Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:41:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zagreb centar regiona, Beograd ga sustiže  (Pročitano 57871 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat: Теодора
Неопходне су велике припреме за Beer fest.
Као, на пример, добра прехрамбена подлога.
Говорим из искуства, грешка од пре две године не сме се поновити. Smile Smile Smile
  Smile Smile Smile
A, za kog ti mene smatraš ?   Smile za malu Beer fest bebu ?  Smile
Iskustva imam sa mnogih "Beer Festivala" ... kaže moja žena i previše - naročito, kad me sa toljagom čeka doma pri povratku ...  Smile
tada obavezno dobijem "statistički" po glavi stanovnika ... Smile

PS.   slike Zagreba ?
ma, neka neko drugi postavlja ... već sam negdje napisao; više živim na moru, nego u ZG; ne samo ljeti - već i sada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Литија поводом двестагодишњице Првог српског устанка, 2004. године.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Dobro pa da netko promjeni ovaj naslov u Beograd centar regiona, Zagreb ga sustize...jer ja koliko vidim Zagreb iako ima duplo manje stanovnistva i malo veci gradski budzet,vise turista,jace place,sredjeniji grad po izgledu opet nije to to...

IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Dobro pa da netko promjeni ovaj naslov u Beograd centar regiona, Zagreb ga sustize...jer ja koliko vidim Zagreb iako ima duplo manje stanovnistva i malo veci gradski budzet,vise turista,jace place,sredjeniji grad po izgledu opet nije to to...

Stvarno ne razumem. Hrvati, vi ovde na forumu, stalno se sekirate na temama koje vas pokazuju u lošem svetlu. Sad kad imate afirmativnu temu nigde ni jedan takst, nigde ni jedna slika. U stvari izgleda da nam je samo Nidža iz Zagraba. Pa kako reče Ljuba Aličić:

Servus dragi Zagreb moj,
Kaj se skrivleš v megli toj.
Kak da mi se nekaj sramiš.
Ti se nemaš sramit kaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob

Stvarno ne razumem. Hrvati, vi ovde na forumu, stalno se sekirate na temama koje vas pokazuju u lošem svetlu. Sad kad imate afirmativnu temu nigde ni jedan takst, nigde ni jedna slika. U stvari izgleda da nam je samo Nidža iz Zagraba. Pa kako reče Ljuba Aličić:

Servus dragi Zagreb moj,
Kaj se skrivleš v megli toj.
Kak da mi se nekaj sramiš.
Ti se nemaš sramit kaj.

Simojin sta ja imam pokazivati slike ovdje od nekog grada...imas na googleu koliko ih hoces pa ako ti se takmici ti gledaj malo Zagreb pa malo Beograd...ja neznam kako moze nas u losem svijetlu predstavljati jedna tema koja se zove Zagreb centar regiona,Beograd ga sustize...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Ja sam i rekla da je ovo afirmativna tema. Uostalom mi otvoreno debatujemo o svojim problemima i o svojim uspesima. Ovde na forumu retko ko izuzev ponekad Dinamo govori o sadašnjoj ekonomskoj, privrednoj situaciji u Hrvatskoj a bilo bi korisno za one koji ne putuju, koji ne čačkaju po googl-u, koji ne pročitaju 10 regionalnih novina dnevno.

Ovako imamo situacije da imate dve aktivne afirmativne teme, o Zagrebu i o izborima i da ih sami zapustite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Литија поводом двестагодишњице Првог српског устанка, 2004. године.

Подсети ме на нешто што сам гледао на ХРТ-у...

Стварно Хрвати умеју да прослављају празнике...
У неком малом месту на мору (не знам који празник) организовали су тако добру параду и славље да сам им позавидео...

Војска, полиција, коњаници у средњевековним ношњама, музичари а све у националним обележјима...
Све набуџено и национално...

А ми који стварно имамо чиме да се поносимо то не радимо на прави начин...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
da znas da si upravu, kod nas nije proslava ako se ne lumpuje 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung S7220

Na 29 stranica se raspravlja o prednostima gradova, i ti tek tako dodjes i vratis nas na pocetak teme.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Ja sam i rekla da je ovo afirmativna tema. Uostalom mi otvoreno debatujemo o svojim problemima i o svojim uspesima. Ovde na forumu retko ko izuzev ponekad Dinamo govori o sadašnjoj ekonomskoj, privrednoj situaciji u Hrvatskoj a bilo bi korisno za one koji ne putuju, koji ne čačkaju po googl-u, koji ne pročitaju 10 regionalnih novina dnevno.

Ovako imamo situacije da imate dve aktivne afirmativne teme, o Zagrebu i o izborima i da ih sami zapustite.
Tko ovdje debatuje i otvoreno prica o problemima...ja to nevidim, vidim jedino da se jedna strana drugoj ismijava i nista vise...
Simojin ovdje vecinu ljudi interesuje kako je kod susjeda nego kako je tamo gdje zivi pa potom sam uvijeren da vecina forumasa veoma dobro zna kako je preko granice,samo patriotizam ih sprijecava da kazu susjedu svaka cast za nesto sto se dobro cini ili sto dobro ide!

@Vlado sta se raspravlja, ovdje se prepucava oko gluposti... raspravlja se tako da dva tri Hrvata nesto doprinose ovoj temi i onda dodje 20 Srba i kazu ma nema te pojma Beograd je centar Europe a tek ce te vidjeti u buducnosti..... ja samo pogledam na prvu stranicu i vidim jedan grad koji ima duplo manje stanovnistva od Beograda ima veci gradski budzet i to mi sve kaze...naravno Beograd ima perspektivu dobru,ali sta ce od toga biti to jos stoji u zvijezdama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:41:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.