Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za 24 sata je smak sveta, i niko nece preziveti...  (Pročitano 53968 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
uzela bi svoju decu u zagrljaj, tata bi nas sve zagrlio , ostala sa njima tako dok ne bi dosao kraj
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
Nokia 1800
Aj iskreno:

Prvo bih tupo i neverno posmatrao posmatrao pravoslavni krst. Zatim bih u suzama nabacio pesme na mp3 plejer... Pesme tipa Kamelot - Karma , Kansas - Dust In The Wind , The Doors - The End , Toše - Igra Bez Granica , Joe Satriani - Driving At Night , Moody Blues - Nights In White Satin , Balašević - Slovenska Carbon Based Lifeforms - World Of Sleepers , Led Zeppelin - Stairway To heaven  itd itd.

Zatim pokupim sve pare, odem do najbliže ribolovačke prodavnice, kupim sve što mi treba za pecanje za jedan dan, kupim u samoposluzi nešto za sebe da pojedem, sve (ili "svo"  Smile ...verovatno bih uzeo i neku gramatiku srpskog jezika da vidim da li se kaže "sve vreme" ili "svo vreme" ) vreme slušajući onu muziku. Zatim bih sa tom opremom go i bos otišao da skačem bandži na adu. Posle toga pravac pecanje. Na pecanju bih razmišljao o tome šta sam sve mogao a nisam uradio...

...Verovatno bih plakao...kako god, na kraju bih došao do toga da nije ni bitno jer bez obzira na to koliko sam ja napredovao do sad, kraj se bliži ...osim ako do sad nisam izmislio neki anti-kataklizma štit (za šta je verovatnoća ravna nuli). mp3 mi je sve (ili 'svo'  Smile ) vreme uključen...čuje se: "...When all are one and one is all, To be a rock and not to roll." ... tu bih verovatno pustio suzu. Pecam do samog kraja... Svaka upecana riba bi mi skrenula misli sa kataklizme. To malo biće od jednog kilograma (koliko samo lažem  Smile Smile ...obično ne prelaze 300 grama) bi mi metnulo osmeh na lice kao Joker u filmu. Puštao bih svaku ribu nazad u vodu, jer kad si sportista, budi sportista do kraja.

Just a thought...

Smile Smile Smile

ja bih verovatno panicila (sto inace i radim  Smile ), a voljena osoba bi me samar...ovaj, pokusavala da smiri Smile

to je filmski našminkana verzija, nisi valjda ozbiljno mislila da bih tako reagovao  Smile

Ma pokrao bih šta stignem (počeo bih od Lotus Evore i završio negde kod Wally 118  Smile ) i sprdao bih se do kraja...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.53
uradila nesto zbog cega ne bih zazalila a zelim to godinama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Provela bih dan u caskanju s mamom Smile
Posto nju najvise volim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ma napravila bih najrazvratniju žurku, pozvala sve drage ljude, sve bivše momke, svakom sve priznala i provela se najluđe na svetu, a za sam kraj samo bila uz porodicu...
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
i posle tako prljava i opoganjena uz porodicu ??  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ko me voli više od moje porodice?
Ej, na off te prljave misli, to je samo žurka, za kraj
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
'a ti si rekla "najrazvratniju"  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Pa ja kao domaćica uzimam samo jagodu sa šlaga...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
au... daj zovi na tu žurku  Smile
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.