Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:47:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57937 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...

Kako god Niksa,cuo si Seselja kako kaze bili su u dobrovoljcima i rumuni,rusi,bugari,grci pa tako da i sa stranim dobrovoljcima i kako kazes sa oruzijem od JNA niste mogli da ostvarite svoje ciljeve, a to da smo mi imali srece zato sto je bio Slobo na vrhu Srbije,eh pa nismo mi imali srece nego pameti pa smo postavili odmah sah mat sa Tudjmanom! Covijek ispunio ciljeve, i osatio HR koja uskoro ulazi u EU,i to cjelovita onakvu kakvu mi zelimo!

I plus ekstra jos Zagreb grad regiona,za sada...pa hvala vam sto ste nam prepustili tu srecu da imamo!

I naravno uvek objektivni @Triger2005   Smile  (@Anea   Smile  za nadimak. Smejao sam se citav dan)

Gospodo Hrvati, kao sto rekoh, jedan je Rambo, a to je Silvester Stalone. Njemu se obratite 
« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 15:42:55 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
...

Kako god Niksa,cuo si Seselja kako kaze bili su u dobrovoljcima i rumuni,rusi,bugari,grci pa tako da i sa stranim dobrovoljcima i kako kazes sa oruzijem od JNA niste mogli da ostvarite svoje ciljeve, a to da smo mi imali srece zato sto je bio Slobo na vrhu Srbije,eh pa nismo mi imali srece nego pameti pa smo postavili odmah sah mat sa Tudjmanom! Covijek ispunio ciljeve, i osatio HR koja uskoro ulazi u EU,i to cjelovita onakvu kakvu mi zelimo!

I plus ekstra jos Zagreb grad regiona,za sada...pa hvala vam sto ste nam prepustili tu srecu da imamo!

I naravno uvek objektivni @Triger2005   Smile  (@Anea   Smile  za nadimak. Smejao sam se citav dan)

Gospodo Hrvati, kao sto rekoh, jedan Rambo, a to je Silvester Stalone. Njemu se obratite 

A sto je tebi zabavan zivot kada se ulizivas  Administratoru...   Smile Triger i to je sada toliko smijesno da si se smijao citav dan...savjet moj tebi, posto si u Metropoli,idi na brankov most i pravi lastu! 
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Pokušaj da se infantilnom Feanoru objasni da se kugla zemaljska vrti oko svoje osi a ne oko srba i srbije.

Не иде ти, видим мучиш се...

Кад год треба неки аргумент из твоје главе да изађе, појаве се тврдње Феанора како је најстарији на свету и како се цео свет врти око њега...

Полако, само се труди да даш неки смисао боравку на форуму...

Citat
Zamisli Feanore,ja sam toliko liberalan da se sljedece godine zenim za Srpkinju... to ti nemozes da shvatis da rat i te gluposti mene ne brinu jer nemam ama bas nista sa tim, i nebriga mene sta netko misli o Hrvatima,Srbima i drugim ljudima,meni je bitno kakav si covijek a ne tko te rodio i gdje zivis...

И ја бих женио Хрватицу  Smile
Ту нема дискриминације...
Али, шта ћеш да учиш децу, како ћеш да их "припремиш" на незгодна питања околине. Штета јер нема мира за децу...
Једино ако не живиш у Србији или Хрвасткој...

Citat
I vidis bas nas u HR briga sta vi mislite o nama,jer i vas bas briga sta mi mislimo o vama,a i bas vas briga koliko zla ste nanjeli ljudima u okruzenju! Razumijes nista nije to drugacije nego ti ja iskreno kazem kako je!
Ja nisam zivio prije 100 godina i nemogu da pravdam druge ljude koji su tada nesto cinili i radili...ali opet necemo o tome jer ovdje je tema o Beogradu i Zagrebu..

Мене је брига за злочине које су починили Срби...
Брига ме је јер су нам ти изроди нанели највише зла...
За такве постоји преки суд који је био изврсна институција током ослободилачких ратова...

Можда се по томе и разликујемо... Тебе није брига, али си ипак срећан што сте остварили циљеве..."Како? Па лепо није ме брига!"
Да би нешто сагледао и разумео мораш ићи од почетка а не тако да гледаш период твог живота и чињеницу да си због некога морао отићи из Хрватске... Јер кажем ти, многи су патили и ниси једини...

Загреб не може да буде центар региона јер је на самој ивици тог региона и јер нема инфраструктуру и опредељеност да тако нешто постане.
Није број становника битан (Франкфурт има 400 000 становника и највећи аеродром ну Европи), нити је битан буџет. Битно је како је град позициониран и какве су му могућности...

А ви све и да дубите на глави не можете пренети Загреб на неко друго место...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Citat
Pokušaj da se infantilnom Feanoru objasni da se kugla zemaljska vrti oko svoje osi a ne oko srba i srbije.

Не иде ти, видим мучиш се...

Кад год треба неки аргумент из твоје главе да изађе, појаве се тврдње Феанора како је најстарији на свету и како се цео свет врти око њега...

Полако, само се труди да даш неки смисао боравку на форуму...

Citat
Zamisli Feanore,ja sam toliko liberalan da se sljedece godine zenim za Srpkinju... to ti nemozes da shvatis da rat i te gluposti mene ne brinu jer nemam ama bas nista sa tim, i nebriga mene sta netko misli o Hrvatima,Srbima i drugim ljudima,meni je bitno kakav si covijek a ne tko te rodio i gdje zivis...

И ја бих женио Хрватицу  Smile
Ту нема дискриминације...
Али, шта ћеш да учиш децу, како ћеш да их "припремиш" на незгодна питања околине. Штета јер нема мира за децу...
Једино ако не живиш у Србији или Хрвасткој...

Citat
I vidis bas nas u HR briga sta vi mislite o nama,jer i vas bas briga sta mi mislimo o vama,a i bas vas briga koliko zla ste nanjeli ljudima u okruzenju! Razumijes nista nije to drugacije nego ti ja iskreno kazem kako je!
Ja nisam zivio prije 100 godina i nemogu da pravdam druge ljude koji su tada nesto cinili i radili...ali opet necemo o tome jer ovdje je tema o Beogradu i Zagrebu..

Мене је брига за злочине које су починили Срби...
Брига ме је јер су нам ти изроди нанели највише зла...
За такве постоји преки суд који је био изврсна институција током ослободилачких ратова...

Можда се по томе и разликујемо... Тебе није брига, али си ипак срећан што сте остварили циљеве..."Како? Па лепо није ме брига!"
Да би нешто сагледао и разумео мораш ићи од почетка а не тако да гледаш период твог живота и чињеницу да си због некога морао отићи из Хрватске... Јер кажем ти, многи су патили и ниси једини...

Загреб не може да буде центар региона јер је на самој ивици тог региона и јер нема инфраструктуру и опредељеност да тако нешто постане.
Није број становника битан (Франкфурт има 400 000 становника и највећи аеродром ну Европи), нити је битан буџет. Битно је како је град позициониран и какве су му могућности...

А ви све и да дубите на глави не можете пренети Загреб на неко друго место...

Joj kakvih 400.000 moj mili Feanore...750.000 koji samo zive ovdje, a sa okolinom ovdje 2,5 Miliona...  Smile Pitaj mene oko toga ! Radoh cu ti pricati...

Kako god druze nebitno je sta je su drugi radili ja nemogu nikoga opravdati iz proslosti kao ni ti,da sam mogao ja nesto promjeniti promjenio bi dosta toga... zato i nemogu da gledam 100 godina i nazad,a onda bi mogli da gledamo i prvu jugoslaviju kako su tu zivjeli Hrvati,ali ajde Feanore nije tema o tome...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Joj kakvih 400.000 moj mili Feanore...750.000 koji samo zive ovdje, a sa okolinom ovdje 2,5 Miliona...  Smile Pitaj mene oko toga ! Radoh cu ti pricati...

Ево исправљам се! Википедиа каже 660 хиљада...
Околину можеш гледати на више начина...

У сваком случају нисам мислио ништа лоше под тим 400 000.
То је по мени права ствар. Мали а функционални градови и равномерна регионална развијеност...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...
A sto je tebi zabavan zivot kada se ulizivas  Administratoru...   Smile Triger i to je sada toliko smijesno da si se smijao citav dan
...

Moram malo, mnogo sam off-ovao danas. Inace, posto si objektivan, moras da priznas da je fora ekstra. A Triger je legenda.  Smile

...
savjet moj tebi, posto si u Metropoli,idi na brankov most i pravi lastu!

E vidis, zasto je Beograd centar regiona, a ne Zagreb. Pa zato sto moze po svemu da se usporedjuje sa Zagrebom, a Zagreb ne moze sa Beogradom. U necemu je bolji, u necemu je losiji.

Zagreb ne moze nikad da ima recni gradski saobracaj.
Veliko je pitanje da li bi mogao da odrzi neko takmicenje u skokovima sa mosta. Ipak leti, Sava moze da se pregazi, a ko ce da se kupa zimi.
Nastavi listu   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Citat

Ево исправљам се! Википедиа каже 660 хиљада...
Околину можеш гледати на више начина...

У сваком случају нисам мислио ништа лоше под тим 400 000.
То је по мени права ствар. Мали а функционални градови и равномерна регионална развијеност...

Da te malo pojasnim oko Frankfurta, u Frankfurtu zive oko 760.000 ljudi, preko dana ovdje radi vise od 1.5 miliona ljudi... A gradovi kao Offenbach,Bad Homburg,Bad Soden su toliko urasili u Frankfurt da neprimjetis kada izlazis iz Frankfurta i ulazis u novi grad nesto kao Zemun u Beogradu.. A jedan je od 10 alfa grdova koji si bitni za svijetsku Ekonomiju...i jedan je od gradova na svijetu gdje se najbolje po BDPu zivi!

@Niksa nezezaj!  Smile Sta to znaci triger? Daj mi pojasni! Please

Eh niksa zbuni me sad...

« Poslednja izmena: 09. Nov 2007, 16:12:16 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...
Sta to znaci triger? Daj mi pojasni! Please
...

Zar se ne secas serije "Only Fools and Horses"? Del Boy, Rodney, Boycie, Denzil, Trigger
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
...
Sta to znaci triger? Daj mi pojasni! Please
...

Zar se ne secas serije "Only Fools and Horses"? Del Boy, Rodney, Boycie, Denzil, Trigger

NO!! I vidis pise se sa dva GG!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Apple 15
Transkribovano na srpski... dobijes Trigera...
Inace.... ja se ne slazem sa teorijom Del Boja da je Triger dobio ime zato sto lici na konja... ja mislim da je dobio ime zato sto je pametan ko konj... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 13:47:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.