Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:50:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Zabranio bih:
G17+
DS
DSS
LDP
PSS
SDP
SPO
SPS
SRS
Nijednu
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana politickih stranaka???  (Pročitano 20236 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Apple Iphone 5
DSS moze uvek da racuna na 8-10% birackog tela.
Sada vise ne. Preletaci se vracaju jer plena nema a stari clanovi su iskompromitovani.
Po Srbiji su u koalicijama sa SRS. Jocic je krio da je obicna lopina.Dogurao, posle odlaska Batica i Marsicanina do prvog podpredsednika.
Sam Kostunica je dogurao da ga vodaju po vasarima.Izlaktao se Parivodic koji je deset puta gori i opasniji od Velje.
Metiljavi kada je video da je podizanje standarda i razvoj, veoma teska stvar odlucio da nastavi politiku koju je najvise kritikovao, svog prethodnika Milosevica. Voja je najvece razocarenje i potvrda da kod Srba smena vlasti ide nozem, metkom ili u najblazu ruku silom i ruljom.
Karadjordje,Mihajlo, Milan, Aleksandar Obrenovic, Aleksandar Karadjordjevic, Petar Karadjordjevic, Sloba, Djindjic i evo sada opet vlast se ne daje ni po koju cenu.Za metiljavog kazu da nema izbora dok ne odbrani Kosovo. Dakle u svojoj opijenosti vlascu hoce jos 500 godina da vladaju dok eventualno ne vrate Kosovo? Mora radovanjska sekira da proradi pa to ti je. Nema kao kod Turaka 'svilen gajtan'.
Alo decko, za njih glasaju oni koji su razocarani radikalima kao nacionalistima a koji u Voji vide cvrstu nacionalnu ruku. Takvih ima mnogo.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Треба забранити рад оних странака које се отворено залажу за распарчавање земље.
Mozes mi reci po svom misljenju koje su te stranke?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
тренутно : ЛДП, ЛСДВ,  СДУ као и неке партијице шиптарчића из Прешевске долине!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Треба забранити рад оних странака које се отворено залажу за распарчавање земље.
Mozes mi reci po svom misljenju koje su te stranke?

po meni SRS, SPS, DSS.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
po meni SRS, SPS, DSS.

па ти би укинуо 60% политичке сцене државе ,док ја причам о 6%!!!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Ne bih ukinuo, ali one ne rade nista konstruktivno u cilju odzavanja Srbije. Zabranio bih SRS, jos sam se ranije izjasnio zasto.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ја кажем да је разлика између ЛДП и РАДИКАЛА веома мала, с тим што радикали бар не руше државу као ви! Обе странке су изузетно ЕКСТРЕМНЕ ,једна је крајње левичарска а друга крајње десничарска партија, једна је фанатично националистичка странка док је друга фанатично грађанска! исти сте бре! мајстори скандала и измишљених атака на председнике и сплеткароши!а о криминалцима и брзим момцима у врху странке да не причам!
« Poslednja izmena: 19. Apr 2007, 11:27:21 od bambyle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Dobro, a zasto do sada nismo sve srpske zemlje izgubili zbog SPS i radikala? LDP nije postojao.
I zasto zatezanjem koje vodi u rat, radikali ne rasparcavaju zemlju?
LDP je jasno rekao da je Kosovo vec izgubljeno, ko se rodio posle 99-e, neka cita knjige da je to bio rat i da je Kosovo preslo u suverenitet medjunarodne zajednice.
Cekalo se jos 7 godina i evidentno Srbija ne cini nikakv zaokret za svoje Srbe a taman za Siptare!
Evidentno da Srbi nece da se kurtalisu ideja neke Velike Srbije, to se vidi i po nacinu glasanja. I onda sta?
Ovde je sada pitanje ko rasparcava zemlju?
LDP koji je rekao da je novi ustav grozomora ili ostali koji koristeci novi ustav blokiraju institucije drzave shodno novom ustavu?
Da li iko zna zasto se stara Juga raspala a da se ne racuna secesija?
Zato sto je bio blokiran ustav (glasanje 4 na 4) i drzava prestala da postoji, jer nije imala ustavno resenje za takvu situaciju.
To je bilo medjunarodno pravno tumacenje.
Danas Srbija ima blokiran svoj ponosni radikalski ustav.
Blokiraju ga predesednik, predsednik vlade i predsednik najjace stranke a ostavljaju zakonodavnu vlast u rukama jedne vestice koja je kumovala milenijumskoj pljacki Srba.
Hajde pametnice, ko rasparcava zemlju?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
лдп фашисти који су проистекли као и остала гов$на из најгоре странке у Србији -ДС
сви су иста багра а најгори је ЛДП јер су отворени србомрсци и антисрби!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Izgleda da je ljudima na forumu manje poznato da se glasovi ne dobijaju stampom, ili pojacanom propagandom.

Izgleda da to nije jasno ni vama iz LDP...
Posle presinga u medijima, situacija se okrenula protiv vas...
Ako cemo iskreno... vase delovanje na ovom forumu je totalno promasilo metu...
Cak i osobe koje su nekih umerenijih ubedjenja razvile su veliki otpor prema vama...
Da sumiram... svi vas mrze... od krajnje levice do krajnje desnice...
Jedini plus (ali ne i za vas i zemlju) je cinjenica da ce upravo zbog te radikalizacije stavova, vise ljudi glasati upravo za radikale...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 18:50:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.