Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:16:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57740 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Sony xperia
He, Vi Hrvati stvarno sebi pridajete ogroman znacaj. A zaboravljaate jedno. Vas Nemci, ameri, Austrijanci ... vuku napred, nas ti isti pokusavaju vratiti u blato. Pa opet i sa takvim unazadjivanjem, Beograd ima i vise turista, pa bilo to i 30000, vise hotela, sportskih objekata,.... i pored svih pokusaja vracanja unazad. A sta bi bilo da nas ne opstruktuiraju ?? Gde bi ste onda bili u odnosu na nas. Sada kada Vas vuku, nas vracaju, slicni smo. Razmislite malo.
Ko visoko, na tudjim jos krilima, leti, taj kada padne ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Citat
@Vlado neide vam u prilog jer ste 3 puta veci od Zagreba i nije 5x vise turista kako si na pocetku rekao nego za 150.000 vise nocenja nego u Zg. ili za negdje oko 30.000 turista vise turista. I da eto jos bolje iz Bosne i Hercegovine najvise stranaca! Ekstra!

Bez obzira, opet je Bg turisticki pobjednik. Imajuci u vidu preciznost koju uopste nastoji da postigne Hrvatska, mislim da je razlika u podacima ipak malo veca u korist Beograda.
Heh neka ti je onda veselo, ako je Bg toliko nadmocniji sa sadrzajem i ako vam dolazi jedno 30.000 vise turista nego u Zg, i od tih 600.000 turista najveci broj stranaca sa 60% Bosanci...onda su to vec impozantne cinjenice!
Pobjeda je pobjeda... a sam si priznao da Beograd vise nudi. Imajuci u vidu da se svaki dan sve vise i vise razvija i raste, mozemo ocekivati brzi napredak.

Hahaha...jeste za mene vise nudi! Eto neka je Beograd pobjednik sa jakim i pozeljnim turistima u svijetu Bosancima!  Smile

Ja mislim Vlado ipak da ste razocarani jer eto i kako si sam mislio da Beograd ima mnogoooooooooo vise turista od Zga, a u tako kvalitetne turiste mislim da i sami niste mogli vjerovati!

Lightsoft: ah sta bi bilo kad bi bilo...jojjjj ma o tome ne razmisljam nezivimo u snovima! Nego sada je tako kako je...eto nas vuku Njemci,ameri,austrijanci, a vas Austrijanci,Njemci,Rusi,Italijani, jer upravo sa tim zemljama imate najbolje ekonosmka poslovanja! Gdje smo mi slicni majke ti...pogledaj malo podatke cistu statistiku pa ce ti sve reci! Daleko ti je kada imas placu od 800€ i 350€!
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 15:58:01 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220

Hahaha...jeste za mene vise nudi! Eto neka je Beograd pobjednik sa jakim i pozeljnim turistima u svijetu Bosancima!  Smile

khm khm... pardon, Srbima iz Bosne... a Zagreb nas prati sa Hrvatima iz Bosne i Slovencima...  Smile

haha E a pazi sad ovo:

Budući da je Zagreb veliki prometni čvor, kroz njega prolazi ogroman broj turista kojima je odredište na hrvatskoj obali. Jedan dio njih zastat će na svom putovanju i upoznati glavni grad zemlje i kojoj rado ljetuje. U tom kontekstu Zagreb je nezaobilazan i u kružnim putovanjima stranih turista koji na svojim putovanjima kroz Hrvatsku nastoje vidjeti ono najreprezentativnije za našu zemlju. Uz to, Zagreb je vrlo često i u programima ekskurzija hrvatskih učenika i studenata.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 15:59:46 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob

khm khm... pardon, Srbima iz Bosne... a Zagreb nas prati sa Hrvatima iz Bosne i Slovencima...  Smile

haha E a pazi sad ovo:

Budući da je Zagreb veliki prometni čvor, kroz njega prolazi ogroman broj turista kojima je odredište na hrvatskoj obali. Jedan dio njih zastat će na svom putovanju i upoznati glavni grad zemlje i kojoj rado ljetuje. U tom kontekstu Zagreb je nezaobilazan i u kružnim putovanjima stranih turista koji na svojim putovanjima kroz Hrvatsku nastoje vidjeti ono najreprezentativnije za našu zemlju. Uz to, Zagreb je vrlo često i u programima ekskurzija hrvatskih učenika i studenata.

Neganjamo mi bas tu jaku klasu :

Najviše dolazaka, više od 37 tisuća, i noćenja, oko 73 tisuće, ostvarili su Nijemci, a slijede ih Talijani i gosti iz SAD-a.

Najveći je pak porast prošle godine zabilježen kod japanskih turista - u broju dolazaka za čak 104 posto, a u broju noćenja za 88 posto.

Vidis koje mi turiste zelimo! Wink A ne bogate Bosance!  Smile Smile

Vidis Vlado onda se nerazumijes u podatke koji si postavljao ovdje jer broj nocenja ti pokaziva da ti ljudi noce u Zagrebu i sa time samim neprolaze samo kroz Zg, a kada se uzme u obzir da kroz Srbiju prodje toliki broj turaka koji idu prema Turskoj onda bolje da nekomentarises to zadnje i obrises...pogotovo kada uzmes u obzir da oni idu svi i kroz Beograd.. jer moraju da prodju sa teretnjacima i kombijima...

Ovo ti je najbolji podatak sto si sam postavio:

Srbija strani turisti :
Najviše je bilo stranaca iz zemalja sa prostora SFRJ, posebno je bilo više građana iz Bosne i Hercegovine, 58 odsto više, Hrvatske, 32 odsto, Slovenije, 26 procenata, dok je Makedonaca manje za 19 odsto nego prošle godine.

Broj nocenja:
Zagreb 2006: 992.424
Beograd 2006: 1.142.419

Hrvatska strani turisti:

Najviše dolazaka, više od 37 tisuća, i noćenja, oko 73 tisuće, ostvarili su Nijemci, a slijede ih Talijani i gosti iz SAD-a.

Najveći je pak porast prošle godine zabilježen kod japanskih turista - u broju dolazaka za čak 104 posto, a u broju noćenja za 88 posto.

I da u Zg su vise od 50% strani turisti, dok je u Bg 71% domaci turisti, znaci kako si dobro naveo, studenti,penzici i razno razni drugi ljudi iz sirom Srbije!
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 16:11:22 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Srbija strani turisti :
Najviše je bilo stranaca iz zemalja sa prostora SFRJ, posebno je bilo više građana iz Bosne i Hercegovine, 58 odsto više, Hrvatske, 32 odsto, Slovenije, 26 procenata, dok je Makedonaca manje za 19 odsto nego prošle godine.

Najjači su ovi turisti iz Hrvatske!!!! Smile Smile
Jesu to ovi turisti poput Rade Leskovcca i Stanimirovića...
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...
Tko laze, ja sam govorio o 2006 a ti mi navodis 2007: evo ti moj izvor!

http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Laenderinformationen/Serbien/Wirtschaft.html
...

Ispravio sam prvi link. Odnosi se na 8. mart 2007. Posto izgleda moram da ti crtam jer je nemoguce da za manje od godinu dana neka drzava poveca svoje rezerve za vise od 100%. Evo ga link koji govori o deviznim rezervama krajem 2006.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=12&dd=07&nav_id=222696

Nemoj da prilagodjavas podatke.
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 16:19:08 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Tiger 2005 , prvo ako hoces ljudski da mi se obratis , napisi Miodraze , a ne Miodrage , i nemoj da mi se obracas sa bratko , jer nisam ni Bugarin ni Makedonac .
Drugo , nemoj da mi sipas podatke o celoj zemlji ako govoris o glavnim gradovima . Ako uzmes u obzir da se od svih tih cifara koje si naveo za Srbiju 80% odnosi na Beograd , onda ces shvatiti poentu .
Trece , kada se govori o razvoju jednog grada , ne govori se ni o prosecnoj plati , ni o gradskom budzetu , vec o kolicini novca koja dolazi u grad i o stepenu izgradnje . To znaci da ti nigde nisi naveo podatke o ukupnim da li stranim ili domacim investicijama na teritoriji Beograda .
Ali , recimo da uzmemo i te opste cifre za Srbiju koje si naveo . Njih mozes da komentarises samo ako navedes od kojih smo cifara krenuli 2001. i do kojih smo sada dosli . To je ono sto su stranci u Djindjicevo vreme ocenjivali kao neverovatan napredak i tada nas proglasili za zemlju lidera u regionu . Kada su dosle promene i nova vlast , krenulo se od nule i doslo dovde . A gde je granica , to ce mo videti . S druge strane , vi ste vec na kraju tranzicije , a samim tim i vrtoglavog rasta i razvoja . Kako vreme bude prolazilo , stagniracete sve vise , a mi smo jos daleko od vrhunca .
Uz to postoji jos jedna stvar na koju nisi racunao kada si navodio podatke o budzetu Beograda : u Srbiji je u Cobijevo vreme izvrsena centralizacija svih prihoda , gradovi ne raspolazu novcem koji se prikupi na svojoj teritoriji , vec sve ide u drzavnu kasu , pa im se vraca koliko to ministar finansija kome odobri i dodeli .
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 16:33:02 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
...
Tko laze, ja sam govorio o 2006 a ti mi navodis 2007: evo ti moj izvor!

http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Laenderinformationen/Serbien/Wirtschaft.html
...

Ispravio sam prvi link. Odnosi se na 8. mart 2007. Posto izgleda moram da ti crtam jer je nemoguce da za manje od godinu dana neka drzava poveca svoje rezerve za vise od 100%. Evo ga link koji govori o deviznim rezervama kjrajem 2006.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2006&mm=12&dd=07&nav_id=222696

Nemoj da prilagodjavas podatke.

Niksa ajde nacrtaj!  Smile

I opet su vam rezerve male

Citaj:

Porast deviznih rezervi NBS, uz realističnu pretpostavku da će vrednost robnog uvoza 2005 biti slična prošlogodišnjoj, doveo je do toga da one pokrivaju znatno više nego šestomesečni robni uvoz (na kraju 2004: 4,7 meseci). Izvesno je da ćemo se po tom kriterijumu sasvim dobro kotirati među evropskim tranzicionim zemljama (2004: Hrvatska 5,5; Bugarska 6,4; Slovenija 5,5; Češka 4,3). Povoljna okolnost je to da su devizne rezerve NBS na kraju 2005. godine 4,35 puta veće od vrednosti kratkoročnog duga (krajem 2004 bile su veće 4,25 puta) što eliminiše rizik nagle finansijske krize. Po ovom kriterijumu se dobro kotiramo (kod Slovačke, Mađarske i Češke ovaj je indikator je 2004 iznosio manje od 2, dok je kod Rumunije vredeo skoro 6).

Po udelu deviznih rezervi (koje su u apsolutnom iznosu jedne od najmanjih u regionu) u GDP-u stojimo relativno loše (2004: 19 odsto, 2005: oko 24 odsto) a zasluga zašto taj pokazatelj nije još niži pripada relativno malom GDP. Isti indikator je uglavnom viši kod zemalja regiona (2004: Bugarska 38,2 odsto, Rumunija 22,3 odsto, Hrvatska 25,5 odsto, Slovenija 27,7 odsto).

http://www.elitesecurity.org/t158399-Devizne-rezerve-rast-upravljanje-NBS

@Miograze ja sam ti sve naveo jer si rekao kada se sve uzme vi ste opet sa vasom ekonomijom jaci,sto sam ti ja pokazao da ste daleko od toga...
I Miodraze evo ti jos nesto:

Najviše stranih ulaganja u Hrvatskoj dosad je privukao Grad Zagreb, a najmanje Virovitičko-podravska županija, pokazuju podaci Hrvatske narodne banke. Prema tim podacima, na Grad Zagreb otpada gotovo tri četvrtine ili 74,5 posto svih stranih ulaganja u naše gospodarstvo. Slijede Splitsko-dalmatinska županija, koja je privukla 5,7 posto ukupnih inozemnih ulaganja, pa Zadarska županija s 4,6 posto, Istarska županija s 3,2 posto te Zagrebačka županija s 3 posto.

Podaci središnje banke pokazuju da udjel niti jedne druge hrvatske Županje u ukupnim stranim ulaganjima u hrvatsko gospodarstvo ne prelazi 3 posto. Štoviše, s iznimkom Primorsko-goranske županije, koja je privukla 2,6 posto svih stranih ulaganja, sve ostale županije u ukupnim inozemnim ulaganjima sudjeluju s manje od po dva posto, a čak 13, od ukupno 21 hrvatske županije, ima udjele manje od jedan posto.

Najslabiju poziciju na ulagačkom zemljovidu Hrvatske ima Virovitičko-podravska županija, u kojoj, prema podacima HNB-a, dosad praktički nije ni bilo stranih investicija. Otprilike slično stoje Ličko-senjska i Sisačko-moslavačka županija, koje su privukle tek neznatna strana ulaganja. Unatoč tome, neovisni ekonomisti upozoravaju da podaci o regionalnoj strukturi inozemnih ulaganja u nas prikazuju iskrivljenu sliku! Kao razlog za to navode činjenicu da većina ulagača svoje tvrtke registrira u Zagrebu, pa se ta ulaganja statistički prikazuju kao ulaganja na području metropole. To, međutim, ne znači da tvrtke koje su oni osnovali djeluju samo na području glavnog grada.

Prema podacima HNB-a, ukupna strana ulaganja u hrvatsko gospodarstvo u razdoblju od 1993. do 2005. godine dosegla su gotovo 11,3 milijarde eura.

I cekaj malo po cemu ti znas dali smo mi na kraju tranzicije,jeli to kod tebe vremenski ide ili kako!? Bugarska,Rumunija bi onda trebale vec davno da zaostaju u rastu BDPa ali tek sada kada su usli u EU im je se rast jos vise podigao... a evo Miodraze kada pricamo vec o tome dali cemo rast jer vidim da ti napamet pricas i nisi mi ni ti jedan konkretan odgovor dao sa podatcima...
Hrvatska BDP je rastao ove godine sa 6,6% a EU prognozira da sljedecu godinu ce biti rast oko 5,5 posto. A tek kada udjemo u EU, 2009/2010 eh onda ce jos jednom da pocne snaznije da raste, a vi ste tek na pocetku tranzicije pa vam opet neraste BDP brze od Hrvatskoga...znaci nesto neide kako treba!

« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 16:40:16 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Sony xperia
Pa nije samo tu u pitanju plata. Neko radi za 100, neko za 1000 evra a kazu prosek 55o evra. Turisti su turisti, pa odakle god bili. Zar Bosna nije inostranstvo, kako za nas tako i za Vas ??  Od kada Francuzi, Nemci, Austrijanci dolaze na jadran ?? Jel odkako ste samostalni ili od ranije ?? Pa da bi dosli do Jadrana moraju proci kroz Zagreb. Da im Zagreb nije na putu, koliko bi onda imao turistickih nocenja ??
Meni nije stalo da podnistavam Zagreb. Ali budite realni.
Nemojte, ko sto bese u nekom postu, vazniji je koridor 5, od koridora 10, samo zbog brojke. Boze moj, koji razlog. Pa ako je vazniji, sto ne uzmete mapu i pogledati. Taj pravac preko Zagreba vodi do mora. Koridor 10, vodi do raskrsca za jug ovog i na drugi kontinent. Direktno povezuje Severni i zapadni deo Evrope sa Juznim delom Evrope i sa drugim kontinentom. Pa Vi iz Zagreba direktno imate samo ka severu Evrope. Hocete drugde morate preko Ljubljane i Beograda. Hteli ili ne preko dva grada koji Vas toliko iritiraju. Sta cete, takav Vam biritam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Pa nije samo tu u pitanju plata. Neko radi za 100, neko za 1000 evra a kazu prosek 55o evra. Turisti su turisti, pa odakle god bili. Zar Bosna nije inostranstvo, kako za nas tako i za Vas ??  Od kada Francuzi, Nemci, Austrijanci dolaze na jadran ?? Jel odkako ste samostalni ili od ranije ?? Pa da bi dosli do Jadrana moraju proci kroz Zagreb. Da im Zagreb nije na putu, koliko bi onda imao turistickih nocenja ??
Meni nije stalo da podnistavam Zagreb. Ali budite realni.
Nemojte, ko sto bese u nekom postu, vazniji je koridor 5, od koridora 10, samo zbog brojke. Boze moj, koji razlog. Pa ako je vazniji, sto ne uzmete mapu i pogledati. Taj pravac preko Zagreba vodi do mora. Koridor 10, vodi do raskrsca za jug ovog i na drugi kontinent. Direktno povezuje Severni i zapadni deo Evrope sa Juznim delom Evrope i sa drugim kontinentom. Pa Vi iz Zagreba direktno imate samo ka severu Evrope. Hocete drugde morate preko Ljubljane i Beograda. Hteli ili ne preko dva grada koji Vas toliko iritiraju. Sta cete, takav Vam biritam.

Dragi Lightsoft..jeste prosjek je 800€ ipak je prosijek takav u Zg a u Bg 360€ znaci ima i preko toga i ima ispod toga zarada! Jeste Bosna je inostranstvo ali Bosanci necine kod nas najveci broj turista nego upravo njemci,ameri i drugi zapadnjaci koji u svakom slucaju imaju dosta vece place od jednog prosjecnog Bosanca..

I nemoraju preko Zagreba druze...i ja nenocim u Zg ako idem produzim do Splita sa autom jer je to samo 3 sata od Zg preko autoputa...a Nocenje je nocenje pa bilo to jedan dan ili dva to se broji. Koridor 5 ide kroz Zagreb, a ako nisi gledao slike i koridor 10 takodje...

Vidi:

Salzburg (Österreich) – Villach (Österreich) – Ljubljana (Slowenien) – Zagreb (Kroatien) – Belgrad (Serbien) – Niš (Serbien) – Skopje (Mazedonien) – Veles (Mazedonien) – Thessaloniki (Griechenland)
A Graz (Österreich) – Maribor (Slowenien) – Zagreb,
B Budapest (Ungarn) – Novi Sad (Serbien) – Belgrad,
C Niš – Sofia (Bulgarien) (Korr. IV – Istanbul) und
D Veles (Mazedonien) – Bitola (Mazedonien) – Florina (Griechenland) – Via Egnatia

I da evo ti koridor VII (rijecni koridor Dunav) kako on ide: Deutschland – Österreich – Bratislava (Slowakei) – Győr (Ungarn) – Kroatien – Serbien – Russe (Bulgarien) – Lom (Bulgarien) – Constanţa (Rumänien)

A Bukarest (Rumänien) – Moldawien – Ukraine

I Lightsoft nemoj da se zbunjujes da nas gradovi poput Bg i Slo iritiraju da je tako Hrvatske kompanije nikada nebi toliko kupovale u Srbiji i sirili se u njoj..politika je politika, a saradnja i novac je nesto drugo..vidis kako se Todoric i Miskovic fino slazu! Oni negledaju na Politicke okolnosti nego na profit!
« Poslednja izmena: 11. Nov 2007, 16:53:09 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 09:16:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.