Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Zabraniti moderne crtaće i izbaciti Čehova iz lektire"  (Pročitano 5745 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
LG G3
Jes ti to batice gadljiv na žensko  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
cim neko hoce da zabrani nesto, 90% sanse da je moron.

u ovom slucaju nema dileme
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Nema razlike.
Nekada je mis udarao mackom toljagom u glavu i podmetao eksploziv, danas imas pepe prase...

Razlika u tri lepe sargarepe... Smiley

Meni velika razlika,možda ono jbg nemam perspektivu jer sad sam odrastao pa mi ovo glupo izgleda,al meni bili bolji crtaći kad smo mi bili klinci...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
Pepa je za decu od do godina. Dusko nema gornje ogranicenje
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Nema razlike.
Nekada je mis udarao mackom toljagom u glavu i podmetao eksploziv, danas imas pepe prase...

Razlika u tri lepe sargarepe... Smiley

Meni velika razlika,možda ono jbg nemam perspektivu jer sad sam odrastao pa mi ovo glupo izgleda,al meni bili bolji crtaći kad smo mi bili klinci...

Najpopularniji crtac danas... u svetu ... je Masa i medved... Smiley

Masa je klinka sa ADHD, a jadni meda je stalno vadi iz kakice...

Patetisanje da svi klinci gledaju Cartoon network je smesno, jer imas toliko izbora.
Takodje, sto se anima (a ne mangi, kako je stajalo u prvom postu Goxa) tice, ni to nisu striktno filmovi za decu...

Pikacu i Dragon balll jeste, ali hentai podzanr svakako nije.

Takodje, ovi su u vezi sa cisto japanskom estetikom i drustvom, tako da i nisu namenjeni zapadnom svetu...

Osim toga, vecina ih je namenjena tinejdzerima i onome sto se zove young adults, znaci... ljudima u ranim dvadesetim...

Inace, predlazem gledanje Frozen... odlican film... ima sjajnu poruku... Smiley

i film - "Ko je smestio Zeki Rodzeru", uopste nije crtani film za decu...  Smile (ovo nije odgovor tebi, vec sam videla naslovncu videa)...

Space Jam jeste...  Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2016, 21:41:20 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.116
"Cartoon Network" je sranje danas. Mada je danas vise "kids friendly" zato sto neke sale od tadasnjeg "Dekstera" ili "Cow and Chicken"-a uopste nisu za decu. Ali vecina se slaze da im je danasnji kvalitet programa nazadovao od nekog bivseg vremena.

Pepa je za bebeci uzrast. Kada ta deca odrastu verovatno ce da gledaju neke nove "Nindza Kornjace" i "Transformerse" ko i mi.

Sto se tice animea, vecina nisu za decu. Samo zato sto je nesto animirano ne znaci da je za deciji uzrast pa zato i postoje oznake G, PG13, 18+ i slicno.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2016, 23:04:13 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa to ti je ona logika.. ako je nacrtano, mora da je za decu...

I zato je moja generacija imala traume zbog La Linea i Gustava

Secam se rotacije - svakog vikenda drugi studio JRT i moje mrznje kada puste Gustava...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Pa jbg nekad nije bilo ogranicenja do koje godine je koji crtac, a oni su nam tako servirali. Isto tako si i ti gledala Gustava.

Sto se tice crtana, koliko god oni mogli da budu bolesni to je znatno bezazlenije po decu od prosecnog filma koji se daje na tv-u.

Subliminarne poruke u ovim klipovima su glupost, prava stvar je kad Goku u nekim prvim epizodama vata za picu svako zensko, i na kraju udari Cici na, citiram naratora "nezgodno mesto". Dobro ajde, Japanci su to.  Smile

Ali najodvratnije sto sam video na crtacima je neka scena kad Patak Daca i valjda Gica beze camcem s nekog ostrva, gadjaju ih domoroci kopljima a Daca stavlja americku zastavu na camac i koplja padaju u vodu, jer kao ne smeju na Ameriku...

A Dusko Dugousko sto ljubi Elmera svaki put u usta? A Ren i Stimpi sto u udarnom terminu kazu "nateracemo vase bake da sisaju jaja"? Toliko toga ima, a oni se uhvatili necega sto deca nit vide nit cuju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
pizeria gde cesto svracamo ima onaj deciji ugao...i tamo stoji tv pusta klincima crtace...

ona gazdarica iz toma i dzerija dobila zadnjicu i grudi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.75

Ali najodvratnije sto sam video na crtacima je neka scena kad Patak Daca i valjda Gica beze camcem s nekog ostrva, gadjaju ih domoroci kopljima a Daca stavlja americku zastavu na camac i koplja padaju u vodu, jer kao ne smeju na Ameriku...

Imas onaj sa Hitlerom i Patkom Dacom kada se bori protiv nemaca.  Smile

Al dobro, to je mislim bilo promotivno u vreme Drugog Svetskog Rata.

A imas i rasisticke tipa Dusko Dugousko i crnac.  Smile

Ali to su sve stari crtani, danasnji su mnogo vise "kids friendly" iliti "politicki korektniji". Takve stvari su van pardona jer imas odmah jedno 10 organizacija koje bi bojkotovale isti. Pa su tako Pepi Prasetu dodali kacigu za biciklu. Jer se neko bunio da nije lepo da u crtanom filmu imas prase bez kacige kako vozi biciklu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.