Ovako... Svrbi me guzica da kupim neku konzolu. Malko sam bacio pogled po ovdasnjim shopovima i pojma nemam sta cu:
PS2 - nekih 90-100 € ili XBox 360 Elite (+ 4 Igrice) 199€
Meni je dovoljno da rokam nesto sam (tipa neka pucacina ili nesto u prvom licu, moze i fuca). Internet igranje me ne zanima. I, da, kakva je ono fora sa nekim "flashovanjem"? Moram li to raditi da bih rok'o pirate? I da li je to stvarno potrebno?
Moze pomoc posto hocu sutra neku konzolu da kupim?
PS2 se barem u Srbiji prodaje vec cipovan tako da si oko toga obezbedjen. Smao ces skidati igre s neta i prziti na Verbatim.
Xbox ima drugaciji princip - dvd drajv mora da se izvadi i nakaci na komp i zatim pomocu odredjenog programa i metoda ufleshuje mu se firmware koji gasi proveru autenticnosti igre (postupak zavisi od modela dvd citaca).
Ako te zanimaju uvek najnovije igre, grafika itd. onda uzmes Xbox. PS2 ima mnogo vise igara (preko 1500) od kojih dosta njih vazi ne samo za neke od najboljih igara vec i za umetnicka dela (Okami, SHadow of Colossus). Shootera ima na obe platforme tako da je samo do tebe sta ti treba
durgar ima xbox ali ga jako slabo igra posto ima i poprilicno mocan PC pa na Kutiji igra samo ono sto ne postoji za komp
Ako uzimas kao sekundarnu platformu pored kompjutera onda je PS2 mnogo bolja opcija, narocito ako ne spadas u ljude kojima je grafika u igrama bitnija od atmosfere, price i igrivosti. Xbox ima tonu pucaljki i ako samo takve igre planiras da igras onda bolje xbox.
ili pak prvi xbox odnosno xbox classic? dobra konzola skroz u rangu ps2 (doduse ps2 ima dosta vise igara) ali kvalitet igrica je na strani "kutije" , ima hard itd...
Posle prespavane noci odlucio sam da ne kupujem nikakvu konzolu nego komsijinog papagaja. Jako je sladak, zvacu ga Utnapistim. Fora. Odoh da obucem najke i palim da kupim xBox 360. Kao, u fazonu, skuplji je = bolji je Hvala momci!
Kompanija 505 Games je najavila da će objaviti Deep Black naslov Biart studija na globalnom nivou za Xbox 360 i PlayStation 3 u prvom kvartalu naredne godine. Ova akciona avantura iz trećeg lica će dovesti igrače u talase mora u kojem se dešava priča vezana za špijunažu i biološki terorizam. Deep Black nije prvi slučaj da ovaj ruski studio kreira igru čije je glavno mesto dešavanja voda. Sopstveni biEngine ovog studija je specijalno dizajniran da omogući razvoj igara za različite platforme koje se, uglavnom, dešavaju pod vodom. On je takođe korišćen za PSP mini igru Reef Aquarium, kao i Spearsfishing za Xbox 360, PS3, PC i PSP.