srs-dss,nema mnogo pametovanja,nemojte se prodati za brasno i secer itd.
Bravo care! Tako je - sta ce nam brasno, secer, benzin... Sta ce nam hrana uopste - mozemo travu da pasemo... Sta ce nam vece plate - neka nam vrate one od 5 maraka u vreme radikala... Ako nisi primetio sarkastican sam, a ovo napominjem jer se bojim da sa takvim nacinom razmisljanja ne razumes o cemu ja pricam...
februar 2003: "Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj "Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic
mislim daj kakva glupost samo pogledajte stavove DS sve neutralno znaci svaki inace ispalo mi je da su mi stavovi priblizni LDP i DSS
Pa zar to upravo nije ono sto LDP pita - postavi ta pitanja nekome iz vrha DS-a i ako si pratio emisije na TV-u videces da su po svim tim vaznijim pitanjima bili neutralni... To je ono sto ne primecujes - da si stavovima blizi LDP-u, ali si dopustio da DS utice na tebe i ubedi te da glasas za njih iako su ti oni dalji po stavovima...
februar 2003: "Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj "Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic
znas kako ja bih glasao za dss da nije raspali kostunica predsednik i da ne seru previshe u zadnje vreme a sa LDP se ne slazem oko nekih kljucnih stvari ulazak u NATO iliti ulazak u EU pod uslovom priznavanja ne zavisnosti ili npr onde ima pitanje oko podsticanja pedera od strane zapada a nema odgovor koji bih ja stavio ili tako neke stvari
Ne mislis valjda na pitanje: "Zapad propagira homoseksualnost sa ciljem da uruši temelje srpske tradicije." Pa ovo je smesno koliko je tuzno razmisljanje... Kakve veze imaju homoseksualci sa srpskom tradicijom? Sto se tice NATO-a - zar te ne zabrinjava da sve zemlje koje nas okruzuju ulaze u NATO, a mi ostajemo izolovani, i da npr. u slucaju nekog (ne daj Boze) rata mi nemamo nikakvog saveznika... LDP je objasnio to sa nezavisnosti Kosova i EU - pod uslovom da Srbi udju u Kosovske institucije i da su im zagarantovana sva prava kao i Albancima i oko toga se slazem... Ako obezbedis ljudima normalan zivot dole, bolje je to nego beskonacno da se pate u prepucavanju 2 naroda...
mislim da oni podsticu homoseksualizam zato sto su bolesno drustvo a taj odgovor nema
ne mogu da budem u paktu sa nekim zbog koga sam pola godine svog zivota proveo po raznim "mestima" , ko je bombardovao postu u Uzicu 100m od moje kuce, zbog koga mi je pola porodice bilo u ratu i tako