Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Youtube streaming i druge streaming platforme  (Pročitano 7891 puta)
12. Okt 2021, 21:21:09
Poznata licnost


Genije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3556
Zastava Podgorica
Pozdrav ljudi, prosto nisam siguran gdje da pitam ovo,

Ovih dana moram organizovati jedan online sastanak za više ljudi od čega ne pričaju svi srpski jezik. U početku sam planirao da se pretplatim na Zoom gdje sam saznao da moram mnogo više novca da platim da bih otključao opciju koja se zove Language Interpretation uz pomoć koje će osoba zadužena za prevod prevoditi simultano događaj a gost koji to treba slušati na drugom jeziku bi samo izabrao dati jezik u meniju i slušati na svom jeziku.

Kako je gotovo definitivno ova opcija otpala sobzirom da cijena dodatka prevazilazi dogovorenu cijenu sastanka, pokušavam da nađem alternativu. Jedna od opcija koje su mi pale na pamet mi je streaming na Youtube ili neku sličnu platformu gdje bih strimovao na dva kanala različite zvuke, ali ne znam kako bi korisnici mogli da izaberu baš onaj audio koji njima odgovara. Druga opcija je da nekako napravim dva različita streama u isto vrijeme sa jednog računara. Da li je ova stvar moguća nekako? I da se plati samo da nije preko 50€?

Nova ideja da ide na Skype komplet sastanak (dvoje je online, ostali su u istoj prostoriji) a da stranac dobija prevedeni zvuk nekim drugim putem. Imate li ideju za takav online stream ali bez kašnjenja zvuka.
« Poslednja izmena: 12. Okt 2021, 21:28:19 od ssaajjkkoo »
IP sačuvana
social share
Jedite govna. Nemoguće je da se milioni muva varaju.
Prva noć na vješalima je najgora
* * * * * * *
Ulazi Perica u kuću...
• Gde si, deda... šta to srmdi, je li deda... deda... deda... deeeedaaaaa, deeedaaaa bre...
Pogledaj profil WWW Skype Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.