Da li neko moze da pomogne?12. kuca pocinje u ribama. Tu je jupiter na 15. stepenu ovna. Neptun u 8. kuci u strelcu u trigonu sa jupiterom. Inace sam strelac.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 01:00:35 od jupiterijanka »
Da li neko moze da pomogne?12. kuca pocinje u ribama. Tu je jupiter na 15. stepenu ovna. Neptun u 8. kuci u strelcu u trigonu sa jupiterom. Inace sam strelac.
najbolje bi bilo da postavis kartu na forum :wave:
da vam ja kazem nesto o tom Mo u 12 kuci i jos u Jarcu :[115]: to je osoba koja se bas ne snalazi u ovom svijetu, ona se zeli izolovati, pobjeci od svih, biti sama sa sobom, jer je neshvacena, nevoljena, jer hoce vise od svega sto joj se nudi. nju cak ni rodjena majka ne razumije, to ona misli. zato ima jaku intuiciju i snove, predosjecaje, saosjeca sa drugima iako im to ne pokazuje. izgradila je zidine visoke 1000 metara i nada se da ce ih ipak neko jednom znati preskociti. zna da nece nikada. da uziva u toj rijeci ne, nece, nema, nedostaje. samo neka je negacija. ali ono sto taj Mo moze da podnese tesko koji drugi Mo, osim mislim onog u Skorpiji, moze da izdrzi. ovaj Mo u Jarcu ne place javno, cak mrzi suze i javne izljeve emocija. ne, on je hrabar, jak, sve moze. zaboga, on je stijena! a tako bi zelio da je more! :cry:
Istina, ja imam isti taj položaj i da dodam još ovo koliko god da je osoba druželjubiva, potrebno joj je vreme da bude sama sa sobom, sredi utiske, oslušne kosmos. . . Često imam deja vu iskustva, intuicija mi radi non stop, osetim ljude koje sam već poznavala mislim u nekoj bivšoj inkarnaciji, a mislim da je najjača manifestacija ovog položaja to što stvarnost i materijalni svet nisu dovoljni za ove ljude, oni traže da osete nešto izvan ove dimenzije. . . nebo je granica. :weirdface:
XII kuća mi počinje na 18 Škorpije, a završava se na 6 Strelca. Tu je Neptun na 27 stepenu Škorpije i u kvadratu je sa Mesecom iz Lava u IX kući. Šta to znači? Duševni problemi? Tajni neprijatelji? Nešto drugo?
Meni je saturn u XII kuci, trebala bih za godinu dana da idem u Ameriku, da tamo zavrsim jednu godinu skolovanja, zanima me da li ce to biti ostvarivo, evo natalne karte pa ako neko moze da mi odgovori bila bih zahvalna. :)
Montenegrina, hvala ti mnogo! :) Slabo se ja snalazim sa tim, a negde sam procitala da XII kuća odredjuje putovanja, pa sam zato to mislila.:D :flower:
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.