"ceo zivot vozili najbolja kola, k**** najbolje ribe, a sad kad se kita vise ne dize, ajde da sredjujemo racune!"
Bio sam clan izborne komisije u jednom selu! Isli smo u neku kucu gde zivi neki tip sto ima 101 godinu. Lezi u krevetu i umire. Kad su ga pitali za koga ce da glasa rekao je " Za Slobu".
Ja jednostavno nemam reci,veceras je umrla svaka moja nada da ce jednom i Srbiji svanuti i da cu se jednom vratiti kuci.Sad mogu da kazem da me Srbija nece videti jos dugo dugo,a ni Radikali :x
Pa to i jeste najveci problem...Sjebali drzavu i sad jos oni nesto pricaju...Moj stari kaze da pravo glasa treba da imaju ljudi do 50 godina i gotovo...Oni nama kroje buducnost u tome i jeste problem....
SRS ... hteo sam za jednu malu stranku, ali posto necu da prosipam glas u prazno od dece koja su ostala srs mi je ipak bio najbolja solucija. Svi koji nesto pricaju kako ce da sjebu drzavu, nek otvore malo oci i nek shvate da ne moze gore da bude.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!