Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:41:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 140169 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia N73
Stigao je Slim kod nas http://www.computerlandgames.rs/ !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bokac koji X Box je najjači?

ne postoji " najjaci " XBOX posto XBOX napreduje sa novom masinerijom tako da dok se ti odlucis koji je najjaci, oni ce izaci sa nekom " jacom " verzijom tako da ce taj krug ici okolo naokolo Smiley

Koliko sam upucen, konfiguracija je identicna kao kod prvog Xboxa 360 od pre skoro 5 godina, jedino sto menjaju sa revizijama su kuleri i maticna ploca
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
360? Smile Smile Smile
waaaahahahahh Smile  Smile  Smile  Smile

onaj koji ponese najvise dzakova krompira  Smile
..
hahahah Smile Smile Smile LOL  Smile

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0

ne postoji " najjaci " XBOX posto XBOX napreduje sa novom masinerijom tako da dok se ti odlucis koji je najjaci, oni ce izaci sa nekom " jacom " verzijom tako da ce taj krug ici okolo naokolo Smiley

Koliko sam upucen, konfiguracija je identicna kao kod prvog Xboxa 360 od pre skoro 5 godina, jedino sto menjaju sa revizijama su kuleri i maticna ploca

ono sto sam oznacio je upravo ono sto se i napreduje jer dosta gresaka se upravo dogodi na te dve greske.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
Microsoft ubija PC/Xbox igranje

Kompanija Microsoft je odbacila planove da dozvoli PC i Xbox 360 igračima da igraju pucačine kao što su Unreal Tournament 3 i Gears of War online zajedno zbog toga što u toku testiranja „igrači na konzolama uvek bili rastureni“, navodi Rahul Sood, osnivač Voodoo PC i tehnički direktor odeljenja za igre pri kompaniji Hewlett-Packard koji je naglasio i da je ovaj projekat star već nekoliko meseci te da se Microsoft jednostavno nije oglašavao po tom pitanju. Cilj je bio povezati Xbox igrače sa PC igračima tako da mogu igrati jedni protiv drugih u raznim igrama a sve to je bio deo Live strategije.

Izvor: IT Svet
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ovako nesto je pokusano pre cca 10 godina za vreme Kvejka 3. Igra je postojala i u verziji za Dreamcast, pa posto je ta konzola imala online igranje pustili su DC-evce i kompjuterase da se medjusobno roketuju. Rezultat - vrlo brzo gasenje servisa jer su igraci na konzoli bili totally obliterated
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Pokušavam na game padu da igram npr Halo 2 i nema šanse,treba da se vežba sto godina a od miša i tastature ponekad otpadaju ruke... Ali..Ako stavimo onaj priljučak na x box za podršku miša i tstature i ako to valja, onda.. Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni tu nije jasna jedna stvar a to je kako mapirati komande. Jer nijedna xbox igra nije pravljena da ima u vidu koriscenje iceg drugog osim default gamepada (a cesto igre ni nemaju opciju za remapiranje kontrola po gamepadu).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Novi Xbox 360
Iako izgleda kao potpuno nelogičan potez, kompanija Microsoft ovih dana treba da potvrdi postojanje posebnog 250GB HDD za njihove nove Xbox 360 konzole, a u toku narednog meseca bi trebalo da se pojavi i 4GB model. Iako za sada nije poznato mnogo toga, sigurno je da se u okviru novog paketa može očekivati različita dodatna oprema koja će unaprediti doživljaj korišćenja Xbox 360 4GB a među kojima su bežični kontroleri, Kinect ali i 250GB HDD. Ipak, ovo bi mogla da bude pogrešna reklama budući da takav disc drive već postoji ali je potrebno kupiti poseban model ili Halo Reach specijalno izdanje. Međutim, čini se da će ovo biti posebno izdanje, ostaje pitanje kada i po kojoj ceni.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.60
Xbox 360 kao digitalna televizija

Kompanija Microsoft je u saradnji sa kanadskom kompanijom Telus donela korisnicima Xbox 360 konzole u Kanadi i Severnoj Americi do sada neviđene opcije zabave. Naime, Xbox 360 konzola sada može direktno da pristupi Telus-ovom Optik TV servisu. Sve karakteristike Telus-ove popularne Optik TV ponude su dostupne direktno preko Xbox 360 koja omogućava da je koristite kao digitalni set top box. Možete da gledate bilo koji Optik TV program pri čemu vam je dostupno preko 400 digitalnih kanala uključujući 50 u HD, gledate bilo koju TV emisiju koja je snimljena na Optik HD PVR digital box-u, koristite PWR Anywhere da snimite do 3 uživo emisije istovremeno.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:41:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.