Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 04:56:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Youtube DASH fajl  (Pročitano 3110 puta)
09. Jan 2014, 02:49:55
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Jel ima neko slican problem, vec par dana pokusavam da skinem nesto sa youtuba ali nikako da uspem, skida mi neki dash fajl. Deinstalirao sam real player i mozzilu pa sve iznova i opet isto. Ne znam sta jos da pokusam, celog dana pokusavam ali nece i nece. Necu da koristim nista drugo sem realplayer!!!

Znaci sve lepo radi, odem na youtube, nadjem zeljeni video, pojavi se oblacic Download This Video i ja kliknem ali on ne prikaze onaj prozor dok skida, kada odem u fasciklu gde skida on je vec skinuo video ali u dash fajlu, tu budu dva dash fajla. Ovako to izgleda.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Burek 1.jpg
(402.26 KB, 1366x768)
Burek 2.jpg
(518.21 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 03:06:29 od srecko-dinic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nemam pojma u čemu je problem.
Ali meni JDownloader radi ko zmaj i za jutjub i za ostale.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nemam pojma u čemu je problem.
Ali meni JDownloader radi ko zmaj i za jutjub i za ostale.
Ovo je neko sranje, izgleda da su nesto menjali, posebno skida sliku, posebno ton, pitaj boga!!! Uglavnom nikako da resim problem. Mislim da je to do youtuba a ne do realplayera, mislim da kako god da skines imaces problem, ja sam pokusao na jos jedan nacin da preuzmem spot ali nisma uspeo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Taj problem je do samog realplayera,to jest promenili su nacin downloada.Na zvanicnom sajtu pise:the audio and video now download separately. The trick is to wait until the thumbnail for the video displays the picture, instead of the generic gray filmstrip icon. That indicates that the file download and merge is complete.Znaci moras da cekas dosta duze,skidaju se odvojeno i kasnije se spajaju u mp4 format.Kliknes da skida i cekaj dok se 2 dash fajla ne spoje u mp4.na jednom drugom sajtu covek objasnjava: I tried d/l some very short chess videos from YouTube. I left the RealDownloader box open, and I did not hit the Clear Completed button.   I had a Windows Explorer box open to the file folder destination for the files.  Each file begins as Filename.YouTube1.dash and Filename.YouTube.dash.  After the short 2-3 minute video finished, I noticed that the 2 files magically merged by themselves into one - like Filename.MP4. Bigger files took longer and there is nothing to indicate to you what is going on. It used to be if you d/l a video, it was done as soon as the blue progress bar finished, but now you have to wait with the RealDownloader box open (and do not hit the Clear Completed button) until the 2 DASH files finish processing and changing to one MP4 file.Pozzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Taj problem je do samog realplayera,to jest promenili su nacin downloada.Na zvanicnom sajtu pise:the audio and video now download separately. The trick is to wait until the thumbnail for the video displays the picture, instead of the generic gray filmstrip icon. That indicates that the file download and merge is complete.Znaci moras da cekas dosta duze,skidaju se odvojeno i kasnije se spajaju u mp4 format.Kliknes da skida i cekaj dok se 2 dash fajla ne spoje u mp4.na jednom drugom sajtu covek objasnjava: I tried d/l some very short chess videos from YouTube. I left the RealDownloader box open, and I did not hit the Clear Completed button.   I had a Windows Explorer box open to the file folder destination for the files.  Each file begins as Filename.YouTube1.dash and Filename.YouTube.dash.  After the short 2-3 minute video finished, I noticed that the 2 files magically merged by themselves into one - like Filename.MP4. Bigger files took longer and there is nothing to indicate to you what is going on. It used to be if you d/l a video, it was done as soon as the blue progress bar finished, but now you have to wait with the RealDownloader box open (and do not hit the Clear Completed button) until the 2 DASH files finish processing and changing to one MP4 file.Pozzzz
I kako da resimo problem? Video sam ja sta oni pisu, vec sam gore napisao da su odvojili video i audio, tako da sad posebno skida audio i posebno video. Jel zna neko koje je resenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Sad pokusavam da preuzmem vdeo spot sa yuotuba i pokrece mi realplayer kao ranije kad je sve funkcionisalo kako treba ali realplayer se umrtvio, nece da krene da preuzima, ponadao sam se da je problem resen ali nazalost nije! Ljudi jel radi vama ovo?

Evo sad mi skida, jos uvek nije zavrsio preuzimanje ali sam primetio da opet skida dva dash fajla!!!

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Burek 3.jpg
(632.67 KB, 1366x768)
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 19:47:04 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Koristis Mozillu. Iskoristi ovo:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

To koristim godinama i jos me nije zeznuo. Malopre probah i skida kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Pa zajebi to i koristi nesto drugo. Ja skidam sa nekim addonom za mozillu, sve u najboljem redu.

danas u 19:49:36
danas u 19:49:48

E to Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 19:52:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Koristis Mozillu. Iskoristi ovo:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

To koristim godinama i jos me nije zeznuo. Malopre probah i skida kako treba.
Koristio sam ali nisam bas odusevljen, skida ti u najnizu mogucu rezoluciju. Jel postoji mogucnost da izaberem da skida sto bolju rezoluciju? Juce sam bas iskljucio ovaj dodatak HELPER mislio sma da on pravi problem, skidao sam nekoliko puta preko njega ali nisam iskreno odusevljen. Znam da postoje mnogo resenja oko preuzimanja sa youtuba ali ovo je navika, naviko sam se na oblacic i realplayer i zelim da resim problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Pa zajebi to i koristi nesto drugo. Ja skidam sa nekim addonom za mozillu, sve u najboljem redu.

danas u 19:49:36
danas u 19:49:48

E to Smile
Druze ja znam vise nacina da preuzmem video sa youtuba ali naviko sam na realpaleyr i na oblacic koji se pojavi na vrhu. Nadam se da ovaj problem moze da se resi. Jedino sto zelim je da mogu sto lakse da preuzmem video sa youtuba i to u sto boljoj rezoluciji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 04:56:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: DASH fajl all Youtube

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.166 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.