Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:03:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Dali Slusate Yu Hip Hop

Glasanje završeno: 03. Okt 2003, 19:20:22

Ukupno glasova: 10
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Yu Hip Hop  (Pročitano 8274 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kompresijom mozes postici smanjenje od 50ak posto maksimum, a to je opet preveliko za mail u nasim uslovima
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
pa onak se prijavi na mail kod www.gmx.at tu mozes da saljes pesme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije problem poslati covece, problem je sto mi imamo veze 56k, ili ti 7kb/s , sto je genocidno... treba nam 20-30 minuta jednu pesmu da skinemo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
u jebote pa dacu onak adresse de da skine pesme nisam znao da su vam mreze tako sporo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Nikad nisam voleo da zalazim u vode hip hop-a.
Cim neka grupa dobije LOVU.Odmah pocnu da se p..derisu,prilagodjavaju i sve ostalo.....
Ali to je u sustini isto za svu muziku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Evo podledaj mene ja rapujem mucim se sa sve da napravim nesto Standartno i da mi neko nudi paare ne intersuje me zato sto necu da furam od nekoga nesto nego ocu da pravim ja textove i da rapujem sta jeste a ne da mi neko da text i od isto sranjed a rapujem(droga kriminal) to je dosadno komerzjala je dosada ziva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
u jebote pa dacu onak adresse de da skine pesme nisam znao da su vam mreze tako sporo

Pa ja sam par puta rekao da je to tako... ovde 95% ljudi ima dial-upove... znaci 56k je maksimum, a ako imas i 36k ti si srecan covek posto su centrale za plakanje
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Nije frka uskoro ce da bude Polje ali eto onak neces vise mocid a skidas MP3 kasnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
Zipa sad.. Ovako.. danas nas hop je otisao dosta napred, samo samim tim se i vishe komercijalizuje, pogledajmo na primer nazad kroz vreme.. WITB, pa Gruov prvi album, pa Robin Hood, pa Full Moon, pa CYA onaj njihov album Cyazback, misim albumi koji stvarno jebu kevu i vredni slusanja, pa BG sa njihovim ono vishe block klinackim pricama ali radili na dobar nacin.. Znaci a pogledajmo sad Juice pooko je max, od albuma onolikog 2-3 pesme mogu da slusam, Shorty i on je dosta opao mada alum je dosta dobar.. Sindikat znaci oni su prvi poceli sa tim javnim prozivanjima kao ovo ono misim na vladu i to, samo njihov MCing je na dosta niskom nivou, znaci uvek neki nedostatci.. Al sad onda imamo BC koji su stvarno loodi samo i taj album dosadi jer sve se svodi na isto.. Ima tu sad i dosta mladih UG izvodjaca koji rade dosta dobro.. E sad skoro da zaboravim znaci taj Marchelo, lik koji je zaista po meni napravio jedan od najjachih albuma ikad ako ne i najjachi, jer decko liricki ubija, isto tako i flow, znaci to je ono kidanje kidanje kidnje nista vishe.. VIP necu da pominjem oni su prica za sebe, ortaci ovo ono, a picke nikad vece pokazali su to prosli vikend ali nema veze.. Znaci razvija se nash hop ali isto tako kako razvija i suvise se komercijalizuje, na zalost..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I po cemu se onda moj i tvoj stav razlikuje?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 19:03:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.