Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 13:04:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko zasluzuje poverenje?
SRS
16.8%  (18)
DS
13.1%  (14)
DSS
16.8%  (18)
G17
1.9%  (2)
LDP
9.3%  (10)
SPS
0.9%  (1)
NS
1.9%  (2)
LSV
1.9%  (2)
PUPS
0%  (0)
SPO
0.9%  (1)
SVM
0.9%  (1)
SDP
0.9%  (1)
JS
0%  (0)
ZZ�
0%  (0)
DSHV
0.9%  (1)
DHSS
0%  (0)
NL
0%  (0)
DLR
0%  (0)
PVS
0%  (0)
SLPS
0%  (0)
PZDD
0%  (0)
BDSS
0%  (0)
SDU
1.9%  (2)
SNS
15.9%  (17)
Neću glasati - Osnovaću sopstvenu stranku
15.9%  (17)
Ukupno glasova: 107
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za koga glasate?  (Pročitano 27420 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
izaci cu na izbore i na listicu cu da napisem "napasete mi se muda ko zeka kelerabe" Smile Ali posto nema ovaj odgovor moj odgovor na ovoj anketli je necu glasati.

A,ne.
Ja uvek pedantno glasam.Jednom za Vuka,drugi put za radikale,treci put za Kostunicu i tako u krug.Striktno za opoziciju..ne znam ko mi  je sad na redu ali Vuk ne moze posto je na Vlasti,trenutno.
Jednom sam na mom birackom mestu dosao cak i pre penzionera..u 8.00 ja bio tamo.
To mi postalo malo dosadno(nigde nikog nema),sad cu da glasam negde poslepodne.
Jednom sam cak glasao za Vuka i veselio se sa radikalima ispred Magistrata u Zemunu posto su oni dobili Izbore,taj isti dan.Naravno to radikali nisu smeli da saznaju inace bi me lincovali tamo,Taxi i pravac magistrat-bilo bas veselo,ono pobednicka setnja pa kad se pojavi neki ldp-ovac na prozorima Zemuna mi svi "buuu derpe,buu"
Normalno da sam znao da Vuk nece i nema izgleda da dobije ali sam mislio da im izboksujem cenzus pa da se oni svi udruze..hmm ,nije bilo tako..Kostunica napravio Vladu sa gey17  Smile

Jednom,dodjem ja tako rano ujutro..pedantno onaj sprej,licna karta,glSACKI listic,,uputim se prema paravanu kad ona u centru stola"Stoj,ti ne mozes da glasas,istekla ti licna karta".Stanem i mislim se"kako istekla ,izvadio licnu pre nedelju dana".Okrenem se okolo,njih 20 i vise sedi u skolskim stolicama porred zidova..svi cute i gledaju me...ukopam se tako u mestu..ni makac.Opet ova:"Gospodine Predsednice,(predsednik izbornog mesta)recite mu da izadje",obraca se tamo nekom u uglu,ovaj mi to ponovi,ja sta cu..izadjem.
Izadjem napolje,pogledam u moju sosptvenu licnu i lepo pise-datum izdavanja pre nepunih 7 dana.Udjem opet unutra"imam sprej"kazem onom brzo i pravo kod Predsednika"Gosn.Predsednice ja imam pravo da  glasam,pogledajte" Gosn,Preds.pogedao i glasno kaze "Ok.,on ima pravo"..
Imam Pravo,too..daju mi opet onaj glasacki listic i ja obavih tu gradjansku duznost.

Kakvi tek idioti rade  u tim izbornim komisijama,da mi je znati?
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Sve je to banda,i nemas pravu stranku u Srbiji trenutno,sa konkretnim programom kako uraditi nesto "pametno" u Srbiji.Mislim kada bih se sada organizovali izbori u Srbiji da bi pobedila SNS,a da bi Radikali zabelezili najlosiji rezultat.
Не слажем се за радикале али боже мој свако има своје мишљење.
Мислим да су они као што је неко већ примјетио поприлично у успону мада СНС-а тренутно (а то си
написао) има предност код већине грађана у односу на све остале странке па и СРС-у.

1. СНС
2. СРС
3. ДСС
4. ДС
5. остали су маргинални по броју гласача у Србији.

Између СНС-е и СРС-е је веома мала разлика с тиме да предност дајем СНС-и али веома малу.
Имаће од 25-30% и једни и други.
ДСС-е неће добити више од 10-так % гласова.ДС-а неће добити више од 8% гласова.
Ко пређе цензус правиће владу са некиме од ове четири странке.
Значи уколико срби буду излазили у мањем обиму од осталих опет ће власт чинити они који
не заступају ставове већине грађана Србије.

Срби обавезно на гласање.Свака опција је боља од садашњег стања.

Jos kad bi ovaj forum gde se fasisti okupljaju bio reprezentativan, mozda bi tako i bilo. No, gledajuci realno bice nesto ovako:

DS - 30%
SNS - 25%
LDP - 10%
DSS-NS - 7,5%
SPS-PUPS-JS - 6%
G17 plus - 5,5%
+nacionalne manjine

Vladu ce praviti DS-LDP-G17-nacionalne manjine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Citat
1. СНС
2. СРС
3. ДСС
4. ДС

јетју...немој молим те...радикали у задњих годину дана на поновљеним локалним изборима нигде нису прешли цензус...можда грешим...можда су прешли у једној или две општине али је и то било на мишиће

а ти квладе не лупај...кад чеда буде имао 10% тада ће николић имати 85%
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Jos kad bi ovaj forum gde se fasisti okupljaju bio reprezentativan, mozda bi tako i bilo.

Jebali ti svi koji se na ovom forumu okupljaju mater, pošto ona sigurno nije derpe. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Jos kad bi ovaj forum gde se fasisti okupljaju bio reprezentativan, mozda bi tako i bilo.

Jebali ti svi koji se na ovom forumu okupljaju mater, pošto ona sigurno nije derpe. Smile Smile

Mozes jebati samo svoju. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Vid'o sam po štapu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Mozes jebati samo svoju. Smile

Kako za sve ima spreman odgovor jbt... Smile Smile
Doskoči to.... Smile

Ali što se ja čudim

A godine '97:

1997.

* Čeda Jovanović:
      "Ja sam kao Crni Guja – volim da pričam sam sa sobom da bih čuo nešto pametno!"
« Poslednja izmena: 14. Apr 2010, 09:53:42 od Manzarek »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
1. СНС
2. СРС
3. ДСС
4. ДС

јетју...немој молим те...радикали у задњих годину дана на поновљеним локалним изборима нигде нису прешли цензус...можда грешим...можда су прешли у једној или две општине али је и то било на мишиће
Неће ово бити локални мада је могуће да гријешим али не гријешим сигурно ако кажем да
гласове неће дати шиптарима либералима. Smile

Sve je to banda,i nemas pravu stranku u Srbiji trenutno,sa konkretnim programom kako uraditi nesto "pametno" u Srbiji.Mislim kada bih se sada organizovali izbori u Srbiji da bi pobedila SNS,a da bi Radikali zabelezili najlosiji rezultat.
Мислим да су они као што је неко већ примјетио поприлично у успону мада СНС-а тренутно (а то си
написао) има предност код већине грађана у односу на све остале странке па и СРС-у.

1. СНС
2. СРС
3. ДСС
4. ДС

Између СНС-е и СРС-е је веома мала разлика с тиме да предност дајем СНС-и али веома малу.
Значи уколико срби буду излазили у мањем обиму од осталих опет ће власт чинити они који

Знаш да сам ти 100 пута објаснио како ти је отац фашиста а кева шиптарска курва. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9

1. СНС
2. СРС
3. ДСС
4. ДС

Jos kad bi ovaj forum gde se fasisti okupljaju bio reprezentativan, mozda bi tako i bilo. No, gledajuci realno bice nesto ovako:

DS - 30%
SNS - 25%
LDP - 10%
DSS-NS - 7,5%
SPS-PUPS-JS - 6%
G17 plus - 5,5%
+nacionalne manjine

Vladu ce praviti DS-LDP-G17-nacionalne manjine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Popusite ga vi meni malo, ako vam je stalo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Popusite ga vi meni malo, ako vam je stalo. Smile

Smile Smile Smile Smile

čobane

evo da se smiriš   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 13:04:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.