Cg - ako ti to smeta kao i meni pitaj moderatora vladu85 zašto instalira teme uvredljivog sadržaja i teme koje šire mržnju.
Tema Hrvatska genocidna tvorevina je trebala biti instantno zatvorena. Pa pogledaj samo temu koja je u naslovu i locku a zove se Proustšaka propaganda....
Za ovo što ovaj podforum postaje...velik dio odgovornosti nose moderatori koji stavljaju takve teme.
Cornix me pisi postove jedan za drugim kao prvo. Kao drugo ako nekoga vredja tema "Pro-ustaska propaganda" ne govori nista o Hrvatima u celini vec o Ustasama. Ako se neko nasao prozvan onda nek stavi prst na celo
Ajmo na temu. Ne beri ti brigu sta je zakljucano i sta bi trebalo biti zaklucano. Amas toliko tema gde mozes da kazes sta imas ali naravno u skladu sa Pravilnikom
Svaka cast samo mogu izreci SerbianFighteru na ovom temi....napokon nekoga tko zeli da se normalizuje komunikacija izmedju nas clanova na ovoj temi...
Ja ljudi shvatam Srpski Nacionalisticki forum kao jedan dio foruma gdje bi ljudi koji stvarno vole Srbiju trebali pricati o njoj kao naprimjer sto je Vlado napravio ono Serbian ~ Finest country ... to je meni nacionalizam ne ruzan poput onoga gdje se pljuje po drugima nego bas ono da kada dodjes na ovaj forum da vidis zasto su Srbi ponosni na svoju zemlju...to je meni lijepo.
Ovdje ocekujem da moderatori su tu da ljude upozoravaju na bilo kakav ispad na nacionalnoj osnovi i da nema sirenja mrznje ili vrijedanja...
Ja pod broj jedan jos uvek ne mogu da razumem sta vi Hrvati i Muslimani uopste trazite na ovom delu foruma. Koji je to psiholoski trip da dolazite ovde i da se prepucavate sa nama Srbima. Je'l vas to lozi, je'l mislite da ste vece face, hocete jos malo da likujete jer ste dobili rat, pa dok smo pricali o stanarskim pravima, me nisko podjebavate, kao ako nisi ucestvovao u pobuni onda cemo mozda razmisliti , a lepo sam rekao svoju situaciju i to da sam ziveo samo sa kevom. Pa onda ti @tiger-u dolazis na temu "Da li su Crnogorci izmesljena nacija", sta te boli qrac. To je Crnogorsko-Srbijanski odnos i sta ti tu imas pametno da kazes jer ne poznajes nimalo situaciju sto si i dokazao svojim postovima na toj temi. Sta mene boli qrac za to sto se vi i Slovenci sporite oko onog zaliva kod istre ili jos neke sporove koje imate sa njima. Sta ja tu imam da kazem. Treba malo svi da se preispitate sta koji qrac radite ovde. Pustite nas lozane, cetnike, mentole, kako god hocete, da se mi lozimo na miru. Uopste nemate nikakvog razloga da dolazite na ovaj deo foruma, jedino ako vas podjebavanje ne zabavlja, a u tom slucaju onda trebate da potrazite profesionalnu pomoc.