Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:40:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57636 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E
U Nisu to funkconise vec 2 godine bilo je na 512kbps prosle zime sada je verovatno na vise posto su duplirali linkove! Ali da ne idemo u off...
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Izvini , ali gde to funkcionise u Nisu ? U kojim delovima grada ? Znam da na Elektronskom fakultetu besplatan bezicni internet postoji unutar zgrade , za studente fakulteta , ali nisam znao da to postoji na nekom delu teritorije grada .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Гибаничар:

Имаш пар занимљивих идеја и види се да се мало више бавиш Београдом и то је за похвалу...
Београд има проблем јер му власт ево скоро деценију размишља на нивоу власти из неке паланке...
Прошло је време кад су стручњаци одређивали шта су стратешки циљеви у Београду...

Очигледан пример је метро (читај: лаки трамвај :[1]Smiley, милионска улагања у пијаце и позоришта а не у инфраструктуру, бесомучно асфалтирање слабијим асфалтом да би се чешће узимале масни профити, планирање изградње опере налик сиднејској Smiley 1, страховито велика улагања у спортска такмичења (а не у спорт) која нам сада кад је стани-пани са инфраструктуром, више штете него што нам помажу...

Има још много идеја које тек требају да добију на значају:

- речни градски саобраћај
- тунел код француске амбасаде и претварање у пешачку зону тог дела града
- прави метро
- измештање железничке и аутобуске станице из центра града
- мостови
- измештање огромних индустријских комплекса из сада централних градских општина
- планска изградња стамбених објеката а не ово дивљање
......................................

Slazem se, gradska vlast nije bez razloga ponela nadimak shminkerska. Znaci osim ulepsavanja, koje je itekako naplaceno, nista konkretno nije uradjeno. Pa cela ova lakrdija oko izbora za gradonacelnika, bez prigradskih opstina....mislim da i sami osecaju da im izmice tlo pod nogama. Cudi me da u isto vreme nisu poceli rekonstrukcije i pancevca i gazele, da lepo naprave totalni kolaps u Beogradu, sama da bi namakli josh vishe para u svoje dzepove.
Gde su mostovi? Gde su obdanista? Zasto u prigradskim naseljima godinama nema vode? Zasto laki metro? Zasto se ne izmestaju stanice iz centra? Zasto se nista konkretno ne radi? Nije bilo vremena?
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 12:51:09 od Aleks@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat: simijon
"Besplatan i neograničen internet za sve građane Zagreba"

Dimamo ovo je lepo za Zagreb, ali možeš li mi razjasniti kako to? Ko snosi troškove i po kom osnovu? Zašto ostali gradovi Hrvatske nemaju isti pristup? Koliko dugo će Zagreb imati besplatne usluge?

Ovako ...
Čitam i vidim, da je ovo mnogima nevjerovatno, fantastika ... ko hoće nek vjeruje, ko neće - neka pati koga smeta!

Grad Zagreb financira ... da li preko vodovoda ili kanalizacije ili odvoza smeća ili cijene sira i vrhnja na tržnici Dolac, ne znam, ali ponavljam: grad ZG financira besplatni internet
Mnogi još ne vjeruju da u ZG đaci i studenti imaju besplatan javni gradski prijevoz i knjige, pa ?  No, to nije tvoje pitanje

Ostali gradovi ?
Baš mi je drago da se "čmelka" iz Rijeke javio ... Rijeka je u mnogim stvarima naprednija od Zagreba; tako i u besplatnom internetu.
To kod njih već radi. I na njihovom primjeru najbolje se vidi kako je usluga besplatna ...
Zamisli npr. šeta turist centrom Rijeke, sjedne u caffe, dok čeka brod, otvori laptop, koristi besplatan internet ... i ajde sad neka mi pametni biseri (koji vole ovdje srati) objasne kako naplatiti to ...
Možda će neki gradski službenik naplaćivati "parkiranje" svakome sa laptopom ...  Smile

Koliko dugo će trajati? ... Simijon, nema povratka na staro ... to isto kao da očekuješ ponovo crno-bjeli program na TV-u
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Znaš kako, promašio si temu. Nisi mi odgovorio na pitanje. Ja lično volim da znam šta plaćam i koliko, čim mi neko preliva nešto i muti javi se moja antikomunistička skepsa iz ranih 80-tih.  Smile Smile Smile

Drugo možda u Rijeci u centralnoj zoni postoji internet za dž, u Dubrovniku je skup, 5 evra sat.   Smile

I nemoj da misliš kako ja recimo ne želim da tvoj sinak ima dž internet. Volela bih i da moja RTS pretplata bude uvećana ali da u nju budu integrisani i ostali kanali i kablovska i internet. Ali da znam šta i koliko plaćam. Ovako mi je i tih 5 evra mesećno za koje ne znam gde su otišli vrlo ružno jer me niko ne pita da li hoću da za svoje pare gledam skupštinu, suđenje Šešelju, latino serijalite i fudbalske utakmice.

Nisam maliciozna ali ne mislim da je naplata interneta preko vodovoda unapređenje za Zagreb.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ajde pitaj "čmelku" iz Rijeke ... kod njih to već radi; on će ti bolje odgovoriti
Internet u Dubrovniku  5 € po satu ???   Smile   Gdje ?  U Excelzioru; laptop na zlatnom tanjuru ?   Smile
Ti si ozbiljno shvatila "naplatu interneta preko vodovoda" ???  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ko hoće nek vjeruje, ko neće - neka pati koga smeta!
Danima ne spavam zbog toga !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ne treba mi nista za dzabe...sve placam Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ko tebe kamenom ti njega rakijom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
1. BESPLATNI BEŽIČNI INTERNET (WLAN)
- bežična mreža za grad Zagreb

2. 24 SATA NA INTERNETU
- stalan pristup mreži, u svakom momentu možete obavljati bilo koju transakciju i radnju

3. ZA SVE GRAĐANE GRADA ZAGREBA
- jedini preduvjet je posjedovanje pc-a

4. PRISTUP S BILO KOJEG MJESTA
- čak i tamo gdje nema telefonske linije može se pristupiti internetu

5. BRZINA 54MBPS (STANDARD 11 MBPS)

6. DOBAR PRISTUP RUBNIH GRADSKIH PODRUČJA
- bez obzira na lokaciju, minimalni standard je omogućen

7. PREDUVJET E-CITY-a
- omogućavanje besplatnog pristupa približava svim građanima dostupnost usluge E-CITY-a

8. PARTNERSKI PROGRAMI ZA PODUZEĆA I OBRTNIKE
- preko partnerskih projekata za malo i srednje poduzetništvo, prijenosa raznih događanja i manifestacija. VPN usluge te potencijalnih marketinških usluga.

9. MARKETINŠKO POKRIVANJE TROŠKA ODRŽAVANJA
- putem raznih dodatnih usluga smanjuje se cijena troškova održavanja, a razvitkom mreže moguća je i komercijalna isplativost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kad vam proradi javite se Smile Mrzi me da pravim listu svega sto je najavljeno u Beogradu a nikada se nije ostvarilo. Dakle, prvo skoci pa reci hop  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 20:40:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.205 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.