza Tirane!
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 12:05:07 od Karic_Junior »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Hrvati vas izveli iz komunizma, uveli vas u svijet parlamentarne demokracije i tržišnog gospodarstva .....Da ne bi nas još bi ste se divili kockastim glavama kao što je "lijepa" glava Blagoja Adžića   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Hrvati vas izveli iz komunizma, uveli vas u svijet parlamentarne demokracije i tržišnog gospodarstva .....Da ne bi nas još bi ste se divili kockastim glavama kao što je "lijepa" glava Blagoja Adžića Smile Smile Smile

intersantno, samo pridajete sebi preveliki znacaj, megalomanski bolje reci  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 18:04:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.