Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:09:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Dali Slusate Yu Hip Hop

Glasanje završeno: 03. Okt 2003, 19:20:22

Ukupno glasova: 10
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Yu Hip Hop  (Pročitano 8270 puta)
03. Okt 2003, 19:20:22
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Dali ima nekoga ko slusa Yu Hip Hop

www.vj-forum.de.vu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
heheheh ma to se nepita, 95% od ovog foruma ponekad slusa hip hop jel je samo cuo    
IP sačuvana
social share
Evane ;0) :peace:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Evane

Pa znas da ti kazem u pravu si ali ima eto ljudi koji vise i manje volu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ovako... skromno... evane ni ne zna sta je domaci hip hop posto je cula gru-a i par stvari a za momke koji stvarno bacaju rime rekla je da ih ni ne razume. Sve je to ok, ali nemojte mi sliti pamet o domacem hip hopu.
Hip Hop u YU je danas na najvisem nivou u poslednjih 10ak godina, ali je to daleko jos od sveta. Pre svega teme koje se obradjuju su malo... pa izlizane. Izvodjaca ima, ima ih i previse ali su stravicno vecina nekvalitetni kao vokali tj Mc-evi ma koliko ok tekstove ponekad imali...
Trenutno... kod nas Nigrutin a i ceo Bad Copy su ok, vip je prevelika komercijala postao, bicarke ne rade nista konkretno, juice je uradio tesko smece od albuma, i ako inace nije toliko los, ekipe kakve su nekad bile vrh su raspadnute... eh da mi je danas BG i WITB.
Scena je ok, ali je komercijalizovana.... a to nije bas najbolje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
SerbianFighter

Vidi vidi kako se dobro razumes i ja ne volim komerzjala je sranje ja volim srpski undergraound hip hop
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ne razumem se ja u ovo nista vise i nista manje nego u bilo sta drugo, jednostavno znam neke ljude... Sindikat je prvi imao muda da krene javno da proziva, posle su krenuli ostali i ako se iza zidova mnogih stanova dosta toga slusalo i znalo... ali tuzno je sto su neki momci koji su zaista bili vrhunski... zajebi samo psovanje i pricu o gudri, grupe koje su bile realne , normalne zivotne... raspadose se...
Taj BG geto je imao tolko dobrih stvari... WITB takodje... gru je imao jedan dobar album, pa i juice pre cd-a je bio dobar, ali eto... bas steta
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Meni je Sunshine prava stvara, nazalost njihova karijera se zavrsila 1998 izdavanjem polukomercijalnog albuma sa slicnim spotovima, ali zato prva 2 albuma strava.

187, juice zbog njh treba uvesti hip-hop zatvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
sunshine je ok, mada to bas i nije hip hop, vise nesto tipa alternativni rok....

A 187 i juice... 187 za sebe kaze da nije hiphop, a i jasno je iz muzike da nije, odlicni su za kola, i za ispiranje mozga, ali ok... neki nisu cak ni za to.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Eto ja sam Fan od CYa ali folim da slusam undegraund hip hop znaci ljudi koji nisu toliko poznati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
Citat: SerbianFighter
Ovako... skromno... evane ni ne zna sta je domaci hip hop posto je cula gru-a i par stvari a za momke koji stvarno bacaju rime rekla je da ih ni ne razume. Sve je to ok, ali nemojte mi sliti pamet o domacem hip hopu.

Majke ti sta ti znas bre sta ja slu sam, ovde ti niko ne soli pamet samo kaze ono sto hoce, jel ja znam vise ili manje od naseg domaceg hip hop to je druga stvar.....  jos ni sam imala prilike da cujem nas dobar hip hop to je tacno ali volim vise da slu sam hip hop ili rap americki ili polski.....
IP sačuvana
social share
Evane ;0) :peace:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:09:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.