Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 17:39:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za koga da glasam?  (Pročitano 8128 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Сваки пут када дођу избори ова глупост од сајта промоли своју главу. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Molim bez offtopica Janaa ako moze i da kazez rezultate... Poenta je da imate stav za nesto, jer ako stvarno nemate nikakav stav nemate za sta da glasate. Ta opcija je dodata ako bas nemate odgovor na neko (ne na sva pitanja) a detalje o tome kako su se izjasnile stranke povodom tih pitanja mozete videti posle odradjenog testa, tako da je test poprilicno realan tj. govori vam da li dobro poznajete program stranke za koju glasate...
ja sam namerno odgovorio svugde da nemam stav da bi pokazao koliko je taj sajt besmislen....kako je moguce da mi je izbacio ds? to znaci da i oni nemaju stav po pitanju bilo cega Smile
test nije realan vec pristrasan,pravljen sa namerom da bi se favorizovala jedna ili eventualno dve opcije Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
Izvinjavam se ali nisam primetio da nema ostalih stranaka - mislio sam da mi je izbacilo ove 2 kao najblize mojim odgovorima, a ostale da su bile ispod 50%...

Molim bez offtopica Janaa ako moze i da kazez rezultate... Poenta je da imate stav za nesto, jer ako stvarno nemate nikakav stav nemate za sta da glasate. Ta opcija je dodata ako bas nemate odgovor na neko (ne na sva pitanja) a detalje o tome kako su se izjasnile stranke povodom tih pitanja mozete videti posle odradjenog testa, tako da je test poprilicno realan tj. govori vam da li dobro poznajete program stranke za koju glasate...
ja sam namerno odgovorio svugde da nemam stav da bi pokazao koliko je taj sajt besmislen....kako je moguce da mi je izbacio ds? to znaci da i oni nemaju stav po pitanju bilo cega Smile
test nije realan vec pristrasan,pravljen sa namerom da bi se favorizovala jedna ili eventualno dve opcije Smile
Ne vredi da ti objasnjavam kako funkcionisu aplikacije zar ne - ovde ljudski faktor (tj. ljudska greska koju si ti izazvao) nije predvidjen...
IP sačuvana
social share
februar 2003:
"Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj
"Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic

12. mart 2003. - ubijen dr Zoran Djindjic.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_%C4%90in%C4%91i%C4%87
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Pa ja sam samo odgovarao sa slazem se i ne slazem se i opet dss
Znaci imao sam stav po svim pitanjim iako ja nemam pravo glasa  rekoh da vidim gdje bih bio po stavovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Izvinjavam se ali nisam primetio da nema ostalih stranaka - mislio sam da mi je izbacilo ove 2 kao najblize mojim odgovorima, a ostale da su bile ispod 50%...

Ne vredi da ti objasnjavam kako funkcionisu aplikacije zar ne - ovde ljudski faktor (tj. ljudska greska koju si ti izazvao) nije predvidjen...
nisam ja namestio  gresku....gresku je namestio onaj koji je pravio taj imbecilni program Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
evo ponovo DSS pa DS drugi a LDP treci a ostalih nema  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

58.7%
IP sačuvana
social share
Always lived my life alone,
Been searching for the place called home.
I know that I've been cold as ice,
Ignored the dreams, too many lies
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 204
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
zodiac jel ti to najvise sto se podudara jer 58.7% je stvarno malo...  Smile
IP sačuvana
social share
februar 2003:
"Olos ne moze jos dugo da vlada Srbijom, olos ce morati na dno duboke i mutne reke, gde mu je mesto!" - Vojislav Seselj
"Ako neko od vas vidi negde Zorana Djindjica, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom!" - Tomislav Nikolic

12. mart 2003. - ubijen dr Zoran Djindjic.

http://en.wikipedia.org/wiki/Zoran_%C4%90in%C4%91i%C4%87
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
LDP.

Jedino pitanje kod koga se ne slazem sa tom strankom je to sto sam ja u principu protiv NATOa (kao i svake druge vojne organizacije), dok je LDP za clanstvo..

Inace, zaista, ako pogledate stavove DSa, po svakom pitanju njihov stav je neutralan, naravno, po ovom programu.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

samo me gledajte

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 885
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni ispalo LDP, ali necu glasati za njih. Usput, test je katastrofalan, ali smo vec navikli na to da su losi testovi na tom sajtu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Nov 2024, 17:39:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: glasam
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.