Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: za zenski spol ( trajna sminka i ostalo)  (Pročitano 4927 puta)
09. Dec 2005, 01:34:59
Clan u razvoju

Hosh Boba?

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eh danas sam "napumpala " usne , ono izgledaju gotivno pravo ali koja je to bol bila.....awwwwwwwwwwwww e burazeru samo sto mi oci nisu ispale, uzas i evo sad kako je otok spao izgledaju napucane pravo ali vidim da su od igle ostale modrice istokao da me neko pendrekom spucao...kaze kozmeticarka : ma maco, samo stavi leda , proci ce to za dan dva" i tako moram da nosim tamni karmin koji nikad u zivotu nisam nosila al nema veze. Uglavnom poenta ove teme je za sve zainteresovane djevojke tj. zene samo pitajte mene...bilo je i botox,i collagen i trajna sminka, ma dobro furam se na pamelu anderson hahahaha ne salim se , laze ustvari kazu mi da licem na nju samo nisam jos silikone ugradila.... bol do koske al sve za ljepotu...

Smile Boba
IP sačuvana
social share
Svakog dana, u svakom pogledu sve vise napredujem...Sjecas li se Dolly Bell
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple 15
saljem u lepota-zdravlje..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Eh danas sam "napumpala " usne , ono izgledaju gotivno pravo ali koja je to bol bila.....awwwwwwwwwwwww e burazeru samo sto mi oci nisu ispale, uzas i evo sad kako je otok spao izgledaju napucane pravo ali vidim da su od igle ostale modrice istokao da me neko pendrekom spucao...kaze kozmeticarka : ma maco, samo stavi leda , proci ce to za dan dva" i tako moram da nosim tamni karmin koji nikad u zivotu nisam nosila al nema veze. Uglavnom poenta ove teme je za sve zainteresovane djevojke tj. zene samo pitajte mene...bilo je i botox,i collagen i trajna sminka, ma dobro furam se na pamelu anderson hahahaha ne salim se , laze ustvari kazu mi da licem na nju samo nisam jos silikone ugradila.... bol do koske al sve za ljepotu...

Smile Boba
Ugradi i silikone pa nam javi kako je bilo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Hosh Boba?

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Bice ali ne silikoni, izasao je novi produkt koji se zove restalyn i umjesto citave procedure silikona , ova se tecnost daje inekcijom i time dopunjava velicinu i oblik grudi. Jako prakticno zar ne. Kosta oko $2000 za solidnu velicinu recimo 36C Smiley Ako treba uzecu kredit pa cu ih kupit hahahaha
I jos jedna vazna cinjenica ovaj produkt nije ni slican silikonima koji se mogu " prepoznati i napipati" dok je restalyn tecnost ( gel) koji popunjave sve jednako. Yayyyyyyyyyyyy

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Moze jedno glupo pitanje?
Koliko se osecas bolje (sigurnije u sebe, ili sta vec?) sa "stranim telom" u sebi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stavi nam sliku tamo medju clanove pa da te i vidimo  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Hosh Boba?

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Stavicu sliku samo da mi ova modrica s donje usne prodje ...to je od uboda inekcije...mamac Smiley 1 al nece dugo dan dva, i proci ce !

Pa ce biti ono ko kod nas u Sarajevu " Cao lutko ja sam Sutko, na tebe sam ono pravo puko" hahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

j never lose...j just choose not to win

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10106
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile  ajd za dan dva  Smile
IP sačuvana
social share
...burn,like fire in Cairo...

ko igra za raju...i zanemaruje taktiku...zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku...
p.s; Avionu Slomicu Ti Krila. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Hosh Boba?

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 36
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 To nije strano tijeo kuzis, tekucina koja je napravljena od prirodnih sastojaka ustvari sastojci koji nestite kozu. Zato nebi nikad silikone ugradjivala jer su oni jako opasni osim toga nebi prosla kroz tu operaciju da su djabe. A sto se tice kako se osjecam??? Svako zensko po mom misljenju treba da vodi do sebe kolko god ima mogucnosti. narocito zene koje se udaju pa se zapuste i ne lice ni nasta..to mrzim. Ja sam vec u braku 2 godine i svaki dan tezim tome da izgledam bolje, ali ipak solidno, elegantno i sasvim prirodno. da mi nebi muz i usne i sise iscupao hihihihi sve ima svoje granice tako da nastojim da se nista ne primjeti a potom da izgledam bolje...zasto da ne????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Iskreno,ja sam pre i za "gradjena ko lamperija" izgled nego za plastiku, pogotovo sto mislim da izgled ne cini coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.