Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:14:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: You tube u nemackoj  (Pročitano 3715 puta)
22. Jan 2014, 20:30:03
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Poz svima,,zna li neko dali smem da skinem sa you tube dowloaderom nesto sa you tuba u nemackoj ,,a da nebi popio kaznu ,,,posto ja kontam nemacka gema  je zabranila iovako zabranila sve sadrzaje na yt sa copyright..e sad znaci da oni koje nije zabranila ja smem da gledam ,,ali dali smem da skidam?  jer  i kad gledam meni racunar dowloaduje   svakako ,,,? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Zakon u Nemackoj ide na to da je zabranjeno praviti kopije, tj. kopirati neki zasticeni sadrzaj. U Nemackoj se Gema zaobilazi sa YT proksijem, add on za Firefox. I tu si vec ilegalan, posto YT proxy ide na proxy iz neke trece zemlje, gde ne vazi Gema. Ako pravis kopiju sadrzaja koji je zasticen Gemom, isto diras u zabranjeno voce.
Pravno, definisali su razliku gledanja streama i downodovanja, pri cemu nastaje trajna kopija. Stream pravi u cache-u kopiju na kompjuteru ali je tako uradjeno, da tu kopiju ne mozes tek tako da otvoris i pogledas kad si offline, znaci, moras da cackas da bi mogo to da gledas. Druga stvar je, sto ako gledas nekii film, koji duze traje, a cash je mali, kad dodjes na sredinu filma, pocetak je vec obrisan da se ne bi totalno ispunio cash, koji je ogranicen pa tako imas mozda deset minuta filma unazad i deset minuta unapred, nekad i manje filma na kompu.
To su definisali tako da stream nije kopija, posto cak DVD plejer ima svoj cache, u kojem se nalaze delovi filma, posto ne gledas automatski ono sto laser upravo cita nego on cita unapred, posto mora da ispravi greske ako naidje i dekodira video. Isto tako je stvar u digitalnoj TV, gde isto ima cash koji ide do valjda nekih par sekundi ispred...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
hvala na odgovoru  Smile

medjutim sam kazes da je zabranjeno kopirati zasticen sadrzaj,,,evo primer   neko je na you tube okacio mix pesama  gde ima recimo i eminem ,pa neka muzika iz filma  i tako dalje  sav taj mix traje sat vremena  ja ga komotno mogu otvoriti  jer nema ono Gema je zabranila sadrzaj bla bla ,,, dali je to zasticen sadrzaj ? jer se nalazi eminem u tokm miksu koj si recimo ti okacio   Smile pa kontam da smem da ga skinem jer bi ga vec zabranili na yt da je neko povredio prava sto ga je okacio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne znam sada na pamet YT-ov pravilnik koji potpises klikom misa, ali mislim da nije legalno praviti kopije YT filmova, bilo kakvih. Recimo, prilikom preuploada ako te neko prijavi, brisu ti video, znaci, skines tudji materijal i uploadujes ga, sto masa radi zbog vidjenosti, ali to brisu prilikom prijave.
A ako Gema u Nemackoj nije blokirala, i ti to gledas onako, bez proxija, onda nema problema jer je do YT-a sto nisu blokirali.
A kad skidas neki video, ti downloaderi se obicno "predstave" kao browser, najcesce Firefox, pa niko ne sumnja kod njih jer misle da gledas a ne skidas video, posto tehnicki razlike nema. Ako to drzis na kompu, nece ti niko nista, osim ako ti zbog neceg treceg ne uleti murija pa ti zaplene komp pa oce da te pritisnu i traze dlaku u jajetu.
Ili poseban slucaj sa onom platformom Redtube, gde su, sto je naknadno utvrdjeno, bezpravno dobili greskom od suda IP adrese i konekcije iza njih i slali masovno opomene i kasirali kintu, pa su na kraju i sami popili tuzbu i nestali
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
ako mi ulete svakako mi ne gine kazna jer znas kako u srbiji radi torent samo tako Smiley a ovde je torent zabranjen   a sve sto sam skinuo u srbiji  i dalje mi je u kompu Smile 

ma ja cu skinuti taj mix lepo ga konvertujem u mp3 i briga me  ,,iovako sam prikljucen na wi fi koj ne glasi na moje ime  i nece oni znati ko je skinuo to jedino da pretresu celu zgradu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
ako mi ulete svakako mi ne gine kazna jer znas kako u srbiji radi torent samo tako Smiley a ovde je torent zabranjen   a sve sto sam skinuo u srbiji  i dalje mi je u kompu

Ma uletece ako si aktivan clan ili moderator na Al Kaida forumu, imas vise gole dece na kompu nego citavo pedijatrijsko odelenje ili sumnjaju da si utajio sto soma poreza  Smile
Sto se piraterije tice, obicno ti posalju opomenu ili poziv za sud, dokaz im je tvoja IP adresa, za druge stvari na kompu ih ne interesuje sta imas.
Sto se Wi Fi-a tice, tu je odgovoran vlasnik prikljucka sto nije zastitio pristup lozinkom. Jedino ako si na neki nacin hakovo pristup. Postoje i solidarni krugovi, gde vise ljudi deli jedan brzi prikljucak, ali tu se stavlja lozinka koju zna par ljudi i ne deru torente jer nije posteno zato sto ce vlasnik da nahebe.
Inace, HD koji nije prikopcan za komp, u ekstremnom slucaju zaplene kompa, nemaju pravo da uzmu. Znaci, ako ti je taj HD u ormaru i nije prikopcan, moraju da ga ostave. To je u slucajevima neke ekstremne piraterije, za opasnije stvari uzimaju sve
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
e onda ne moram da brinem  Smile hvala puno mix se skida  a ako me kazne javim haha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Imas neke stranice, koje ti konvertuju zvuk sa YT videa, ne moras da se njakas, samo ukucas na stranici link i posle mozda minut vremena ti ponudi download MP3 formata. Davno sam to koristio ali imas Google
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ljudska prava i slobode. Srbija !   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Al standard, hebi ga  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
ebeš standard kad košta.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Nema ni kod babe za dzabe  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Srbija !   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Ma samo cepaj bas ce tebe juriti za jedan fail
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:14:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.