poplashili fenove moje omiljene teme kako mozete spavati tako ... nemojte se bojati fenovi slobodno ozivite temu na vash tokijo nachin.. za mene ste neshto posebno
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Hm....bice da su 'fenovi' vec popili svoje case mleka, culi price za laku noc, i sad pajke (spavaju)...a ja ovde blatim Schnappi, das kleine krokodila....ovaj, Tokio hotel.....ih, meni to sve isto....
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Vau...i ja sam kuburila sa parama za taj najnoviji (prvi i poslednji) cd Tokio hotela...prvo sam se nadala da ce mi neko kupiti za rodjendan, al niko nema te pare (znas ti, bre koje su to face?), a i odma' se razgrabili kod nas, a steta je da tucem maloletnu decu samo da bi ja zadovoljila svoje egoisticne potrebe za doticnim cd-om, doticne grupe.....
Sta mislite, hoce li TH hteti da ikad odrzi koncert kod nas? (taman bi trajao 15 min. da izvedu sve+bis....) Evo, mozda bi Stonsi hteli da budu predgrupa....
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Hm....bice da su 'fenovi' vec popili svoje case mleka, culi price za laku noc, i sad pajke (spavaju)...a ja ovde blatim Schnappi, das kleine krokodila....ovaj, Tokio hotel.....ih, meni to sve isto....
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin