Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana pristupa direktorijumu?  (Pročitano 3001 puta)
19. Maj 2003, 10:58:43
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Da li postoji neki software koji bi mogao da zabrani pristup bez neke sifre ili slicno nekom odredjenom direktorijumu? Znaci tipa c:\importante je pod sifrom i sve sto se nalazi u njemu nemoze se videti ako se prethodno ne unese sifra.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Batali to druze ja sam pokusao ali programi su glupi, ne snalaze se i cesto sve pobrkaju i onda imas folder za koji ne mozes da ukucas sifru i ne mozes da ga izbirses...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK, hvala ti na savetu. Nego reci mi imas li neki alternativni predlog kako bi mogao da neke odredjene podatke spremim i sakrijem od ociju javnosti, a opet da mi budu na hard disku tako da su mi na dohvat ruke? Nebih radio hidden i ostalo posto mi je to nekako malo glupo.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
Ovako, pod uslovom da niko ne koristi Find files or folders iliti F3, lepo najdes neki program u Program files koji ima dosta foldera, spakujes jos koji u njega i samo ti znas gde je a ostali ne mogu da ga nadju... Prosto i efikasno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Vidis to ti nije losa ideja Smile Prosto, a zavrsava posao. Hvala :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1973
A mozes i u Win direktorijum ... i tamo ima svega i svacega.
Pogotovo ako odes u System ...
IP sačuvana
social share
Gravitacija je vrlo zajebana sila - nikada ne zakaze.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1391
Mozes i u WinZipu da te podatke spakujes i odredis sifru i nema sanse da neko otvori ako ne zna sifru ili ne koristi neki wizip password cracker....  Ima jedan programcic NORTON SECRET STUFF koji radi slicno kao winzip tj. spakujes te stvari preko NSS i otdredis sifru i em su ne vidljivi za javnost em imaju sifru onako simpaticno radi a gde sam ga skinuo nemam poima....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Hvala na odgovorima, medjutim mislim da je ona prva varijanta najprakticnija. Meni ustvari netreba neka zastita od hakera ili sta ja znam sta, vec mi jednostavno treba da kada mi dodje neko suvise radoznao i pocne da mi ceprka po hardu, nenaidje, na primer na direktorijum my documents, gde mi se nalazi recimo dokument sa svim siframa i podesavanjima za sve internet konekcije Smile .Znaci ova varijanta sa sklanjanjem u neku poddirektorijum je ipak prava stvar. Inace, ta varijanta sa pakovanjem i stavljanjem pod sifru mi neodgovara i zato sto mi podaci koje zelim da sakrijem trebaju za koriscenje tako da ako ih zapakujem i stavim pod sifru, tesko da cu moci tako brzo i lako da im pristupim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
mob
Nokia N70
Ja sam to koristio 10000 puta dosad... A ideja sa zipom isto nije losa, i to sam radio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Najbolje ti je bre da skineš od DNJ COMPANY program, mislim da se zove LOCK 2.0, skini ga odličan je, na srpskom a nema nikakvih problema..

(to ti je opet, kad realno pogledaš, najbolja zaštita)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.