Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:47:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57834 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Tiger 2005 , nema potrebe za tolikom zestinom , nisam ja nahvalio ni nas , ni vas . Ako pazljivo procitas sta sam napisao  , shvatices da sam bio objektivan i da sam izneo i vas i nas prljavi ves . Samo za razliku od tebe , koji ocigledno to ne umes , ja umem da sagledam i vase i nase lose strane i da osudim i vas i nas za sve gluposti koje smo napravili zadnjih sto godina . Lepo bi bilo kad bi i ti i vecina drugih hrvata umeli da uradite isto . Ako ja kazem da su svinjarije koje su razne dobrovoljacke jedinice ( u koje je Milosevic trpao sve i svakog , ukljucujuci i kriminalce pravo iz zatvora , a koliko znam i vas ZNG nije imao bolji sastav ) napravile po raznim ratistima u Hrvatskoj i Bosni uprljale moju naciju za sledecih sto godina i da su sve price o cojstvu srpskog i crnogorskog vojnika zbog tih stvari sada laz , onda je to daleko od hvale junackih Srba . Ali , nemojte ni vi da se hvalite da ste bolji , da ste evropejci , i ne znam sta sve ne , jer ne znam ko je onda pocinio sve one zlocine nad Srbima tokom rata .
Nista vece pravo nemate vi da pljujete po nama nego mi po vama . Kad bi svi normalni ljudi u Hrvatskoj i Srbiji seli zajedno , utvrdili ko je sta radio , ko je za sta kriv , pokupili krivce , sastavili streljacki vod i postreljali svu gamad , i nasu i vasu , onda bi nekad i doslo do pomirenja i normalnog zivota na ovim prostorima . Ali , to je ocigledno nemoguce dokle god je na vasoj i nasoj strani ljudi koji ce uvek pricati da je njihova strana mlada i nevina , a da su na suprotnoj zlocinci . Tek kad svako bude javno izneo svoje djubre na videlo i bude to osudio nepristrasno , tek onda ce biti mira , dotle ce mo imati lazni mir koji ce biti zatisje pred neki novi jos krvaviji i bestijalniji rat .
A sto se Beograda i Zagreba tice , mozete vi da se busate koliko hocete , zakon mase je neumoljiv . Nas je jednostavno vise , zemlja kao zemlja je veca i samo je pitanje vremena kada ce stvari doci na svoje mesto . A moraju doci , jer i Srbija ide , svidjalo se to nekom ili ne , neumoljivo ka Evropskoj Uniji . Da bi bili primljeni , moracemo da se bolje organizujemo , da budemo disciplinovaniji . Jednostavno , moracemo da postanemo normalni ljudi , ili ce mo nestati , pogazice nas da nas nema . Kako stvari u Srbiji bude isle ka normali , Zagreb ce za Beograd postajati lokalna palanka , isto kao sto ce to Beograd biti za Budimpestu , Bec  , Cirih , ...
Inace , cojstvo je crnogorska rec za cast . Oni kazu : Junastvo je kada stitis sebe od drugog , cojstvo je kad stitis drugoga od sebe .
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 20:35:52 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Какве сад везе има чојство и јунаштво са комуналним проблемима?
Имам утисак да си љубитељ "Великог Извињавача".
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 20:37:59 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tiger 2005 , nema potrebe za tolikom zestinom , nisam ja nahvalio ni nas , ni vas . Ako pazljivo procitas sta sam napisao  , shvatices da sam bio objektivan i da sam izneo i vas i nas prljavi ves . Samo za razliku od tebe , koji ocigledno to ne umes , ja umem da sagledam i vase i nase lose strane i da osudim i vas i nas za sve gluposti koje smo napravili zadnjih sto godina . Lepo bi bilo kad bi i ti i vecina drugih hrvata umeli da uradite isto . Ako ja kazem da su svinjarije koje su razne dobrovoljacke jedinice ( u koje je Milosevic trpao sve i svakog , ukljucujuci i kriminalce pravo iz zatvora , a koliko znam i vas ZNG nije imao bolji sastav ) napravile po raznim ratistima u Hrvatskoj i Bosni uprljale moju naciju za sledecih sto godina i da su sve price o cojstvu srpskog i crnogorskog vojnika zbog tih stvari sada laz , onda je to daleko od hvale junackih Srba . Ali , nemojte ni vi da se hvalite da ste bolji , da ste evropejci , i ne znam sta sve ne , jer ne znam ko je onda pocinio sve one zlocine nad Srbima tokom rata .
Nista vece pravo nemate vi da pljujete po nama nego mi po vama . Kad bi svi nromalni ljudi u Hrvatskoj i Srbiji seli zajedno , utvrdili ko je sta radio , ko je za sta kriv , pokupili krivce , sastavili streljacki vod i postreljali svu gamad , i nasu i vasu , onda bi nekad i doslo do pomirenja i normalnog zivota na ovim prostorima . Ali , to je ocigledno nemoguce dokle god je na vasoj i nasoj strani ljudi koji ce uvek pricati da je njihova strana mlada i nevina , a da su na suprotnoj zlocinci . Tek kad svako bude javno izneo svoje djubre na videlo i bude to osudio nepristrasno , tek onda ce biti mira , dotle ce mo imati lazni mir koji ce biti zatisje pred neki novi jos krvaviji i bestijalniji rat .
A sto se Beograda i Zagreba tice , mozete vi da se busate koliko hocete , zakon mase je neumoljiv . Nas je jednostavno vise , zemlja kao zemlja je veca i samo je pitanje vremena kada ce stvari doci na svoje mesto . A moraju doci , jer i Srbija ide , svidjalo se to nekom ili ne , neumoljivo ka Evropskoj Uniji . Da bi bili primljeni , moracemo da se bolje organizujemo , da budemo disciplinovaniji . Jednostavno , moracemo da postanemo normalni ljudi , ili ce mo nestati , pogazice nas da nas nema . Kako stvari u Srbiji bude isle ka normali , Zagreb ce za Beograd postajati lokalna palanka , isto kao sto ce to Beograd biti za Budimpestu , Bec  , Cirih , ...
Inace , cojstvo je crnogorska rec za cast . Oni kazu : Junastvo je kada stitis sebe od drugog , cojstvo je kad stitis drugoga od sebe .

Dragi Miodrage pa jeli ti vidis kod mene ijednu rijec da smo mi bili junaci,da stitim zlocine nase ili tome slicno...ja razdoblje od 91-95 nisam spomenuo dok ti nisi rekao eto nama je samo malo nastradalo kuca i to ne Hrvatskih,pa cijih nego nasih, mi opet moramo to graditi, i nesmijes zaboraviti 5 godina gdje smo sve sezona turizma izgubili, a ako mislis da mi nismo imali izbjeglice,pitaj onda bosance muslimane gdje su masovno bjezali,kao i Hrvate iz Bosne....ali opet nije tema ta ovdje koja se raspravlja.

Ja neshvatam to vas je vise veca zemlja, pa jeli ti znas koliki je Luxenburg i da tamo ljudi imaju najvece place na svijetu(70.000€ brutto dohodak godisnji) i sta njih onda boli briga kako je u Njemackoj,Franzuskoj ili Svicarskoj! Nije sve u velicini i polozaju nego u putu koji jedan narod kroci! I da drago mi je sto si rekao da je samo pitanje vremena dok dodje sve na svoje mjesto, i da ako zelis da dodje sve na svoje mjesto onda mora se i za to nesto uraditi, ali za sve to da se dodje na svoje mora se uloziti mnogo truda...

I evo kako Srbija i Hrvatska idu...
EBRD: Rast BDP-a u Hrvatskoj 5,5% u godini 2008 (prognoza od EU)
EBRD:Rast BDP-a u Srbiji 6% u 2007 je bilo u ovoj godini a Hrvatska je imala preko 6%

Znaci Srbija raste i to dobro, ali tako i Hrvatska,znaci da bi uspijeli da nas pretekne Srbija mora se jos vise truditi ...

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
U cemu da vas preteknemo?
U nacizmu i ustastvu ?
Lupate bre neke nebuloze a koje nemaju veze sa mozgom.
O kom Zagrebu pricamo o onom koji je zpljama bio dva puta sibnut i onda kuku lele po jevropei i o onom Bepogradu koji unistise po ko zan koji put a mi kao tvrdoglavci najveci na svetu ponovo ga izgradismo za ponos/
ne svadjajte se sa hrvojim . Oni su poznati kao miroljubiv i narod koji voli istinu i pravdu -samo njim akako odogvara.
I usotalo zabole nas za Zager pored naseg lepog Beograda.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
U cemu da vas preteknemo?
U nacizmu i ustastvu ?
Lupate bre neke nebuloze a koje nemaju veze sa mozgom.
O kom Zagrebu pricamo o onom koji je zpljama bio dva puta sibnut i onda kuku lele po jevropei i o onom Bepogradu koji unistise po ko zan koji put a mi kao tvrdoglavci najveci na svetu ponovo ga izgradismo za ponos/
ne svadjajte se sa hrvojim . Oni su poznati kao miroljubiv i narod koji voli istinu i pravdu -samo njim akako odogvara.
I usotalo zabole nas za Zager pored naseg lepog Beograda.

Ne Stami pricaj uvijek u svoje ime...a ne zabole nas, ovdje tata mata pa se postavljas kao Srbin svih Srba...
Molim te ne blati temu! Ili ti zelis da nam pokazes kako jedan pravi Srbin je miroljubljiv i trazi pravdu! Ma begaj bre!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Momci iz Zagreba , mozete vi da pricate sta hocete , da bi Zagreb bio bolji od Beograda potrebno je mnogo vise od proste hvale . Prvo , ja sam iz Nisa , ne iz Beograda , i nimalo mi se ne svidja da hvalim Beogradjane , pogotovu sto su zbog Milosevica dobili priliku da se razvijaju i zive na racun cele drzave , dok mi ostali crkavamo u blatu . Ali , cinjenica je i dalje da je Srbija po teritoriji i broju stanovnika trostruko veca od Hrvatske , da je privreda Srbije i ovako obogaljena i dalje veca i jaca . Prirodni polozaj Beograda i cele Srbije je daleko povoljniji od Hrvatske . Uz to , pored svih sranja koje je Milosevic uradio , uradio je i jednu dobru stvar : potpisao je sporazum o bescarinskoj trgovini sa Rusijom . To nas i pored svih problema cini trenutno najboljom zemljom za strana ulaganja na Balkanu .
Koliko god da to meni licno nije drago , jer bi voleo da je Beograd malo manje razvijen , a da se u Nisu , Leskovcu , Kragujevcu , Cacku , itd. zivi mnogo bolje, Beograd je i sada , a tek ce biti , centar ovog dela Evrope .
Sto se tice kukumavcenja o rusenju zemlje , to je sviranje za male pare . Sve sto je ruseno ruseno je u oblastima naseljenim srbima , ni jedan cisto hrvatski grad nije ni dotaknut . Pored toga , vasa privreda zavisi od turizma , a te objekte vam niko nije ozbiljnije ostetio , osim nesto malo u Dubrovniku , Cavtatu i i Splitu . A i od toga ste napravili turisticku atrakciju ( sto je sramota prema ljudima koji su tu izginuli , da na njihovoj nesreci zaradjujete , nebitno sa koje su strane ) . Da ne spominjemo da su vas sve vreme zapadnjaci drukali jeftinim kreditima i bespovratnom pomoci .
Nama su em zavukli sankcije , a kako to izgleda bolje da ne znate ( kako je da u sred zime nemas grejanja mesecima i slicno ) , em smo pomagali srbe kod vas materijalno i tehnicki sto nije bilo ni malo jeftino , em su nas na kraju i bombardovali i u celoj zemlji potpuno unistili celu infrastrukturu : mostove , dalekovode , rafinerije , transformatore , sve vazne putne pravce ( autoput Beograd-Nis je bio kao minsko polje zbog rupa od bombardovanja ) . Znaci , ne krajeve gde su ziveli ovi ili oni , vec celu zemlju . Zato ne spominjite razaranja kao argument , to vam je trulo .
Jedino cime ste mogli da se ponosite sa pravom su bili ostaci zapadne kulture u spomenicima i opstoj kulturi . Ali , i to ste unistili u WWII , a i sad , povicima srbe na vrbe i slicno , ratnim zlocinima i svim drugim glupostima koje su posledica rata . To je mrlja na savesti i bruka i za vasu i za nasu stranu . Bruka je za vas jer ste pokazali da sa tekovinama evropske civilizacije nemate nista i da ste po zlocinima gori od najgorih , bruka je za nas sto smo posle casnog ponasanja posle pobeda u WWI i WWII sebi dozvolili da se po zlocinima izravnamo sa vama , i da su price o pravoslavnoj kulturi , hriscanskom prastanju i o tome da smo mi uvek bili zrtve na strani pravednih netacne . Kakvi god da smo bili pre pedeset godina , sada smo se osramotili za sledecih sto .

vi u Nišu morate prvo naučite prati ruke i nešto o osobnoj higijeni da bi davali komentare na ovoj temi!!!!!!
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Sony xperia
Citat
vi u Nišu morate prvo naučite prati ruke i nešto o osobnoj higijeni da bi davali komentare na ovoj temi!!!!!!

Jelte, da neces mozda ti predavati ?? Da ti mozda hoces uciti Nislije o higijeni ??  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
SonyEricsson G 502
Citat

Jelte, da neces mozda ti predavati ?? Da ti mozda hoces uciti Nislije o higijeni ??  Smile Smile Smile

Neću ja al' žutica hoće!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Још нисте смислили неку чисто хрватску реч за жутицу?

Предлажем да се на хрватском жутица прозове прљаворучни јетрењак.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2007, 22:53:02 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 512
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Al imaju jaku rec "okolotrbusnipantalodrzac". To su smislili dok su prali ruke (radi higijene) da im ne bi spadale gace!
IP sačuvana
social share
No money, no funny!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 10:47:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.