Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:50:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zadruga tv rijaliti  (Pročitano 1221528 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 556
jos kad bi sanja ovako sevnula sise  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
Lepe su joj sise. Po ostrom obliku sa strana izgledaju kao silikoni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 316
hvala Knife55 za cimanje ... evo našao sam i ja nešto od nje   Smile

KLIK
bravo svaka čast. Fine sise ima baš
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: kikiko link=topic=657356. msg12491833#msg12491833 date=1550392920
Ko moze nek skine , bas mi se sviđa ova mala dorotea. . hvala unapred

iako kapiram zasto rade to , treba privuci vise ljudi da budu aktivni a ne samo da skidaju i dalje mislim da je to bzv.
Evo zadruga ovaj lik sve prati i sve snima i sve postuje , svaka mu cast na tome ali da jos neko prati zadrugu snima i postuje sta bi ti stavio tamo ? Treba da ides po komentarima i da samo komentarises sve ? Ili da probas da nadjes link za neki strani rijaliti pa to da snimas , ne kapiram kako oni misle da neko relativno brzo dodje do 150 ili 200 komentara bez da troluje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1499
Zastava behind you

iako kapiram zasto rade to , treba privuci vise ljudi da budu aktivni a ne samo da skidaju i dalje mislim da je to bzv.
Evo zadruga ovaj lik sve prati i sve snima i sve postuje , svaka mu cast na tome ali da jos neko prati zadrugu snima i postuje sta bi ti stavio tamo ? Treba da ides po komentarima i da samo komentarises sve ? Ili da probas da nadjes link za neki strani rijaliti pa to da snimas , ne kapiram kako oni misle da neko relativno brzo dodje do 150 ili 200 komentara bez da troluje

nema sanse da dodjes do 150-200 cim krenes odmah ti salju neka upozorenaj i kaznene poruke
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
Citat: l_u_k_a_8_8 link=topic=657356. msg12492119#msg12492119 date=1550495430
Citat: za111 link=topic=657356. msg12491903#msg12491903 date=1550416919
Citat: kikiko link=topic=657356.  msg12491833#msg12491833 date=1550392920
Ko moze nek skine , bas mi se sviđa ova mala dorotea.  .  hvala unapred

nema sanse da dodjes do 150-200 cim krenes odmah ti salju neka upozorenaj i kaznene poruke

Na to i mislim , tako da nema svrhe ni da probas jer ces do sledece zadruge mozda da vidis nesto iz ove ako ides polako.  Nego uglavnom me nije ni briga , jedini klip za koji mi je zao je Lunino tusiranje gde se vidi skroz gola na minut dva.  Neki lik je bio stavio na kratko na youtube ali u losem kvalitetu, onaj sa bb sve stavlja u hd.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590

A i lik je glup, umesto da stavi neku membershivip opciju gde bi mogao da platis da dobijes pristup celom forumu, on lokuje sve sto valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
Citat: l_u_k_a_8_8 link=topic=657356. msg12492119#msg12492119 date=1550495430
Citat: za111 link=topic=657356. msg12491903#msg12491903 date=1550416919
Citat: kikiko link=topic=657356.  msg12491833#msg12491833 date=1550392920
Ko moze nek skine , bas mi se sviđa ova mala dorotea.  .  hvala unapred

Na to i mislim , tako da nema svrhe ni da probas jer ces do sledece zadruge mozda da vidis nesto iz ove ako ides polako.  Nego uglavnom me nije ni briga , jedini klip za koji mi je zao je Lunino tusiranje gde se vidi skroz gola na minut dva.  Neki lik je bio stavio na kratko na youtube ali u losem kvalitetu, onaj sa bb sve stavlja u hd. 
+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
Ljudi, zna li neko gde ima nesto hot od Teodore iz Zadruge 1? Ona je meni brutalna riba.   Trazio sam ovde da li ima nesto ali skoro nista, nesto malo sam nasao ali sve bezveze.   Pozdrav za sve.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6029
Mesi, mesi, nece nista da ti skodi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 155
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 02:50:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.