ovi nisu ni prici onima od gore,iz njih ne rzraci nista posebno, nisu harizmaticne licnosti,cak sta vise neki deluju i odbojno.Npr. mel Gipson nije neki lepotan, stariji je glumac,nizak,itd, ali je pravo musko. Nesto zraci in njega sto nemaju njegove kolege.Cak je pre dve tri godine unazad proglasen najzgodnijim i najseksipilnijim glumcem u Americi i sire,sto je njemu delovalo smesno, ali on magnetno privlaci zenski pol.
naravno da razumem , drugo je ako ti ne razumes pa rekla je da mel gibson nije lepotan , ona poredi kako sada mel gibson sa momcima od 20 godina , neka pogleda slike kako je izgledao kada je on bio u njihovim godinama
Ja mel gipsona, obozavam, on je moj omiljeni glumac i veliki vernik ima 6 dece i ne vara svoju suprugu. Pravo musko. Nisi me rayumeo, rekla sam nije lep kao ovi mladji ali iz njega zraci unutrasnja lepota sto ga i cini to sto jeste.veruju mi ne bi imala nista protiv da imam jednog muskarca pored sebe njegovih kvaliteta. A mogu ti reci da su nam dan i mesec rodjenja, isit , samo sto je razlika u godinama.