Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zadovoljan sobom.... {?}  (Pročitano 7404 puta)
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 94
Pa u suštini uvek možeš više, uvek možeš bolje, tako da to, da li sam zadovoljan sobom ili ne, je relativno...Zavisi šta je u pitanju... Npr svojim znanjem nikad nisam zadovoljan, jer toliko toga ne znam a želeo bih da znam.. Ali to je nešto što nije loše, baš naprotiv, to me gura da idem dalje.
IP sačuvana
social share
Najuspešniji ljudi su oni za koje nikada nećete saznati.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Citat: Tuzne oci
Da li si zadovoljan sobom, dok citas ovo, da li ikad pomislis kako bi kod sebe nesto promenio?

Trudila sam se da sebe oformim kao licnost i kada nikom drugom nije bilo bitno moje postojanje ili jeste ali nedovoljno da me razume i podrzi. Borila sam se za svaki procenat znanja koji nosim u mozgu. Nisam savrsena i daleko sam od toga.
Ono sto je do mene ako mislim da treba onda i menjam, a sto je do drugih ne mogu promeniti ma koliko pokusala da uticem, ako oni ne zele da promene sebe.

Nezadovoljstvo je veoma veliki pojam. Zelela bih da sam zadovoljna sobom. Prosla godina je isla samo silazno i vecinu planova nisam ostvarila, a to nisam smela dozvoliti. Ali ipak se desilo sto dokazuje da ih nisam dobro isplanirala. Zelim puno a trudim se da to bude realno. Zahvalna sam na ono sto imam, ali da je vise razumevanja imala bih vise "srecnih dana". Jedina zelja koja mi se nikada nece ispuniti je sreca u porodici.
Fizicka lepota je prolazna, vrednosti su u osobi. Mozes se osecati zadovoljno svojim fizickim izglednom ali kad unutar sebe nisi kompletan onda to ne znaci nista.

Kada nisam sigurna u sebe sednem i pustim misli da pronadju pravu stvar ili bar nesto sto lici na to. Retko ko me razume... Ako nisam sigurna u sebe niko drugi nece biti tu da me pogura ili da stane umesto mene. A sama sam to cesto radila za druge.

Cesto se upitam sta gresim. Naravno to bude kasno. Kako tako, trudim se da greske ispravim i da ih ne pravim cesto. A kad ih napravim onda stvarno zeznem stvar.

Ovo kratko od zivota sto sam prosla nije islo lako. Mada necu da krijem, ima mnogo divnih dana koje cuvam u uspomenama. Sto vezanih za skolu i drustvo, sto za neke lepe kratke trenutke u porodici. I znam da me razume osoba koja me voli. Sazaljenje je nesto sto nikad nisam trazila i to je jedina stvar od koje se trudim da budem izolovana.
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.