Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:56:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: zabranjena ljubav  (Pročitano 6254 puta)
31. Mar 2013, 21:29:13
Zodijak
Pol
Poruke 4
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Eh ovako. . . Ja sam udata već 6,5godina! Sada imam 24,5g.  Da ukratko prvo to opiššem. . .  Prvi puta kad sam izašla sa društvom, (msm u disko) sa 16g upoznala sam svoga sadašnjeg muža.  Prvi momak, ma zalijepila  pravo hahah, stariji od mene 7 god.  iskusan momak, sve prošao, tražio nešto netaknuto da se oženi i našao je mene. . .  Sve što je od drugih dobio, od mene nije. . .  Nakon dvije godine zabavljanja, odlučili smo se vjenčat.  Dok smo se zabavljali bio je lud za mnom,a već u braku, manje više. . . .  msm manje nego više. . .  Za mene je bilo to kraj, sama pala, sama se ubila,  imala sam 1000 problema s njim, skontala da smo dva različita svijeta, ma hajd nebitno ugl.  prihvatila to tako, jer ne volim ja otidji pa se vrati, itd. . .  Da bi prije 2,5 god slučajno  počeo sa mnom radit čovjek isto porodičan, raja pravo. . .  A ja luda za ludim osobama.  Kliknili se pravo, gledajuci ga onako , ma lik pravo nije nešto, ono kontam, ma nema šanse da se u njega mogu zaljubit, baš je bezveze, al ko čovjek i osoba mi se odmah svidio.
Kod mene je u glavi zacrtano, za koga se udaš , to je kraj! Tako se mi iz dana u dan družili, smijali, kad god se pogledamo , počnemo se i smijat. . . .  Tražili 1000 izgovora da bi stali jedno pored drugog. . . .  To je trajalo 1g. . .   Nikad naravno nismo rekli šta ko osjećamo, ali se sve vidjelo iz očiju. . .  Ja sam malo više vjerski nastrojena, pa sam klanjala non stop i molila Boga da nas samo makne jedno od drugog, da ne bi uradili nešto neprimjereno. . .  Da bi za dva mjeseca on dobio premještaj.  Ja se skamenila kad sam čula, al naravno pravila se da je sve ok.  Plakala, ne znam zašto, zato što ide, zato što nikad neće saznat koliko ga volim ili zbog nećeg trećeg, ne znam. . . .  Otišao je radit dalje, al kod mene ni jedna noć nije prošla , a da nisam zaplakala za njim, da nisam pomislila, da bar zna koliko ga volim , ništa više eto. . . .  Prošlo je od toga pola godine, dva puta ga samo vidjela u prolazu i to je to. . .  Da bi me nakon pola godne dodao na fcb, ja plakala pola sata, oduzela se, pa ga prihvatila.  Naravno opet mu nisam rekla šta osjećam.  On se počeo javljat svaki dan, kao ono spontano. . .  A ja se po cijeli dan smijem od sreće. . . .   mi bi se uvijek smiji, jednostavno kad smo skupa nadopunjavamo se, nasmijavamo, ma prelijepo. . . . .  Tako iz dana u dan, kad sam vidjela da ode sve daleko, pukne mi film kažem mu sve šta osjećam i izbrišem ga s fcb. . .  Opet tuga, plač. . . al kontam ja moram bit jaka, to ne smijem i kraj. . . .  Da bi opet za dva mjeseca me dodao na fcb, nisam mogla odbit, jer sam se opet skamenila, plakala. . . . Opet tako se dopis malo, pa ga ja zamolim da mi se ne javlja, pa mi se ne javlja neko vrijeme, pa opet mi se javi, sve kao spontano. . .  Kad je rekao volim te bona, možeš li to shvatit, e tu mi je bio kraj. . . .  Neko vrijeme se dop. , pa ja opet ne mogu, vidim šta radim, da nnije uredu prema ostalim, al opet neko vrijeme uspijem al opet se on javi,  ja mu kažem da se ne javlja nikako, a molim Boga da se javi, et čudno je to. . .  Jasno sam mu dala do znanja da od mene ništa konkretno ne može dobit, osim da ga volim najviše i on mene.  Kažem mu da ne volim nikog pravit budalom, a ovako pravim sve okolo.  Njegov odgovor je bio slj.  Ako ne možeš taj pritisak podnijet, reci svima za našu ljubav, i idemo zajedno, u vatru, u vatru. . . Jer smo shvatili da se volimo nenormalno.  Kod mene brak je trenutno normalan, kako čujem ni kod njega nema nekih probl. , samo je najveći problem, što smo se mi nenormalno zavolili, a ni dotakli jedno drugo nismo, niti ja mogu to zamislit, to mi je u glavi zabranjeno. . . .  Jedino da se razvedem pa onda. . . . Nikad mu nisam dala ni br.  mob.  glupo mi pravo.  Malo sam napisala koliko se volimo, koliko god da napišem opet će biti malo.  On je isto drugo ja.  Dvije osobe u jednoj.  ŠT DA RADIMMMMM?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
na zalost, goreces u paklu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
hahahha baš ti hvala na informaciji  :evil:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.28.10
mob
I-mate 30 Pro
Kome bog daje celi svet moze da mu uzima...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Apple 15
Razvedi se.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Ako ga stvarno toliko volis, razvedi se i napravi porodicu sa njim. O wait, to verovatno nije opcija?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Udala si se sa 18, mlada, ništa nisi prošla od života, videla... svakako preispitaj svoj brak, pa ako bi malo "terala kera" (nema u tome ničeg lošeg ni nenormalnog), razvedi se (nisi spomenula imaš li decu). U svakom slučaju, veza sa oženjenim, a posebno afera, obično ne izađe na dobro.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
опет нека Босанчица пише овде ... и опет ... дафак дид ај џаст ред ...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
na zalost, goreces u paklu  Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Da, imamo obeje po jedno dijete . Njemu ništa to ne predstavlja problem, jer misli da sam ja nešto što zamišljao čitav život da ima pored sebe,a ja isto tako mislim za njega. Ali ipak meni sve predstavlja problem  i ne znam da li bi se svega tako lahko mogla odreći, jer ja imam muža i porodicu koju bi mnogi samo mogli poželit, sad trenutno je tako (prije nije baš bilo), moj muž kao da se ponovo zaljubio u mene, čuva me kao malo vode na dlannu. Pitanje je da li je ljubav vrijednija od svih ostalih koje bih povrijedila, a bilo bi ih mnogo'??? Ja ne znam šta bi bilo ispravno za mene, ili da se ovoga riješim , ili da saćuvam porodicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 18:56:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.