Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:53:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zab’o glogov kolac u Miloševićev grob  (Pročitano 25478 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Ne,nego nas vole i žele nam prosteritet i ekonomski naapredak,samo pazi kad okrećeš

leđa tim tvojim prijateljima,imaju oni jednu alatku koja se zove"Kama",to se kod njih generacijama prenosi

i vrlo rado je koriste.
A izgleda da više voliš da se dopadneš drUgarima iz Zagreba,nego ovde gde živiš,ali zapamti,oni nemaju pravo
glasa u ovoj zemlji i sigurno im nije stalo da BG i Srbija napreduju.
A ti prošetaj malo i po selima Hrvatske pa da vidiš šta misle,i još jednom,ne okreći im leđa.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
A izgleda da više voliš da se dopadneš drUgarima iz Zagreba,nego ovde gde živiš,ali zapamti,oni nemaju pravo
glasa u ovoj zemlji i sigurno im nije stalo da BG i Srbija napreduju.

ja imam izuzetno kvalitetan drustven zivot ovde gde jesam Smiley

Hrvati imaju pravo glasa u Srbiji  Smile naravno iz Srbije.

Normalnim je stalo da cela Evropa napreduje, bas kao i normalnima ovde. Ima normalnih svuda, pazite se.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Zato sam i stavio da 90%misli tako,a ne 100% posto.Ali u svakom slučaju u većini su oni koji nas ne vole sa njihove strane.

Pitaj drugare iz Zagreba da li oni imaju sličnu stranku,kao što je vaša ovde,da javno govore protiv "oluje"
ili da potpisuju deklaraciju gde prihvataju moralnu odgovornost za njihove zločine i sl.
ili samo slušaju o vašim akcijama ovde,tapšu te po ramenu,podržavaju te,jer sve te vaše(LDP) akcije
idu njima debelo u korist.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Pitaj drugare iz Zagreba da li oni imaju sličnu stranku,kao što je vaša ovde,da javno govore protiv "oluje"

sve njihove bitnije stranke su osudile zlocine u "Oluji"
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Da,ali vi tražite da država Srbija u parlamentu donese deklaraciju,tj.da država preuzme odgovornost.

To je veoma bitna razlika,drugo je to što stranke daju raznorazne izjave u ovom ili onom momentu.

A jesu li ti tvoji drugovi lično osudili njihove akcije,ili se ponose njima.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
a to što ti ovaj kaže to ti misle 90% Hrvata.

bila neka anketa?

Citat
A i za peticiju ne misle ništa lepše,već se isčuđuju i smeju kakvih ideja i likova ima kod nas.

imam puno prijatelja u Zagrebu Wink znam kako tamo se tamo razmislja.

тамо се тамо се како се тамо се тамо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi ja se secam kada je Seselj nosio glogov kolac i isao za kucu cveca. Nije stigao unutra naravno.
On je hteo da svog generalnog sekretara izbaci iz kuce cveca.

Sto se tice deklaracuje u parlamentu, trebalo bi da se naznaci da postujemo odluku suda, da zalimo za dogadjaje koji su se desili i da cemo sve uraditi da krivci za taj zlocin odgovaraju. Ta tenzija koju uvode dacic i Nikolic oko osude svih zlocina, je za internu upotrebu.
Dacic je trebao da zna kada se dogodio Bratunac, da su trebali da uloze malo para da se to iznese na videlo, da se tuzi sudu, da se uradi sve moguce da se trazi osuda, a ne sklanjaju pare na Kipar, pa da im  to bude skupo.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 16:17:51 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
To je otporaško maslo,a pola otporaša je u LDP-u,a to što ti ovaj kaže to ti misle 90% Hrvata.

ne, ne, ja kazem da pola otporasa radi za CIA, strani spijuni i NATO placenici, kuju zaveru nevidjenih razmera protiv Srba  Smile Smile Smile Smile Smile koju svet do sada nije video Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223
To je otporaško maslo,a pola otporaša je u LDP-u,a to što ti ovaj kaže to ti misle 90% Hrvata.

ne, ne, ja kazem da pola otporasa radi za CIA, strani spijuni i NATO placenici, kuju zaveru nevidjenih razmera protiv Srba  Smile Smile Smile Smile Smile koju svet do sada nije video Smile Smile

kinfa ti kaj ih spikas otporasi ne rade ni za kog. to ti je talog koji je za male novce,  malo neta i kavicu spreman prodat svoju blizu i dalju familiju ak treba. srbijanci su tu nebitni, mogu bit i eskimi. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Taj otporas je najobicnija budala od coveka.Sramoti i sebe i svoju nekadasnju organizaciju.
A,sta da se radi...?Valjda ce policija da ga prevaspita,ili je i za to vec kasno.Ocigledno nije naucio sa razumevanjem onu pesmicu o kojoj se ranije trubilo po svim medijima sa nazivom "tolerancija".
Samo,brine me da takve budaletine ne daju povoda politickim protivnicima Z.Djindjica da ucine tako nesto.Cisto radi osvete...I onda ima da se ustali jedna moda po svim grobljima sirom zemlje. Smile Komsija komsiji ce da zabada kolceve u grobove bliznjih,sve u zavisnosti od stranacke pripadnosti.

Treba ga dobro kazniti za primer da se zaraza ne prosiri.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2007, 11:28:59 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 12:53:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.