Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 08:35:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 195
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za Nislije !!!  (Pročitano 123608 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
Ovom gradu je mnogo stosta potrebno!!! I kao drugi grad po velicini u Srbiji zasluzuje da bude vise razvijen!!! I da se vlasti malo vise preorjentisu na Nis i na jug Srbije!!! Mislim da nema nikakvih dogadjanja, da bioskopi ne rade kosto treba, da pozoriste jedva funkcionise, da nemamo fudbalski tim u prvoj ligi, da se u Nisu koncerti mnogo slabo odrzavaju, manje vise i nema gde ljutski da se izadje!!! mnogo ima problema i mnogo toga ne valja i ne funkcionise kosto treba!!! Kazite vi svoje misljenje!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Ovom gradu je mnogo stosta potrebno!!! I kao drugi grad po velicini u Srbiji zasluzuje da bude vise razvijen!!! I da se vlasti malo vise preorjentisu na Nis i na jug Srbije!!! Mislim da nema nikakvih dogadjanja, da bioskopi ne rade kosto treba, da pozoriste jedva funkcionise, da nemamo fudbalski tim u prvoj ligi, da se u Nisu koncerti mnogo slabo odrzavaju, manje vise i nema gde ljutski da se izadje!!! mnogo ima problema i mnogo toga ne valja i ne funkcionise kosto treba!!! Kazite vi svoje misljenje!!!
Izvini, koju osnovnu i srednju skolu si zavrsio?
Ne kaze se "mnogo stosta" nego "mnogo toga".
            ne "preorjentisu" nego preorijentisu".
            ne "kosto" nego "kao sto".
            ne "ljutski" nego "ljudski".             Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Kada kucam na forumu  od brzine ne obracam paznju na pravopis, mislim da je vazno sustina onog sto napisemo! Hvala na ispravkama! Uzgred zavrsio sam gimnaziju i studiram tako da se ne sekiraj za moju pismenost!!! Nego napisi nesto korisno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Fuck The Cola uck The Pizza All We Need Is Gibanic

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Za razvijanje grada je kriv gradonacelnik. Kada je trebalo da se pravi Aqua park trebalo je samo da da zemljiste gde ce da se pravi on nije hteo, pa je zbog toga aqua park napravljen u jagodini. U Niškoj banji je trebalo da se renovira neki hotel neznam kako se zove (kada se podje preko brda za gadzin han sa desne strane) kako bi kosarkaska reprezentacija mogla tu da dodje da ima pripreme za prvenstvo (da li nasa reprezentacija ili neka druga ne znam), za Nisomniju nije hteo da da pare nego je rekao organizatorim da nadju sponzora a on njima tvrdjavu da mogu da na prave Nisomniju kada se Duvanska javila kao sponzor onda je Gradonacelnik rekao da treba da zakupe prostor odnosno tvrdjavu, od kada je Smiljko gradonacelnik nije organizovan docek nove godine... a toda nema gde da se izandje nije bas tacno kada zivis u nekom 20 i kusur godina i znas svako cose naravno da ce sve da ti bude dosadno, isto je sa vecim gradovima ortak iz beograda isto to kaze da i tamo nema gde da se izadje a kada dodje ovde u nisu sve mu je zanimljivo i odusevljen ja maximalno. Bioskkopi nigde e rade kako treba zbog piraterije. Pozorista to je vec druga prica jer bi narod radije ostao kuci da gleda televizor nego izasao u pozoriste da odgleda neku predstavu. A da ako se ne varam i zooloski vrt je trebalo da se napravi ali kao sto svi vidimo ni od toga nema nista.
IP sačuvana
social share
Fuck the Cola Fuck thi Pizza all we need is Gibanica
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6220
Nis definitivno ima potencijal da bude vise nogo sto trenutno jeste.
Ali ono sto mene brine je natalitet. Znam da je tema dosta komleksna, ali nikad necu da zaboravim kada sam vodio moju sestru kod doktora. U celom hodniku doma zdravlja u delu za pedijatriju su bila Romska deca. Ja nemam nista protiv njih, ali mozete da zamislite koji je to osecaj kada se u svom domu zdravlja nadjete vi ,sestra i 15 Roma  i to u delu za pedijatriju. 
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Da, i meni se cini da odkako se zadnji put promeni garnitura na vlasti, grad stagnira. Pa kada pogledamo samo vreme Mileta i kasnije Cirkovica, sta je sve u tom kratkom vremenu izgradjeno, ... Na koji nacin i kako su uspeli njihov problem, ali sada takoreci jedva vidim po koji gradjevinski kran. U redu za mstove, po koja ulica, ... Ali nista nije ucinjeno da se grad uzdigne od nekave palanke. Ne moze se samo na osnovu velicine ili istorijata sticati ime, polozaj itd.
A moguce, sa jedne strane, da je prob. i u ljudima. Ako neko Parizaninu, ili Londoncu, Rimljaninu kaze nesto ruzno o njihovom gradu, u najboljem slucaju dobicete psovanje. Isto recite nekom, pravom, Beogradjaninu ili Novosadjaninu, ... procicete isto. A ovde ako ucinite tako sto, koji su odgovori, boli me k**c, sta me briga, stami puca k***c, mako ga j***e, ...  Gde je ta ljubav i privrzenost svom gradu, zelja za njegov napredak i prosperitet ??
Ranije pre prvog i izmedju dva svetska rata je bio znacajniji, i ljudi bili privrzeniji nego sada. Bar mi tako izgleda, mozda gresim. Ali da se treba promeniti dosta toga, definitivno treba.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 11:26:20 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Slazem se sa vasim komentarima! Moze Nis mnogo bolje!!! I nadam se da ce ubrzo sve doci na svoje mesto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Kada kucam na forumu  od brzine ne obracam paznju na pravopis, mislim da je vazno sustina onog sto napisemo! Hvala na ispravkama! Uzgred zavrsio sam gimnaziju i studiram tako da se ne sekiraj za moju pismenost!!! Nego napisi nesto korisno!
Pa na ovoj temi ima da obracas paznju na pravopis, da se zna da su Nislije pismeni i vise nego sto treba. Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37023
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
Zastava Ниш
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC U 11
U pravu si fatalan, ranije dok sa chatovao uvek me je neko sa strane startovao sa pitanjem šta ima u Niš i naravno tu počne svađa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 195
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Mar 2026, 08:35:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.