pa ovo je uzasno umrla bih od straha kad bi se nasla sa jednim od ovih negde gde nema nikoga.A ovi tipovi kad prestanu vezbati i piti anabolike postaju opustene vrece sala.Ja vise volim malo vizljaste muskarce, onako cini mi se da su vise seksi nego ovi kiklopi.
prvo ana oni ne prestaju vezbati i uzimati steroide a i ove slike koje je stavio to je bas od mas monstera ali ima bodibildera koji na slikama izgedaju ogromno ali ima onih koji su skladno gradjeni i do 90 kg tezine e to je bodibilder
ja samo znam jednog koj je zgodan i za kojim padaju sve cure, bilduje ali nije ovoliki kao prethodnici,Ma frajer je strava visok je oko 19o. a izgleda leti kada se obuce u usku majicu bec rukava kao apolon.Mnogo zgodan lik.A jos je i lep.
ja ih znam dosta i nijedan en nosi uske majce , taj decko nije bodibilder sigurno oni su totalno OK likovi i nijedan se ne siri kao jak je i slicno , vecinom nose siroke stvar , stvarnost je totalno suprotna od misljenja koja vlada medju narodom
odvrato... samo muskarci mogu da vole nesto tako... generalno... ova tema je postala tema tipa: sta mali perica misli da zene vole da vide na muskarcu... koliko sam ja skapirala, prenapumpani misici su ono poslednje..
ja jos nisam bodibilder , nisam jos tako dobar kao ovaj gore ali nisam ni tako los , bolje sam gradjen od vecine ovih likova cije su slike ovde postovane ali moje slike tek na leto hahahahaha