Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 10:51:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Problem sa tastaturom na laptopu  (Pročitano 416 puta)
11. Mar 2014, 17:31:57
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Kao prvo pozdrav svima sa nadom da ćete mi doista pomoći da riješim problem sa laptopom.
Naime problem je sljedeći, na laptopu sam pokvasio tastaturu ne prilikom čišćenja ili slično nego je par kapi vode palo ili više ne sjećam se tačno nisam obraćao pažnju samo sam ih obrisao i sve je nakon toga radilo kako treba. To je bilo uveče, ujutro kad sam upalio laptop nastaju problemi. Pokušao sam upisati nešto u browseru i primjetio sam da tastatura ne radi dok neko dugme ne pritisnem jače onda umjesto npr pritiskanja slova "M" u browseru ili negdje drugdje očita mi dva, tri ili čak više znakova tipa "[ ] [" i slično dok npr slova "T" i "B" ako se ne varam rade sasvim u redu, ne znam tačno jer su vremenom i ta dva slova prestala radit. Onda sam priključio externu tastaturu na USB koja je isto tako radila određeni period. Počelo mi je izbacivati grešku u sistemu ono za gennius pa sam ponovo uradio sistem nadajući se da je u pitanju neki virus ali se ispostavilo da je problem sa tastaturom kako sam ja mogao da zaključim. Dakle prilikom pritiskanja nekog dugmeta kao da mi je stalno "uključena" tipka "alt gr" tj ovaj alt sa desne strane "space"-a. I da, to nije sve prilikom otvaranja nekog foldera ili my computera sa dva klika na mišu ne otvori mi prozor od tog foldera nego mi ode na propertis od tog foldera. Isto tako ako hoću kliknut npr prvo na my computer na desktopu i na još niz nekih fileova ili foldera isto tako na desktopu samo ih selektuje kao da drzim tipku "Ctrl" iako je ne drzim. Ali dok drzim tipku "shift" onda nemam taj "Ctrl" problem i tad (dok drzim shift) radi dosta tipki. Dakle bez obzira da li se nalazio u Word-u ili u Chrome-u ili preimenovao file i sl. imam ovaj navedeni problem sa tastaturom. Sad me zanima da li bih to mogao nekako software-ski riješiti iako sumnjam da postoji takvo rješenje ako je u pitanju kvar na tastaturi (hardware-ski) ili je ipak u pitanju onaj "virus" sa početka priče.
P.S. Nisam surfao po netu ili po vašem forumu kako bih našao rješenje problema, jesam ali očigledno nedovoljno Smile stoga se izvinjavam u slučaju da imate rješenje na svom forumu, jer nemam puno vremena laptop mi je hitno potreban.
Hvala unaprijed svima koji učestvuju u bilo kom vidu rješavanju mog problema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Jul 2025, 10:51:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.